نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

3ia9dqnj5w7ggiykubf9.jpg

خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران :دی
نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه.

آخرین ویرایش:
خدا کنه بازیهای جدید هم معرفی کنه ... آمین

- - -ویرایش - - -

میدونم بچه ها چند تا اسلحه روی سرمه الان :dولی من حامل یک شایعه خفنم که درجه هایپتون میچسبه به سقف ،‌ این عنوان بزرگ به احتمال 50 50 AWه . حالا لطفا اسلحه هاتونو بیارید پایین تا با هم مذاکره کنیم .
دوست من همینجوری میگی یا مدرکی داری؟

خدا کنه بازیهای جدید هم معرفی کنه ... آمین

- - -ویرایش - - -

دوست من همینجوری میگی یا مدرکی داری؟

مدرک تصویری محکمی دارم اونم از سم لیک . من بیشتر از شماها عاشق این بازیم برا همین تمام اخباراشو از پارسال تا الان دنبال میکردم . همه چیز تا به الان شایعه بوده ولی یک مدرک ساخت وجود داره اونم از پارسال که مصاحبه تصویری ای سم لیک با طرفدارا داشت . من لینکو میزارم . مطمئن باشید در حال ساخته و ممکنه همین امسال رونمایی بشه چون توی وضعیت فروش کنسول خیلی تاثیر گذاره .

لینک یوتیوب

مدرک تصویری محکمی دارم اونم از سم لیک . من بیشتر از شماها عاشق این بازیم برا همین تمام اخباراشو از پارسال تا الان دنبال میکردم . همه چیز تا به الان شایعه بوده ولی یک مدرک ساخت وجود داره اونم از پارسال که مصاحبه تصویری ای سم لیک با طرفدارا داشت . من لینکو میزارم . مطمئن باشید در حال ساخته و ممکنه همین امسال رونمایی بشه چون توی وضعیت فروش کنسول خیلی تاثیر گذاره .

لینک یوتیوب

این مصاحبه که مال دوره تیرکمون شاهه :-j. ما هم می‌دونیم یه روزی AW2 معرفی و عرضه می‌شه ولی نه به این زودی ها. امکان نداره RMD قبل از اومدن QB پروژه بزرگ بعدی خودش ُ معرفی کنه.
من بیشتر از شماها عاشق این بازیم

باشه . . .

راستی از کی تا حالا بازی های RMD سیستم سلر شده که بخواد توی فروش کنسول تاثیر بگذاره :-/ ؟

بالاخره تأييد شد، من ديگه نااميد شده بودم:d
همين كه زنده هم پخش ميشه كلي منو هايپ كرد:bighug:

پ.ن: از فردا هم شاهد گیف های اختصاصی من و اسی خواهید بود !
من منتظر گيف هاي افشينم:d

اگر درست یادم باشه قبل E3 استدیو PigPark گفته بود یه معرفی برای E3 داریم ولی ازشون خبری نشد...
احتمالا بازیشون زیادی شنگول بوده پاس دادنشون GC. :d

اگر درست یادم باشه قبل E3 استدیو PigPark گفته بود یه معرفی برای E3 داریم ولی ازشون خبری نشد...
احتمالا بازیشون زیادی شنگول بوده پاس دادنشون GC. :d
خیلی از اعضای Big Park که رفتن LXP، در نتیجه من روی نمایش بازی LXP شرط می بندم :bighug: :دی

خیلی از اعضای Big Park که رفتن LXP، در نتیجه من روی نمایش بازی LXP شرط می بندم :bighug: :دی
یه زمان شایعه شده بود اینها دارن یه Mass Effect clone می سازن! :-/
ظاهرا داره یه همچین بازی با سبک TPS/RPG ساخته میشه حالا توی کدوم استدیو نمی دونم... :-/:d

منظورت از شنگول دقیقاً چیـه ؟
اروپایی پسند:-/:d
در کل باید برداشت خودت رو داشته باشی :d

ویرایش شد بنا بر تهدیدهای احتمالی :d

بخاطر اینکه اسپم نشه در جواب دوستمون : یه IP خوب چه سیستم سلر باشه چه نباشه توی فروش کنسول تاثیر مثبتی میزاره . من تاپیکو بوسیدم فرار کردم :d حالا تیراندازی کنید

آخرین ویرایش:
خوب منم خواسته ها و رویاهامو بگم در صورتی که خیلی انتظار کنفرانس خفنی ندارم ! :d
Cod و QB :x که تایید شدن و نمیدونم اون لحظه ای که گیم پلی کوانتوم رو ببینم چه جوری برم تو دیوار :d
مستر چیف کاکلکشن هم نمیدونم هست یا نه ولی باشه که چه بهتر :bighug:
چون کنفرانس تو اروپاست به نظرم بیشتر میرن رو سلیقه های اون وری , نمایش فیفا و بتلفیلد و دراگون ایج رو از EA پیش بینی میکنم ;)
Fable Legend که رو شاخشه :)
وقتش هست یه نشونه هایی از Splinter cell بعدی هم بیاد :d
Gears رو بعید میدونم باشه :(
Forza horizon و Sunset Overdrive هم یه نمایش کوچیک دیگه ای داشته باشن ;)
من حدس میزنم GTA V هم نمایشی رو xbox one داشته باشه :d

ب امیدوارم در مورد IP احتمالی در حال ساخت توسط 343 هم صحبت بشه:d

343 کلا هیچ وقت IP جدید نمیسازه :d منظورم نسخه هایی مثل ODST و اینا نیست که سبکی هم تا حدودی فرق دارن. ولی اسم استودیو یعنی محافظ هیلو. هیچوقت به جز هیلو روی چیزه دیگه کار نمیکنن

==========================
چه چیز جدیدی میتونن نشون بدن؟لیفت که نیست, لاین هد هم که تو باقالیاست بقیه هم که8-|فقط میمونه HalfLife3
نکته جالبیه :d

کلا یه استودیو اروپاییشون (Rare یا Lift یا ...) فکر کنم یه چیزی معرفی کنه. پارسال Lionhead امسال هم باید همینجوری باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or