نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

3ia9dqnj5w7ggiykubf9.jpg

خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران :دی
نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه.

آخرین ویرایش:
خب به سلامتی استارت دوستان شروع شد و TR تبدیل به آشغال شد :-/ ادامه بدید :bighug:
البته استارتش تو تاپیک اونوری شروع شده :-/

این که دقیقا معنی انحصاری زمـانی رو میده :))
در فلان زمان برای ایکس باکس انحصاری ـست یعنی چی؟

واضح نوشته تعطیلات 2015 به صورت انحصاری باری کنسول های Xbox منتشر میشه
خود سازنده های بازی هم گفتن بازی انحصاری زمانی نیست از طرفی هم اگه بود تو خود کنفرانس مثل عناوینی که انحصاری زمانی بودن میگفتند

واضح نوشته تعطیلات 2015 به صورت انحصاری برای کنسول های Xbox منتشر میشه
خود سازنده های بازی هم گفتن بازی انحصاری زمانی نیست از طرفی هم اگه بود تو خود کنفرانس مثل عناوینی که انحصاری زمانی بودن میگفتند

"exclusive on Xbox
for
holiday 2015."

بله، همین طوره که شما می فرمایید.

خب به سلامتی استارت دوستان شروع شد و TR تبدیل به آشغال شد :-/ ادامه بدید :bighug:

میشه دقیقا بگید که کی و کجا به این صراحت گفته شد که TR آشغاله؟

---

ولی واقعا شوک برانگیز بود که TR انحصاری شد و اونم برای XBOX! مثل این میمونه که یه روزی MGS یا FF انحصاری XB بشن! درسته که در مجموع فن بیس اصلی بازی روی کنسول های سونی بوده و کلا برای سونی خیلی گرون تموم میشه، ولی از طرفی هم مایکروسافت یه معامله برد برد رو کرد! فروش این بازی روی هر کنسولی تضمین شدست و درش شکی نیست، و میتونه یکی از عوامل جبران فروش XBO بشه! در مجموع حرکت جالبی زد و با اینکه طرفدار سونی هستم و این بازی رو دیگه نمیتونم روی PS4 بازی کنم، ولی واقعا خوشم اومد از این کار مایکرو :دی دست روی بد جایی گذاشت د**س :دی

هزینه بازی هایی مثل watch dogs اگه اشتباه نکنم 50 میلیون دلار بوده.
فروش بازی tomb بر روی PS4 بیشتر از این حرفها بوده.
اگه بخواهیم فرض رو بر این بگیریم که مایکروسافت انقد پولی داده که اسکوار بیخیال درآمد نسخه ps4 بشه، به نظر من هزینه زیادی بوده.
اینها هیچکدوم فکت نیست بلکه یک فرض هستش که من بهش فکر میکنم ممکنه اصلا غلط باشه.
شاید اصلا انحصاری شدن و قراردادشون اصلا یه چیز دیگه باشه.
اتفاقا الان که معلوم شد مایکروسافت خودش ناشره میشه به مورد های دیگری نیز فکر کرد.
شاید اسکوار از سود دهی بازی راضی نبوده و سپردن این ip به مایکروسافت به نفعش بوده و...

واضح نوشته تعطیلات 2015 به صورت انحصاری باری کنسول های Xbox منتشر میشه
کسی تام رایدر رو مزخرف نشمرده.اتفاقا جز خاطرات گیمینگ فنهای سونی هست ولی صحبت ما اینه لطف این بازی رو آنچارتد کیلر خطاب نکنید.خوبیت نداره:))

کسی تام رایدر رو مزخرف نشمرده.اتفاقا جز خاطرات گیمینگ فنهای سونی هست ولی صحبت ما اینه لطف این بازی رو آنچارتد کیلر خطاب نکنید.خوبیت نداره:))
عزیزم این رو با کیلزون یکی نکن :-/ کسی حرف از کشت و کشتار آنچارتد زده تو این تاپیک؟

تریلر QB رو الان دیدم یه چیزی ذهنمو درگیر کرد
هیچ محدودیتی تو استفاده از این Ability ش نیست؟
این جوری که خیلی OP می شه هی می دویی می ری اینور اونور می زنی هم رو ناکار می کنی.:d

تریلر QB رو الان دیدم یه چیزی ذهنمو درگیر کرد
هیچ محدودیتی تو استفاده از این Ability ش نیست؟
این جوری که خیلی OP می شه هی می دویی می ری اینور اونور می زنی هم رو ناکار می کنی.:d

اگه دقت کنی گوشه ی پایین سمت راست تصویر یه خط مثل خط جون داره که با استفاده از این قابلیت اون خط کم میشه و بعد یه مدت دوباره پر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or