نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

3ia9dqnj5w7ggiykubf9.jpg

خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران :دی
نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه.

آخرین ویرایش:
من که منتظر نمایش Scalebound هستم :دی تا اینجا غربی ترین ساخته ی کامیا ست :| بهتره بگم تنها ساخته ی غربی کامیا :| :دی بیان بگن اینم مثل Sunset Overdrive تمرکزش بیشتر روی آنلاینه من کلا بیخیالش بشم :دی استاد هم بعدش برگرده به ژاپنی بازی هاش :دی

کی گفته SO تمرکزش بیشتر رو آنلاینـه ؟! :-/

========

به نظر می‌رسه که مثل پارسال فیل کوچک، فیل بزرگ رو همراهی می‌کنه !

jy8w2oq63ubayttjz9uf.png

آخرین ویرایش:
این فیل کوچیک خیلی خوب سخنرانی میکنه:d
از یوسف مهدی خیلی بهتره

اون که 100 درصد بهتره :d آبدارچی ِ مایکروسافت هم بهتر از اونـه /:) :d

Speeking ـش حتی از فیل بزرگ هم بنظرم بهتره ( :hurted: )، تسلط ـش خیلی خوبه + یه لهجه انگلیس ـیه خفن هم داره که باعث می‌شه من خیلی از سخنرانی کردنش خوشم بیاد :d .

من دیوانه وار منتظرم سم بیاد روی استیج و با لهجه دوست داشتنی ـش در مورد QB صحبت کنه
4ytbp1d.gif

u6flyj8t0q37l5rq91pt.jpg

آخرین ویرایش:
کسایی که دوست دارن 3 گانه GEOW برای X ONE عرضه بشـه، می‌تونن با هشتک [TheMarcusFenixCollection#] توی توئیتر ازش حمایت کنن:-< :d !

xfqnyc3xlehutk0t39wv.jpg

=========
مگه قراره سه گانه معرفی شه؟اگربشه چی میشه

منظور همون 3 گانه ای هست که برای 360 عرضه شدن !

آخرین ویرایش:
کسایی که دوست دارن 3 گانه GEOW برای X ONE عرضه بشـه، می‌تونن با هشتک [TheMarcusFenixCollection#] توی توئیتر ازش حمایت کنن:-< :d !

xfqnyc3xlehutk0t39wv.jpg

=========

منظور همون 3 گانه ای هست که برای 360 عرضه شدن !
فکر کنم بهترین جایی که میشه درخواست داد برای بازی سایت Gears of War Collection with all 4 games and all of DLC for Xbox One. 1080p/60fps :) – Xbox Feedback
فعلا هم 6649 نفر رای دادن تا بازی برای Xbox One عرضه بشه:d

هیچ کس منتظر CrackDown نیست؟ :d
IP جدید BT خیلی بعیده معرفی بشه. فعلا همه منتظرن تا Gears جدید یک نمایش یا تیزر داشته باشه و فکر نکنم فعلا خبری از IP جدیدشون بشه.
Rare هم من بعید می دونم هر چند که از BT احتمالش بیشتره که یک بازی جدیدو معرفی کنن
AW 2 هم که هیچی دیگه. 1% هم امیدی به معرفی شدنش ندارم :(
LH هم احتمالا تاریخ شروع بتا Fable Legends اعلام می کنه و خبری از بازی جدیدشون نیست امسال
اون سوپرایز هم گیم پلی Halo 5 باید باشه. چون Beta بازی تا چند ماه دیگه میاد و بالاخره باید یک نمایشی داشته باشه بازی.
نمایش گیم پلی از بازی های ScaleBound, Phantom Dust, CrackDown می تونه جالب باشه:d
هر چند نمایش ScaleBound و Phantom Dust باید بذارن برای TGS :d
ممکنه درباره EA Access هم حرف بزنن و مثلا بگن از همین امروز در دسترسه و همه می تونن یک ماه free این سرویسو امتحان کنن
QB هم که گله سر سبد دیگه:bighug:

- - -ویرایش - - -

بر اساس کدام مصاحبه، خبر، Easter Egg یا هر چیزی داری این حرف را می‌زنی؟ :-/

مدرک بیار، زود تند سریع !
سرنخ: زمزمه های سورپرایز ماکروسافت در GC 2014 اینبار ALAN WAKE 2 تقدیم میکند... :d

گرافیک بازی فوق العادست. این اگه 1080 باشه خیلی چیزها رو ثابت میکنه

33684897415303381065.jpg
51721349547755825579.jpg

حالا همه منتظره یه بازی هستن من چند ساله منتظر اینم که فیل بیاد بگه رمدی حالا فرست پارتی مایکروسافت شده.

من که راضی نیستم مایکروسافت رمدی رو هم به بردگی بگیره :( :cry:

اون زمان بردگی برای دوره متریکِ مرتیکه بود :d

آخرین ویرایش:
حالا همه منتظره یه بازی هستن من چند ساله منتظر اینم که فیل بیاد بگه رمدی حالا فرست پارتی مایکروسافت شده.

*وضعیت من اگه این خبر به واقعیت تبدیل بشه*

0zgulj9e9zklaht9lscg.gif

ولی احتمالش خیلی کمـه متاسفانه !

=============
سرنخ: زمزمه های سورپرایز ماکروسافت در GC 2014 اینبار ALAN WAKE 2 تقدیم میکند..

والا اگه معرفی بشه من 3 شبانه روز به صرف شام و نهار جشن می‌گیرم، ولی شما دیگه دارین خیال پردازی می‌کنین !

آخرین ویرایش:
Remedy همین الانش هم با مایکروسافت همکاری کامل رو داره، هیچ جا بهتر از مایکروسافت هم گیرش نمیاد :دی بعد از جریانات Alan Wake من فکر میکردم مایکروسافت رابطه جالبی با Remedy نداره ولی وقتی بهشون اجازه داد Alan Wake رو برای PC خودشون منتشر کنن و تمام در آمدش هم واسه خودشون باشه، و بعدش هم Quantum Break برای Xbox One معرفی شد، متوجه شدم که روابط بسیار حسنه هست :دی الان هم امیدوارم QB هم از نظر فنی و هم از نظر فروش، موفق عمل کنه تا مشکلی واسه Alan Wake 2 و دنباله های احتمالی QB پیش نیاد. در کل Remedy یه استودیو خیلی خاص به حساب میاد، امیدوارم همیشه روابط خوبش با مایکروسافت پا برجا بمونه :دی

Remedy همین الانش هم با مایکروسافت همکاری کامل رو داره، هیچ جا بهتر از مایکروسافت هم گیرش نمیاد :دی بعد از جریانات Alan Wake من فکر میکردم مایکروسافت رابطه جالبی با Remedy نداره ولی وقتی بهشون اجازه داد Alan Wake رو برای PC خودشون منتشر کنن و تمام در آمدش هم واسه خودشون باشه، و بعدش هم Quantum Break برای Xbox One معرفی شد، متوجه شدم که روابط بسیار حسنه هست :دی الان هم امیدوارم QB هم از نظر فنی و هم از نظر فروش، موفق عمل کنه تا مشکلی واسه Alan Wake 2 و دنباله های احتمالی QB پیش نیاد. در کل Remedy یه استودیو خیلی خاص به حساب میاد، امیدوارم همیشه روابط خوبش با مایکروسافت پا برجا بمونه :دی

این نسل رو هم که 100 درصد رمدی برا خودمون بازی می‌سازه، ولی من دوست دارم این روابط حسنـه تا ابد پایدار باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or