Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
رایگان؟ :|
فکر نکنم، برای PC اپیدت 5.2Gbـی اومده که شامل فایل های Bright lord می شه، الان هم تو منو بازی گزینه ی Bright lord هست ولی قفله. بعدا یه فایل انلاکر 2 3 کیلوبایتی می یاد برای اونایی که DLC رو دارن آنلاک می شه
برای PS4 هم احتمالا همین طوره

+ این قضیه که حتی اونایی که DLC ندارن هم باید فایل های DLC رو دانلود کنن، تو استیم خیلی سر و صدا کرده

رایگان؟ :|
فکر نکنم، برای PC اپیدت 5.2Gbـی اومده که شامل فایل های Bright lord می شه، الان هم تو منو بازی گزینه ی Bright lord هست ولی قفله. بعدا یه فایل انلاکر 2 3 کیلوبایتی می یاد برای اونایی که DLC رو دارن آنلاک می شه
برای PS4 هم احتمالا همین طوره

+ این قضیه که حتی اونایی که DLC ندارن هم باید فایل های DLC رو دانلود کنن، تو استیم خیلی سر و صدا کرده

امشب برم چک میکنم و بهتون اعلام می کنم
نزدیک هشت گیگ بود
امیدوارم فری باشه

راستی یه شخصیت جدید زن هم به بازی اضافه شده البته دوستان من از سایتهای خارجی مطلب رو خوندم و خودم در حال دانلود آپدیت هستم تا ببینم چه تغییراتی کرده

آخرین ویرایش:
دوستان در اپدیت هیچی اصافه نشده فقط یک دی ال سی هست که قفل هست اون شخصیت زن از قبل اضافه شده بو یعنی هشت گیگ اپدیت برای دی ال سی که احتمالا رایگان هم نیست
دستشون درد نکنه

دوستان در اپدیت هیچی اصافه نشده فقط یک دی ال سی هست که قفل هست اون شخصیت زن از قبل اضافه شده بو یعنی هشت گیگ اپدیت برای دی ال سی که احتمالا رایگان هم نیست
دستشون درد نکنه

ببخشیدشما دی ال سی power of shadow رو دانلود کردید الان رایگان شده یا قبلا رایگان بود راستی آپدیت به خاطر تروفی بوده که متاسفانه فقط الکی پول دانلود دادیم

ببخشیدشما دی ال سی power of shadow رو دانلود کردید الان رایگان شده یا قبلا رایگان بود راستی آپدیت به خاطر تروفی بوده که متاسفانه فقط الکی پول دانلود دادیم
دوست عزیز من دی ال سی رایگان برای بازی نمی بینم power of shodow برای لباس و قدرت هاست ؟؟؟ یا بخش اضافه بازی ؟؟ من یک بخش میبینم که اضافه رایگان هست و دانلود شده و نوشته خریداری شده اما نمی دونم کجای بازی هست فقط می دونم چیزی به بازی اضافه نشده شاید لباسی چیزی باشه

فعلا یک عدد دی ال سی می بینم با قیمت تقریبا ده دلار که بخش اضافه بازی هست
اون یکی که قراره بیاد فعلا تو استور هم نیست و فقط در بازی علامت قفل داره
شخصیت زن و تریلر برای جنگ از قبل به بای اضافه شده بود

دوست عزیز من دی ال سی رایگان برای بازی نمی بینم power of shodow برای لباس و قدرت هاست ؟؟؟ یا بخش اضافه بازی ؟؟ من یک بخش میبینم که اضافه رایگان هست و دانلود شده و نوشته خریداری شده اما نمی دونم کجای بازی هست فقط می دونم چیزی به بازی اضافه نشده شاید لباسی چیزی باشه

فعلا یک عدد دی ال سی می بینم با قیمت تقریبا ده دلار که بخش اضافه بازی هست
اون یکی که قراره بیاد فعلا تو استور هم نیست و فقط در بازی علامت قفل داره
شخصیت زن و تریلر برای جنگ از قبل به بای اضافه شده بود
Power of shadow شخصیتی دیگه جدا از زن و شخصیت اصلی هستش که میتونی بازی کنی یعنی الان با سه شخصیت میتونی بازی کنی

آقا يه سؤال:
با توجه به اينكه تقريباً 5 ماه از اومدن بازي گذشته، الآن ارزش خريد داره؟ قشنگه؟!
اون موقع نشد كه بخرمش

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آقا يه سؤال:
با توجه به اينكه تقريباً 5 ماه از اومدن بازي گذشته، الآن ارزش خريد داره؟ قشنگه؟!
اون موقع نشد كه بخرمش

واقعا ارزش داره هم گرافیک بازی خوب هست هم داستان بازی گیم پلی بازی هم خوبه خیلی میتونه سرگرمت کنه

واقعا ارزش داره هم گرافیک بازی خوب هست هم داستان بازی گیم پلی بازی هم خوبه خیلی میتونه سرگرمت کنه

خيلي كنجكاو شدم براي خريد، تو استور قيمت بازي 50 دلار هست كه تخفيف خورده شده 30 دلار، اما امروز روز آخر تخفيف هست :(((
ميخواستم بدونم شما قيمت حدودي نسخه ي فيزيكي رو مي دونيد چنده الآن ؟ ميخوام قيمت حدودي داشته باشم تا فروشنده خيلي گرون تر از ارزش واقعي اش نده
كه اگه ديدم نمي صرفه، تا امروز ديجيتالي بخرم بخاطر تخفيفي كه خورده

آخرین ویرایش:
خيلي كنجكاو شدم براي خريد، تو استور قيمت بازي 50 دلار هست كه تخفيف خورده شده 30 دلار، اما امروز روز آخر تخفيف هست :(((
ميخواستم بدونم شما قيمت حدودي نسخه ي فيزيكي رو مي دونيد چنده الآن ؟ ميخوام قيمت حدودي داشته باشم تا فروشنده خيلي گرون تر از ارزش واقعي اش نده

اگه توانستی تو از استور بخر قیمت دقیقش رو نمیدونم ولی دست دومش که کاربران تو بازارسنتر میزارن 110هزار تومان هست اگه بگردی اینجا پیدا میشه

اگه توانستی تو از استور بخر قیمت دقیقش رو نمیدونم ولی دست دومش که کاربران تو بازارسنتر میزارن 110هزار تومان هست اگه بگردی اینجا پیدا میشه

قیمت دیجیتالی و فیزیکی نزدیک به هم هستند البته فیزیکی خوبیش اینه که بعدا میتونی بفروشی

قیمت دیجیتالی و فیزیکی نزدیک به هم هستند البته فیزیکی خوبیش اینه که بعدا میتونی بفروشی

البته قصد فروش ندارم مخصوصاً بازي هاي open world رو
ديجيتالي هم منصرف شدم از خريدش چون تخفيف رو برداشتن و با هزينه ي ترافيك نمي صرفه،
بازي رو به فروشنده اي كه مشتري اش هستم، گفتم برام گير بياره
تا چند روز آينده تجربه اش مي كنم ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or