نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
سال پیش یه پست در ارتباط با Battletoads گذاشتم امسال ویرایش و افزودنی داره :D از اونجایی که مدتی نیستم گفتم زودتر بدم تا یادم نرفته :ی

چرا Battletoads معرفی و ساخته می شود :think: :

علاقه مندی فیل اسپنسر به ساخت این عنوان در سپتامبر 2013

ثبت نام تجاری Battletoads توسط مایکروسافت در نوامبر 2014

پوشیدن تیشرت با لوگو Battletoads توسط اسپنسر در مراسم ویندوز 10 در ژانویه 2015

حضور شخصیت های Battletoads به عنوان باس فایت در عنوان Shovel Knight

تا اینجا Old بقیش New :D

حضور پر رنگ در Rare Replay

حضور شخصیت راش در سیزن سوم KI

و آواتار اسپنسر در تویتر شخصیش :D

پ.ن: آواتار خودمم حساب میشه :-" :D
پ.ن2: هرسال این پست اپدیت می شود تا بازی معرفی شه :( :D

sczgh21217sdqo49u7zh.jpg

صداپیشه JD Fenix در Gears Of War 4

ایـن همـ توئیت جدید نیک کارتـر از اعضایـه گروه بک استریت بویـز که سایلنت دث سابق داد بذارمـ !
اگه خواستین حمله کنین نوک حملاتتون را متوجه ایشون کنین .
121fs725372.gif
:D

55.jpg

آخرین ویرایش:
امسال هیچ سوپرایزی نخواهیم داشت فوقش میان و XO اسلیم رو معرفی می کنن. با قی نمایش ها هم بازی های از قبل معرفی شده هستن و به احتمالم طبق معمول فورتزا جدید معرفی میشه. با این عملکرد ضعیف انحصاری های XO و استقبال کم گیمر ها همین که در بخش XBOX رو گل نگیرن به نظر من لطف سران ماکروسافت می رسونه فقط خدا به گرز 4 رحم کنه

• Like
Reactions: YAKUZA_2
امسال هیچ سوپرایزی نخواهیم داشت فوقش میان و XO اسلیم رو معرفی می کنن. با قی نمایش ها هم بازی های از قبل معرفی شده هستن و به احتمالم طبق معمول فورتزا جدید معرفی میشه. با این عملکرد ضعیف انحصاری های XO و استقبال کم گیمر ها همین که در بخش XBOX رو گل نگیرن به نظر من لطف سران ماکروسافت می رسونه فقط خدا به گرز 4 رحم کنه
بخش گیمینگ مایکروسافت دومین بخش پر سود مایکروسافت هست (دیوانه هستن بخشی که سود کلانی رو داره به مایکروسافت تزریق میکنه رو گل بگیرن؟) فروش one نسبت به دوره ی مشابه از 360 بیشتر بوده (در مجموع ،فکر کنم فروش بازی های انحصاری یه مقدار کمتر شدن البته) اما فروش اکنت های گلد همچنان پر سود بوده! خود اسپنسر هم گفته که one داره به خوبی کار می کنه و انتظارات ما رو برطرف کرده ! استقبال از گیرز جدید هم که عالی بوده بر طبق آمار بتا ! حالا اینکه شما اینقدر نا امید هستید باعث نمی شه واقعا ناامیدی وجود داشته باشه! (در نسل قبل مایکروسافت تو رده ی دوم فروش کنسول بود بعد از نینتندو وی ، در این نسل هم باز هم دومه بعد از PS4 با این تفاوت که فروشش بهتر شده! الان واقعا شما فکر میکنی ما باید عزا بگیریم برای این شرایط؟؟؟؟)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Vesemir
هر سال دو یا سه تا بازی AAA جدید (یا عناوینی که از عرضه نسخه قبلیشون مدت ها میگذره) معرفی شده، امسال هم قطعا همین جوری هست :دی
2013
Titanfall
Sunset Overdrive
Dead Rising 3

2014
Crackdown 3
Scalebound

2015
ReCore
Sea of Thieves

بازی هایی مثل Killer Instinct و Ryse و Ori و Cuphead و ... هم که حضور داشتن. کلا نگران معرفی بازی جدید نباش :دی

یادی کنیم از گذشته :D
این نسل فیل اسپنسر بیشتر تلاش داشت گند قبلی رو جمع و جور کنه. امیدوارم با شروع نسل جدید دستش بازتر شه
!incredibly Powerful XBOX to play Nothing :D. تصور KI Season 04 روی اسکورپیو دیوانه کننده ست!.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .Evanescence.
سواستیکا بیا که اولین شایعه H3 اومد :D

Rumor: Xbox E3 info and Teaser Trailer coming online later today
  • A trailer for Xbox Daily and the Xbox Media Briefing will be published later today by Microsoft. It's already available on their servers. I can't give you details on how to get there though, sry. It will not feature anything too relevant but still one interesting new theme
  • People asked me what else I could catch from Xbox API etc. I will just share it now. Take these as rumors or whatever. I don't know what will be at E3 or whatever
  • Rare is working on a new Battletoads
  • Sea of Thieves won't be a straight MMO, more like The Division/Destiny, seems like MS will give this game a huge focus, cross-play, cross-buy
  • FH3 set in Australia
  • General RAAM for Killer Instinct
  • Something Age of Empires (still not sure what exactly, prob new game
  • Halo Wars 2 Beta is a thing, no cross-play mentioned
  • Zombie online game by MS, prob new State of Decay, could also be Dead Rising
  • Anniversary update will gets its own landing page on Xbox.com with the major features listed, prob "available now" at E3 for preview
  • That's all I have for now. Nothing on hardware, sry

FH3 set in Australia :think:8->

آخرین ویرایش:
من عاشق این لیک هایی هستم که از تمام جزییات کارهای Microsoft Studio اطلاع دارن، آخرش هم نصف چیزهایی که گفتن غلط از آب در میاد lol البته این مطلبی که احسان گذاشته اکثر مواردش کاملا قابل پیش بینی هست و چیز خاصی نداره :D ولی کم کم لیست های تخیلی هست که سرازیر میشه :دی

• Like
Reactions: sadegh93
Horizon 3 خیلی بد میشه اگه استرالیا باشه :| محیط هاش شاید قشنگ باشن ولی همون حس دو تا هورایزن قبل رو خواهند داشت مطمئنا حالا با کمی تغییرات ریز و درشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or