نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2017 Press Conference

منتظر رونمایی از عنوان چه استودیویی در کنفرانس مایکروسافت هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    120
  • نظرسنجی بسته شده است .

The Fade

Winds Howling
کاربر سایت
c81g_img_11699.gif

زمان برگزاری کنفرانس: 22 خرداد سال 1396، ساعت 1:30 بامداد
  • آنچه در پیشِ روست

درست سال پیش بود که فیل اسپنسر در پایان کنفرانس E3 2016، از پروژه‌ای رونمایی کرد که مزایایی بیشتر از توان کنسول‌های کنونی در اختیار بازیکنان و سازندگان قرار می‌دهد؛ مزایایی همچون پشتیبانی از کیفیت 4K واقعی که سخت‌افزاری قدرتمند را طلب می‌کند. رفته رفته مشخص شد که این پروژه، یعنی اسکورپیو، قرار است از خانواده‌ی Xbox One باشد و نه نسلی جدید از کنسول‌های خانگی مایکروسافت و اسپنسر چندین بار در مصاحبه‌های مختلف تأکید کرد که هر چه برای اسکورپیو عرضه شود، برای One هم عرضه خواهد شد اما سوال اینجاست؟ چگونه؟ اختلاف گرافیکی بین این دو کنسول، همین الان بر روی کاغذ بسیار فاحش است و این چالشی خواهد بود که مایکروسافت باید آن را پاسخ دهد. به‌علاوه، این کنسول چه قیمتی خواهد داشت؟ طراحی آن به چه شکل است؟ چه بازی‌هایی در هنگام عرضه قرار است از مزایای اسکورپیو استفاده کنند؟ عنوان جدیدی در راه خواهد بود؟ اصلا نام کنسول چیست؟ از آنجا که در این E3، پروژه اسکورپیو رونمایی کامل دارد، به جواب تمامشان خواهیم رسید؛ آن هم در 90 دقیقه و با متفاوت‌ترین کنفرانس مایکروسافت در این سال‌های اخیر، روبه‌رو خواهیم بود.
  • اخبار
9zr8_untitled-10.jpg

- استودیوی 343i تایید کرده که در E3 امسال حضور خواهد داشت ولی زیاد مشتاق نباشید چون نه خبری از Halo 6 است و نه از نسخه‌ی سالگرد Halo 3! آن‌ها گفته‌اند که «یک چیز کوچک» برای E3 کنار گذاشته‌اند. تیمِ آنلاکد از IGN در این ویدیو گزارش داده که احتمالاً شاهد Halo 5.5 یا به عبارتی Halo 5: ODST خواهیم بود.

wj2j_ssd.jpg

- سکوت خبری Crackdown 3 هم نگران کننده بود و انتظار می‌رفت که این بازی هم به سرنوشت Fable Legend و Scalebound دچار شود ولی با انتشار خبری در چند مدت پیش، متوجه شدیم که Crackdown 3 به عرضه شدن نزدیک است و با این اوصاف، قطعاً در E3 2017 حضور خواهد داشت.

bhj4_refund.jpg

- طبق این عکس که چند وقت پیش لیک شده بود، مایکروسافت قرار است قابلیت بازپس‌گیری پول را به ایکس‌باکس لایو اضافه کند و اگر شما عنوانی را خریداری و فقط دو ساعت از آن را تجربه کردید، می‌توانید طی 14 روز بازی را به صورت دیجیتالی برگردانید و پول خود را تحویل بگیرید. انتظار می‌رود که این قابلیت در E3 امسال، رسما تایید شود.

0ih4_صض.jpg

- مایکروسافت استفاده از نشان تجاری عنوان Scalebound را دوباره تمدید کرده‌است! البته این می‌تواند به این معنا هم باشد که شاید این کمپانی در آینده به ساخت این عنوان برگردد ولی بعضی از کاربران توییتر پا را فراتر گذاشته‌اند و ادعا کرده‌اند که بازی در دست ساخت است توسط یک شرکت نزدیک به مایکروسافت و البته خود این کمپانی هنوز واکنشی نشان نداده که شاید E3 محل خوبی برای اینکار باشد.

تاپیک در حال آپدیت ...

آخرین ویرایش:
کنفرانس بدی نبود ولی کلا 2 یا 3 تا انحصاری AAA معرفی شد. یکی forza اون یکی هم crackdown 3. ولی هر جور حساب میکنم نمیصرفه ادم ps4 رو ول کنهx xbox one s بگیره فقط واسه گرافیک
من از anthem خیلی خوشم اومد :x

کنفرانس بدی نبود ولی کلا 2 یا 3 تا انحصاری AAA معرفی شد. یکی forza اون یکی هم crackdown 3. ولی هر جور حساب میکنم نمیصرفه ادم ps4 رو ول کنهx xbox one s بگیره فقط واسه گرافیک
من از anthem خیلی خوشم اومد :x

Forza که سیستم Flip/Flop اه معرفیش
Crackdown 3 هم خیلی خیلی خیلی وقته معرفی شده بود

• Like
Reactions: kimsungbabak
کنفرانس خیلی خوب نبود.تنها چیزی که به من برای ادامه کنفرانس انرژی داد مترو بود.انحصاری های خوب هم که فقط ori , forza بود.این backwards compatible که اصلا من رو خوش حال نکرد (البته نظر ها فرق میکنه:-")درباره 4kهم من فعلا علاقه ای بهش ندارم.کلی بخوام بگم بعد چند دقیقه اول واقعا خسته شدم دیگه علاقه ای به دیدن ادامه کنفرانس نداشتم فقط منتظر بودم گیم پلی anthem پخش بشه تا بگیرم بخوابم،اونم که نامردی نکردن گذاشتن آخر کنفرانس:-w.assassins هم که تقریبا همون گیم پلی همیشگی خودش رو داشت و چیز خواصی نداشت.البته من یکم تعجب کردم که تو کنفرانس مایکرو گیم پلی اش پخش شد (یعنی یوبی برنامه خواصی داره که گیم پلی assassins رو در کنفرانس مایکرو پخش کرده:-").من خیلی راضی نبودم و به کسایی که ندیدن پیشنهاد می کنم نبینن[-x

این بازی بدجوری برای مایکرو دردسر درست میکنه.

همون دیشب چند ساعت بعد از معرفی کلا قضیه خیلی بالا گرفت، جوری که یکی از مسئولای خود مایکرو هم واکنش نشون داد.

واقعا نمیدونم چطوری این مورد از زیر دستشون در رفته بود و حتی توی کنفرانس نشونش دادن. در کل احتمال اینکه کلا بیخیال بازی بشن زیاده.

واقعا چه دردسری! لول

ARK Dev: XB1X Is Phenomenal, Console's Price Is Not Unreasonable at All; 60FPS Not Possible on PS4 Pro

هنوز کنفراس رو دانلود نکردم ولی با شنیدن نظر دوستان مایکروسافت به شدت کمبود انحصاری داره
این کمپانی باید چند عنوان انحصاری درست و حسابی بسازه نه اینکه به عنوان هایی مشترک یا بازهایی که برای یه مدت انحصاری میشه سرمایه گذاری
الان که داریم به عرضه جدید کنسول جدیدش نزدیک میشیم حداقل باید چند انواع انحصاری داشته باشه در ریسینگ که فورزا هست واقغا یه بازی هست که کسی نیست ازش بدش بیاد و همیشه موفق عمل میکنه اما در زمینه هایی دیگه هیچی نداره الن ویک بود که اصلا بی خیال بازی شدند gearsهم که ناامید کنند ظاهر شد نسبت به نسخه هایی دیگه اش امیدوارم با عرضه کنسول جدید روی اوردن به ساخت عناوین انحصاری جدید باز بتونه به میدان رقابت برگرده تنها قوی تر بودن کنسول باعث موفقیت نمیشه

غیر از انحصاری خدایی خوبه کنسولش
چون میتونید 4k تمام بازیای دنیا رو بازی کنید اونم با فریم و گرافیک بهتر
اگ بخواید سیستمی ببنید با ۵ تومن نمیتونید 60 فریم فورزا رو بازی کنید!
برادر با 5 ملیون به راحتی میشه کارت گرافیک 1080 بست که به راحتی اکثر بازیا رو 4k 60 fps اجرا میکنه و یا حتی بالاتر از 60 fps
ولی خب خرید یه کنسول 500 دلاری که نهایتا 2.5 پولشه و بازی رو 4k اجرا میکنه واقعا از لحاظ اقتصادی میصرفه!ولی خب حیف که انحصاریای خوبی نداره متاسفانه

البته باید این هم در نظر بگیریم که مایکروسافت واقعا استودیو فرست پارتی هم نداره که بخوایم انتظار انحصاری داشته باشیم و همون چند تا استودیو هم فقط برای ساخت یک سری خاص محدود کرده.
این حرف به حق که جای تامل داره!سونی اگه استدیو داره مگه باباش پولدار بوده بهش ارث رسیده یا نقشه گنج استدیو فرست پارتی پیدا کرده؟!.پول و وقت گذاشته و نتیجشو الان داره میبینه.تو معرفی های اولیه PS1 رییسای سونی نمیذاشتن اسم سونی نوشته که اگه شکست خورد به برند لطمه ای نخوره.حالا مقایسه کنید با بیل گیتس که خودش شخصا تو تبلیغای Xbox ظاهر می شد.یه همچین سرمایه گذاری عظیمی رو این برند کرد.حالا ۱۵ سال میگذره و مایکروسافت ثروتمند همچنان ۴ تا استدیو فرست پارتی نداره که تجربه چنتا بازی موفق داشته باشن.
از مایکروسافت انتظار نداشته باشیم استدیو فرست پارتی AAA داشته باشه و با سونی رقابت کنه، از کی انتظار داشته باشیم؟! Devolver Digital مثلا؟

کنفرانس دیشب یکی دوتا بازی شاهکار توش بود که واقعا اگر بازی نکنم حسرت میخورم
اول the last night که هوش از سرم برد اون محیط و طراحی ها و گرافیک هنریش!امیدوارم بعدا از انحصار در بیاد چون واقعا تو کفشم صدبار تریلرش رو دیدم تا حالا:D
بازی دوم هم قسمت دوم ori بود که همه از بزرگیش میدونن

اما نظر کلیم راجب اینکه چرا کنفرانس دیشب انقدر بد جلوه کرده (که البته بد هم بوده ولی میتونست خیلی بهتر باشه با همین بازی ها!)
کنفرانس شروع میشه اسکورپیو نمایش داده میشه بعد مترو و فورزا رو نشون میدن و همه چی تو اوجه.یهو میزنن زیر 10سال و بوم کنفرانس میترکه! :| خب مرد حسابی تو که کلا 3-4تا آی پی به معنای کلمه نسل بعدی داری تو آستینت چرا چیدمان برنامت رو اینجوری انتخاب میکنی!؟ من اگر مسوول اون خراب شده بودم (:D) میگفتم مترو و فورزا و Anthem و Ori و معرفی کنسول رو بردارین بندازین ته کنفرانس کنسول رو نشون بدین بعد این 4 تا بازی پشت بندش.کنفرانس رو با بازی های دیگه که پشت هم معرفی کردین شروع کنین تا برسین به اون معرفی که گفتم ضمن اینکه نیم ساعت از وقت کنفرانس رو هم میشد به راحتی دیلیت کرد از برنامه!
حالا تجسم کنید یه کنفرانس کوتاه تر رو با 20 دقیقه آخر کنفرانس با برنامه بالا!حداقلش همه ذوق زده میشدن از کنسول جدید هرچند قیمتش باز میزنه تو برجک ولی خب همین خیلی بهتر از گند دیشب میشد!

هر سال توی کنفرانس Remedy نمایش داشت که اینجور که انگار راهشو از مایکروسافت جدا کرده!خبری از Halo یا TR جدید هم نبود!Saclebound هم که کنسل شد!کلا بجز ori و Forza انگارمایکروسافت هیچ انحصاری جدید و خوبی معرفی نکرد رسما!وقتی سونی انحصاریاشو رو کنه متوجه میشین که مایکروسافت عملا هیچی نشون نداده!من که از کنفرانس دیشب مایکرو شدید نا امید شدم

دوست عزیز منظور من اینه که مردم یه گوشی که همون کاره قبلی رو میکنه با تفاوت ناچیز حاضر هستن کلی پول واسش بود . اما حالا گیمرا برایه کنسولی که با مدله قبلیش تفاوت فاحش داره پول نمیدن ؟
من نمیخوام بگم این کنسول فروش رویایی میکنه اما واقعا ارزش خرید داره چون به شما یه گرافیک عالی داره میده . بعدم خداوکیلی واسه با ایرانیا چه فرقی میکنه 100 دلار بیشتر باشه یا کمتر چون مطمئن باشید اگه این کنسول 300 دلار هم بود باز فروشنده هایه عزیز و فوق باشرف ایرانی تا ته میکردن تو پاچمون .

گوشی اصلا مثال خوبی نیست و مقایسه غلطیه به چند علت. اولا کنسول فقط قراره بازی اجرا کنه و کاربرد دیگه ای نداره ولی گوشی تمام شئونات زندگی رو پوشش میده از بازی کردن تا شبکه های اجتماعی وموسیقی. تماس صوتی و تصویری و خیلی کاربردهای جانبی. ولی اینم مهم نیست شما مهمترین کارکرد گوشی رو فراموش کردی که اونم بحث مد و فشن هست. مردم گوشی 4 سال پیش هم کارشون رو راه میندازه ولی میرن هزینه گزافی میکنن و آخرین مدل رو میخرن چون دارن پول مد میدن نه گوشی. از جوونها بگیر که برای کم نیاوردن جلوی دوستان تا پزشکی که براش افت داره گوشی قدیمی دست بگیره. برای این افراد هرچی گرونتر بهتر.ولی کنسول این کاربرد رو نداره و مسلما قیمت در خرید ملت خیلی موثره

یکی از معدود نکات مثبت کنفرانس دیروز این بود که X1X با وجود قدرت زیادی که داره، اینقدر کوچک و جمع و جور هست، یعنی تیم طراحی کنسول (حالا از خود بخش گیم مایکروسافت یا Surface) واقعا تو طراحی کنسول معجزه کردن، حتی از X1S هم کوچکتره :| واقعا قابل توجه بود این حرکت :D

اسپنسر حیا کن ماکروسافت رها کن شرکت که این مدیرشه واویلا و نوبرشه:evil1:
چه گندی زدن با این نمایش ایندی های خوشگلشون قیمت کنسولم جوری شد که نتونستن حداقل با قیمت جمعش کنن:Locked:

این حرف به حق که جای تامل داره!سونی اگه استدیو داره مگه باباش پولدار بوده بهش ارث رسیده یا نقشه گنج استدیو فرست پارتی پیدا کرده؟!.پول و وقت گذاشته و نتیجشو الان داره میبینه.تو معرفی های اولیه PS1 رییسای سونی نمیذاشتن اسم سونی نوشته که اگه شکست خورد به برند لطمه ای نخوره.حالا مقایسه کنید با بیل گیتس که خودش شخصا تو تبلیغای Xbox ظاهر می شد.یه همچین سرمایه گذاری عظیمی رو این برند کرد.حالا ۱۵ سال میگذره و مایکروسافت ثروتمند همچنان ۴ تا استدیو فرست پارتی نداره که تجربه چنتا بازی موفق داشته باشن.
از مایکروسافت انتظار نداشته باشیم استدیو فرست پارتی AAA داشته باشه و با سونی رقابت کنه، از کی انتظار داشته باشیم؟! Devolver Digital مثلا؟
ببین ماکرو عملا تمرکزش گذاشته رو بخش لایو و انلاینش و برنامه هایی Season pass game و درامدش براشون به صرفه تره تا بخوان ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه خرج ip های AAA بزرک کنن اینجوری براشون به صرفه تر و کم ضرر تره

• Like
Reactions: gunner7
یه چیزی این وسط هست اونم اینکه معنی نسل به معنای سابق و کلاسیکش کلا ورداشته شده واسه مایکروسافت ! الان بازی های xbox و xbox 360 رو هم میشه بازی کرد با کنسول فعلی و احتمال بسیار زیاد این xbox x با توجه به قدرتش تا سال های زیادی ساپورت بشه و این خودش یه نکته مثبت برای خریده .

یعنی کنسولی نیست که عمرش فقط ۲ یا ۳ سال باشه !

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or