نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
آقا چرا کسی از جناب Inside صحبت نمیکنه؟ الان ان ساله در حال ساخته و دیگه باید یه چیزی ازش نشون بدن! اگه یه گیم پلی خوب ازش نشون بدن در حد نمایش یه بازی AAA جذابیت داره انصافی! کف کردیم از شدت انتظار.

پ.ن: Ori 2 ساخته نمیشه؟ یا یه IP جدید از دوستان.

این Cuphead خیلی خفنه گرافیکش فقط یه ملوان زبل کم داره توش :D با توجه به این گیم پلی جدیده به نظر میرسه خیلی هم آسون نیست .
Cuphead_E3_06-1024x576.jpg

:دی

درجه سختی بازی به نظر بالا میاد، من چند تا گیم پلی ازش دیدم معمولا اونایی که بازی میکردن حداقل چند بار می مردن تا بتونن Boss رو شکست بدن :دی

این Cuphead خیلی خفنه گرافیکش فقط یه ملوان زبل کم داره توش :D با توجه به این گیم پلی جدیده به نظر میرسه خیلی هم آسون نیست .
اتفاقاً یکی از اولین ویدئوهایی که سال 2013 یا 2014 از بازی منتشر شد، کم و بیش حس و حال ملوان زبل رو داشت و من رو یاد اون دشمن ملوان زبل مینداخت! :D

در مورد گیم پلی هم حدست درسته. بازی به شدت سخته و معمولاً توی ویدئوهای گیم پلی ای که سایت ها منتشر میکنن، طرف سر هر کدوم از غول ها کلی بدبختی میکشه! :D

ویرایش: چه همزمان شد با پست محمد!! :D

ایکس باکس وان دارهایـه عزیـز که شانس آوردین و امشب نخوابیدین سریع دست به کار بشین که فالوت 4 رایگان شد ! :D

فرصت طلائیه ازتون خواهش میکنمـ از دستش ندیـن !
happydance.gif
:D

Fallout 4
Fallout 4 Season Pass

آخرین ویرایش:
من رفتم بگیرم میگه فقط دلکوس ادیشن میشه بگیری وقتی هم میخوام بگیرم نوشته خارج از دسترس
پس شانس باهات یار نبود ... :D
کوتاکو و پولیگان خبرش رو زدن و بنظـر اونا همـ فهمیدن و سریع جلوش رو گرفتن !
اونا که موفق شدن و فالوت و سیزن پسش گرفتن الان دیگه باید دست به دعا بشن که لایسنسش رو باطل نکنن و بتونن دانلودش کنن :D

fallout 4 accidentally goes free on xbox store

پس شانس باهات یار نبود ... :D
کوتاکو و پولیگان خبرش رو زدن و بنظـر اونا همـ فهمیدن و سریع جلوش رو گرفتن !
اونا که موفق شدن و فالوت و سیزن پسش گرفتن الان دیگه باید دست به دعا بشن که لایسنسش رو باطل نکنن و بتونن دانلودش کنن :D

fallout 4 accidentally goes free on xbox store
منم از همین نگرانم فردا شب دانلودش میکنم دیگه آنلاین نمیشم تا تموم شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or