من تو همون صفحات اول تاپیک بهش اشاره کردم. تازه ماهی دوتا بازی هم براش رایگان بشه هم فانتزی زدمیه چیزی که کسی بهش اشاره نکرده و احتمال معرفی ـش هم وجود داره قابلیت پشتیبانی از بازی های نسل ششم ـه![]()
من وقتی که اسکورپیو توی کنفرانس معرفی نشه![]()
این مقدار با این ورژن چند میلیون میره روش.میزان پلیر های نسل هشتم فرانچایز فورزا هم به 11 میلیون نفر رسیدهتا قبل از عرضه فورزا 6 تقریبا 7 میلیون پلیر داشته در نسل هشتم
11 million people have played Forza games on Xbox One - Forza Motorsport 6 for Xbox One News
من که میدونم آخرش اپیک فیل میشیماینسایدرهایـه گَف دست به کار شدن و دیروز و امروز مشغول هینت دادن بودن ... این خلاصه مباحثشون هست :
Microsoft is going to have a Super Solid Lineup at E3 2016
Shinobi602
next Forza game (Forza Horizon 3) will be coming to Xbox One and PC and it will be set in the Southern Hemisphere
اینسایدر اژدها وارد میشود ! :think:
New Xbox One hardware from Microsoft is going to come with an Internal Power Supply
will have an ability to play movies at a Certain Resolution
Ekim
انشالله شریک جدید براشون اومد داشته باشه چیزه بهتر و جذابتری از QB بسازن.ه خبـر بد واسه ناظمـ القلوب ، لحظه وداع Remedy از مایکروسافت فرا رسیـد ! :think:
Remedy now has 2 dev teams
one new game in development with new partner
2nd team on early concept of another game
State of the Studio - Remedy
شک نکن. شایعه های گیمفا همش به حقیقت میبنده.اين شايعه گيمفا كه ميگه هيلو ٥ تو E3 براي pc معرفي ميشه معتبره ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان این شوخی بود یا جدی D:شک نکن. شایعه های گیمفا همش به حقیقت میبنده.
اين شايعه گيمفا كه ميگه هيلو ٥ تو E3 براي pc معرفي ميشه معتبره ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk