خب به نظرم برای اینکه بحث ها یکم قالب بگیره هرکس بیاد پیش بینی خودش ار روند دقیق مراسم رو بگه.در نهایت به کسی که دقیق ترین پیش بینی رو بکنه بلیط سفر به کنفرانس بعدی ماکروسافت از طرف مدیریت بازیسنتر هدیه خواهد شد.
این بخش از E3 رو خیلی دوست دارم
.خودم شروع میکنم.
-کنفرانس در حالی شروع میشه که فیل اسپنسر بر روی صحنه میاد و شروع به سلام و تشکر از طرفداران میکنه. از اینکه XBOX و Windows چقدر براشون مهمه میگه و اشاره میکنه که چقدر برنامه براشون دارن.بعد از Alistar Hope دعوت میکنه روی صحنه که نمایش جدید Halo Wars 2 رو نشون بدن.
- Alstair Hope بعد از نمایش گیم پلی Halo Wars 2 تاریخ دقیق عرضه بازی رو میگه و اعلام میکنه که بازی از قابلیت Cross-Buy و Cross-Play پشتیبانی میکنه.
- مرحله بعد نوبت میرسه به معرفی فورتزا جدید.با یک تریلر خفن و اومدن ماشین به Stage فورتزای بعدی که همانا Froza Horizon 3 باشه معرفی میشه.(برای Windows 10 , X1)
- نفر بعدی کسی نیست جز Kamiya که بر روی صحنه میاد تا جدیدترین نمایش Scalebound رو نشون بده. نمایش بازی همراه هستش با کلی تغییرات ریز و درشت.در نهایت هم تاریخ عرضه بازی معلوم میشه که مارچ 2017 خواهد بود.
- باز فیل اسپنسر بر روی صحنه میاد و از اهمیت ID@XBOX میگه و از اینکه چقدر ماکروسافت از بازی های ایندی حمایت خواهد کرد.بعد یک ربع پی در پی بازی ایندی معرفی میشه که یک سریشون انحصاری کنسولی یا انحصاری هستن.کانون توجه در این بخش هم Cuphead و Inside خواهد بود . درست جایی که همه فکر میکنن این بخش تموم میشه Ori and Blind Forset 2 معرفی میشه و من همینجا رسما دیگه به نهایت رضایت میرسم.
- این قسمت از نمایش اختصاص خواهد داشت به Battlefield 1 و اعلام کانتنت های انحصاری.
-نوبت میرسه به راد و نمایش هسته اصلی کنفرانس یعنی Gears 4. نمایش جدید سینگل پلیر بازی با یک تریلر گیم پلی پشم ریزون نمایش داده میشه.بازی اعلام میشه که به طور همزمان روی ONE و Windows 10 با ساپورت Cross-Buy و Cross-Play عرضه خواهد شد.
- قسمت بعدی بازم مربوط به معرفی یک انحصاری جدید هست که اونم Sunset Overdrive 2 خواهد بود.
- باز فیل اسپنسر روی صحنه میاد و از X1 Slim با قیمت 249 دلار پرده برداری میکنه و میگه که کنسول از فردا در دسترسه.
- در این بخش از نمایش هم Resident Evil 7 با یک نمایش که خیلی نزدیک به جو شماره های کلاسیک هستش بالاخره معرفی میشه.
-حالا نوبت میرسه به بچه های Rare که روی صحنه بیان تا نمایش Sea of Thieves رو نشون بدن.در نهایت هم تاریخ عرضه بازی اعلام میشه (2017).
- باز بازی Third Party اما این سری مگاتون. Read Dead 3 با یک نمایش خفن که بهترین نمایش کنفرانس هم انتخاب خواهد شد
معرفی میشه. در نهایت هم اعلام میشه که RDR به BC اضافه شده و از امروز در دسترس خواهد بود.
- نمایش بعدی هم باز Third Party خواهد بودکه اختصاص خواهد داشت به Mass Effect جدید و اعلام محتوای انحصاری.
- در نهایت هم فیل اسپنسر باز میاد روی صحنه و میگه قبل اینکه بریم یک معرفی دیگه داریم. Battletoad جدید که یک 3D Platformer شاد و عالی هست و توسط Rare ساخته میشه یا یک تریلر معرفی میشه و پرونده نمایش بسته میشه.
بقیه بازی ها نمایششون میمونه به GamesCom.
خسته نباشید.برین خونه هاتون.تموم شد.