من که منتظر نمایش Scalebound هستمتا اینجا غربی ترین ساخته ی کامیا ست
بهتره بگم تنها ساخته ی غربی کامیا
![]()
بیان بگن اینم مثل Sunset Overdrive تمرکزش بیشتر روی آنلاینه من کلا بیخیالش بشم
استاد هم بعدش برگرده به ژاپنی بازی هاش
![]()

این فیل کوچیک خیلی خوب سخنرانی میکنه:dکی گفته SO تمرکزش بیشتر رو آنلاینـه ؟!
========
به نظر میرسه که مثل پارسال فیل کوچک، فیل بزرگ رو همراهی میکنه !
![]()
این فیل کوچیک خیلی خوب سخنرانی میکنه:d
از یوسف مهدی خیلی بهتره
:d
:d
:d !
مگه قراره سه گانه معرفی شه؟اگربشه چی میشه
مگه قراره سه گانه معرفی شه؟اگربشه چی میشهکسایی که دوست دارن 3 گانه GEOW برای X ONE عرضه بشـه، میتونن با هشتک [TheMarcusFenixCollection#] توی توئیتر ازش حمایت کنن:d !
![]()
فکر کنم بهترین جایی که میشه درخواست داد برای بازی سایت Gears of War Collection with all 4 games and all of DLC for Xbox One. 1080p/60fpsکسایی که دوست دارن 3 گانه GEOW برای X ONE عرضه بشـه، میتونن با هشتک [TheMarcusFenixCollection#] توی توئیتر ازش حمایت کنن:d !
![]()
=========
منظور همون 3 گانه ای هست که برای 360 عرضه شدن !

سرنخ: زمزمه های سورپرایز ماکروسافت در GC 2014 اینبار ALAN WAKE 2 تقدیم میکند... :dبر اساس کدام مصاحبه، خبر، Easter Egg یا هر چیزی داری این حرف را میزنی؟
مدرک بیار، زود تند سریع !
من که راضی نیستم مایکروسافت رمدی رو هم به بردگی بگیره:cry:
من که راضی نیستم مایکروسافت رمدی رو هم به بردگی بگیرهحالا همه منتظره یه بازی هستن من چند ساله منتظر اینم که فیل بیاد بگه رمدی حالا فرست پارتی مایکروسافت شده.
:cry:حالا همه منتظره یه بازی هستن من چند ساله منتظر اینم که فیل بیاد بگه رمدی حالا فرست پارتی مایکروسافت شده.
سرنخ: زمزمه های سورپرایز ماکروسافت در GC 2014 اینبار ALAN WAKE 2 تقدیم میکند..
Remedy همین الانش هم با مایکروسافت همکاری کامل رو داره، هیچ جا بهتر از مایکروسافت هم گیرش نمیادبعد از جریانات Alan Wake من فکر میکردم مایکروسافت رابطه جالبی با Remedy نداره ولی وقتی بهشون اجازه داد Alan Wake رو برای PC خودشون منتشر کنن و تمام در آمدش هم واسه خودشون باشه، و بعدش هم Quantum Break برای Xbox One معرفی شد، متوجه شدم که روابط بسیار حسنه هست
الان هم امیدوارم QB هم از نظر فنی و هم از نظر فروش، موفق عمل کنه تا مشکلی واسه Alan Wake 2 و دنباله های احتمالی QB پیش نیاد. در کل Remedy یه استودیو خیلی خاص به حساب میاد، امیدوارم همیشه روابط خوبش با مایکروسافت پا برجا بمونه
![]()