چه گیری دادی به این قطارتو که میخواستی در سطح جهانی معرفی کنی قطار رو، حداقل جای این لگن یه وسیله درست حسابی انتخاب میکردین![]()
کاشکی یک Age of Mythology چیزی بدن بیرون,این بازی باسه من حکم کرش سونی رو داره
Ipیش دست کیه مایکی یا کرایتک؟؟؟من منتظزر Ryse2 هستم
ولی جدا این کرایتک بدبخت خیلی دوست دارم یه بازی معرفی کنه .
فک کنم معرفی DLC برای فوتزا6 که مسابقات ناسکار رو به بازی اضافه میکنه تقریبا قطعی شده (90درصد) چند وقت قبل یکی تونسته بود از کاتالوگ DLC عکس بگیره ! تو همینجا هم بچه ها گذاشته بودن عکسش روView attachment 60166
و اما احتمالات : :think:
یا کلا امسال هورایزن نداریمـ از اونجا که خبریـ از لوگویـه پلیگراند نیست !
یا قراره در کنار هورایزن یک DLC همـ واسه موتور اسپورت 6 معرفـی بشه و یا اینکه قراره نسخه کامل موتوراسپورت 6 واسه PC ریلیز بشه
و یا اسپین آف بعدیـه فورتـزا رو خود تـرن 10 داره میسازه !
NASCAR Expansion دو هفته ست که منتشر شده![]()
NASCAR Expansion دو هفته ست که منتشر شدهمعرفی DLC برای فوتزا6 که مسابقات ناسکار رو به بازی اضافه میکنه تقریبا قطعی شده (90درصد) چند وقت قبل یکی تونسته بود از کاتالوگ DLC عکس بگیره ! تو همینجا هم بچه ها گذاشته بودن عکسش رو
شاید هم Codemasters داره یه نسخه از Project Gotham Racing میسازهView attachment 60166
و اما احتمالات : :think:
یا کلا امسال هورایزن نداریمـ از اونجا که خبریـ از لوگویـه پلیگراند نیست !
یا قراره در کنار هورایزن یک DLC همـ واسه موتور اسپورت 6 معرفـی بشه و یا اینکه قراره نسخه کامل موتوراسپورت 6 واسه PC ریلیز بشه
و یا اسپین آف بعدیـه فورتـزا رو خود تـرن 10 داره میسازه !
دوست داشتم یک ورژن دیگه از فورتزا باشه ولی همین هم معرکستدرود دوباره :think:
یه اینسایـدر تو گَف هست به اسمـ ekim که بنظر قبولش همـ دارن و تائید شده ست همین الان گفت که :
Forza Horizon 3 is definitely coming this year as expected
در مورد ددرایزیـنگ 4 همـ گفته که : Dead Rising 4 will be at E3 & Will make fans of the series very happy
ناظمـ القلوب شیرینیـ فراموش نشود :screamcat:![]()