دوست من همینجوری میگی یا مدرکی داری؟میدونم بچه ها چند تا اسلحه روی سرمه الان :dولی من حامل یک شایعه خفنم که درجه هایپتون میچسبه به سقف ، این عنوان بزرگ به احتمال 50 50 AWه . حالا لطفا اسلحه هاتونو بیارید پایین تا با هم مذاکره کنیم .
خدا کنه بازیهای جدید هم معرفی کنه ... آمین
- - -ویرایش - - -
دوست من همینجوری میگی یا مدرکی داری؟
مدرک تصویری محکمی دارم اونم از سم لیک . من بیشتر از شماها عاشق این بازیم برا همین تمام اخباراشو از پارسال تا الان دنبال میکردم . همه چیز تا به الان شایعه بوده ولی یک مدرک ساخت وجود داره اونم از پارسال که مصاحبه تصویری ای سم لیک با طرفدارا داشت . من لینکو میزارم . مطمئن باشید در حال ساخته و ممکنه همین امسال رونمایی بشه چون توی وضعیت فروش کنسول خیلی تاثیر گذاره .
لینک یوتیوب
. ما هم میدونیم یه روزی AW2 معرفی و عرضه میشه ولی نه به این زودی ها. امکان نداره RMD قبل از اومدن QB پروژه بزرگ بعدی خودش ُ معرفی کنه.من بیشتر از شماها عاشق این بازیم
؟خیلی از اعضای Big Park که رفتن LXP، در نتیجه من روی نمایش بازی LXP شرط می بندم :bighug:اگر درست یادم باشه قبل E3 استدیو PigPark گفته بود یه معرفی برای E3 داریم ولی ازشون خبری نشد...
احتمالا بازیشون زیادی شنگول بوده پاس دادنشون GC. :d
یه زمان شایعه شده بود اینها دارن یه Mass Effect clone می سازن!خیلی از اعضای Big Park که رفتن LXP، در نتیجه من روی نمایش بازی LXP شرط می بندم :bighug:![]()

:dاروپایی پسندمنظورت از شنگول دقیقاً چیـه ؟
:d
که تایید شدن و نمیدونم اون لحظه ای که گیم پلی کوانتوم رو ببینم چه جوری برم تو دیوار :d

یه حسی بهم میگه که تو GC امسال یه چیزایی از Geow نشون میدن
ب امیدوارم در مورد IP احتمالی در حال ساخت توسط 343 هم صحبت بشه:d
نکته جالبیه :dچه چیز جدیدی میتونن نشون بدن؟لیفت که نیست, لاین هد هم که تو باقالیاست بقیه هم کهفقط میمونه HalfLife3