Microsoft توضیح میدهد : چرا Xbox One فاقد هدست است !

HosseinBrusli

کاربر سایت
Xbox-One-headset.jpg

بسته بندی Xbox One طبق گفته مایکروسافت فاقد هدست است چون قرار است همراه با کنسول جدید این شرکت ، سنسور Kinect عرضه شود . Microsoft گفته است : ما در مورد این موضوع بیاینه ای صادر کرده ایم و این بیانیه در اینجا قابل دیدن است . یکی از مقامات رسمی Microsoft در بیانیه ای خطاب به Ars Technica گفته است :
بسته بندی Xbox One شامل لوازم جانبی و هدست نخواهد بود . هر بسته بندی Xbox One شامل سنسور جدید کینکت همراه با یک میکروفون حساس چند آرایه برای فعال کردن خروجی صدا و قابلیت چت به صورت سیستمیک است و قابلیت پشتیبانی از بازی و شبکه Skype به صورت همزمان را داراست . برای آندسته از بازیبازانی که هدست را ترجیح میدهند ، ما در سایت Xbox Wire ابزار و لوازم جانبی مناسب را معرفی کرده ایم . هدست مخصوصی که برای چت Xbox One معرفی شده ، به صورت جدا گانه فروخته خواهد شد و هنوز قیمتی برایش تعیین نشده اما تایید شده که این هدفون از صدای مونو ، میکروفون جهت دار ، کنترل حجم صدا و کلید قطع و وصل پشتیبانی میکند .
در ادامه گفته شده سنسور کینکت از دوربین های مطمئنی بهره مند است ، اما برای افرادی که میخواهند از بازی های شوتر استفاده کنند هیچ کاربردی ندارد .

منبع

الان 20-25 میلیون کینکت فروخته یعنی ضرر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جون هر کسی که دوست دارین یه دقیقه فکر کنین بعدا حرف بزنین

به بقیه پست هات کاری ندارم . ولی تو داری از دید خودت حرف میزنی . اما نم دارم فرض میکنم مایکروسافت با اون همه هزینه هایی که برای تحقیق و توسعه و در نهایت ساخت سنسور کینکت خرج کرده ، چه قدر باید سود میکرد تا بخشی از اون هزینه هاش جبران بشه . برای همین فرض و این طوری که خوندی گذاشتم و فکر هم میکنم کاملا معقول و منطقی باشه .

هزینه های تحقیق وتوسعه اش ، خیلی خیلی از هزینه ساخت دستگاه بیشتر بوده . پس طبیعیه که چنین تکنولوژی جدیدی که صنعت گیم و تکون داده باید بالای 50 میلیون بفروشه !!! اما به قول شما 20 تا 25 میلیون فروخت !!!! عدد 20 تا 25 میلیون فروش خیلی خیلی زیاده . اما یه دقیقه فکر کن پیش خودت برای چنین محصول با عظمت و شاهکاری خیلی کمه . واقعا کمه .

به بقیه پست هات کاری ندارم . ولی تو داری از دید خودت حرف میزنی . اما نم دارم فرض میکنم مایکروسافت با اون همه هزینه هایی که برای تحقیق و توسعه و در نهایت ساخت سنسور کینکت خرج کرده ، چه قدر باید سود میکرد تا بخشی از اون هزینه هاش جبران بشه . برای همین فرض و این طوری که خوندی گذاشتم و فکر هم میکنم کاملا معقول و منطقی باشه .

هزینه های تحقیق وتوسعه اش ، خیلی خیلی از هزینه ساخت دستگاه بیشتر بوده . پس طبیعیه که چنین تکنولوژی جدیدی که صنعت گیم و تکون داده باید بالای 50 میلیون بفروشه !!! اما به قول شما 20 تا 25 میلیون فروخت !!!! عدد 20 تا 25 میلیون فروش خیلی خیلی زیاده . اما یه دقیقه فکر کن پیش خودت برای چنین محصول با عظمت و شاهکاری خیلی کمه . واقعا کمه .
جون هر کی دوست داری بگو که این امارها رو از کجا اوردی؟؟
شما میدونی هزینه تحقیق و توسعه کینکت چقدر بوده خب به ما هم بگو
رو هوا حرف زدن که کاری نداره

خیلیم خوبه .. باید کینکت همراه ایکس باکس می اومد که خدا رو شکر اومد ..

چون اگه یکی بخواد جدا بخرتش ضرر میکنه .. گرون واسش در مییاد

در مورد هدست هم سیاست جدیدی نیست مال ایکس باکس 360 هم همینطوری بود

دیگه شماها پول تو جیبتون نیست .. فقط بهونه میاریین ..

فردا پس فردا هم لابد میخواهین بیایین بگین " خاک تو سرت مایکروسافت که این شدی , فلان شدی , بَهمان شدی " یه دفعه رک و روراست بگو کنسولت رو مفت بده بازی کنیم دیگه !

هر کی توان پرداخت 499 دلار رو نداره بره ps4 بخره .. زوری نیست که ! به سلامت

مایکروسافت اعلام کرده که داره روی یه اداپتور کار میکنه که هدست 360 رو به وان وصل کنه.

Xbox One adapter for Xbox 360 headsets inbound | VG247

من ننفهمیدم داره روی ادابتور کار میکنه که هدست 360 بخوره به وان؟؟؟؟ ادابتور چه ربطی به هدست داره :-/

- - -ویرایش - - -

فردا پس فردا هم لابد میخواهین بیایین بگین " خاک تو سرت مایکروسافت که این شدی , فلان شدی , بَهمان شدی " یه دفعه رک و روراست بگو کنسولت رو مفت بده بازی کنیم دیگه !

بچه پولداره سایت هم پیدا کردیم خوشامد میگیم .... :))

تو تعریف عامیانه هر چیزی رو که بتونی به کنسول متصل کنی میشه وسیله جانبی ! حالا میخواد کابل HDMI باشه ، میخواد فلش باشه ، میخواد دستکاه ظبط ویدوئو باشه یا کینکت !
وسیله ی جانبی یعنی هر وسیله ای که برای فراهم کردن کاربردهای بیشتر یا راحت تر کردن کار به کار میرن ، کابل HDMI دسته بازی و همه ی اینا جز تجهیزات الزامی برای بازی کردن هستن

در مورد سود باز گشت سود کینکت که داشت بحث مشده یه نکته ای بگم، این که یادمه موقعه لانچ کینکت که با 150$ شروع شد، خبر اومد که ساخت هر کینکت برای مایکرو نزدیک 56$ خرج داره. حالا کینکت هایی که جدا فروخته یا باندل کرده فک کنم سود متفاوتی داشته باشن، ولی فک می کنم خود دستگاه به شدت سود آور برای مایکرو بوده.

ولی خداوکیلی هدستش خیلی توپه ای کاش داخل جعبه میذاشتن .

- - -ویرایش - - -

بابا پولدار یه کم به ما هم بده

شما با کنترل معمولی میتونی بازیهای کینکت را انجام بدی ؟! بعد این که جامعه گیمرهای کژوال خدای نکرده زبونم لال از جامعه گاو میش تشکیل میشند ؟ و جزو گیمرها نیستند ؟! شما میتونی تعداد این افراد را برامون مشخص کنی . یه کنسول برای تمام قشرها عیبش چیه میتونی توضیح منطقی بدی ؟

بعد این انتخاب مشتری که گفتی شما بفرمایید خودت زور گو نیستی ! یعنی تویی که کینکت دوست نداری کنسول را بدون کینکت بخری به قیمت ارزونتر بعد اونی که کینکت دوست داره یبار خود کنسول را بخره که دسته های معمولی به دردش نمیخوره بعد بره 300 و 200 دلار دیگه بده واسه کینکت ؟ بعد اسمش هم بشه عدالت ؟! اصلا شما بگو کینکت را همون 100 دلار بده ! حلا کاری ندرم که این قیمت اولیه هست و بعد مدتی ممکنه ارزونتر هم بشه !
یعنی این 100 دلار بیشتر من نمیدونم چندتا صفر داره ؟! دیروز که سونی بلوری را قرار داده بود رو کنسولش این 100 دلار اضافه اصلا دردی نبود الان که کینکت اومده وسط حالا فقط واسه بازی نیست و هزار و 1 تا کاربرد خیلی زور داره 100 دلار اضافه !

شما مثل اینکه خودت مشکل درک نکردن حرف دیگران رو داری ...

کسی اینجا نگفت جامعه کژوال گاومیشه، کسی نگفت جز گیمرها نیستن، کسی نگفت باید بهشون زور گفت ، کسی نگفت باید هزینه اضافه بدن و ... (منطقی ؟؟!! با کسی که همه رو بدون درک میخونه و فقط حرف خودش رو درست میدونه چطور میشه منطقی حرف زد)

عزیز من کسی اون صحبتهای بالایی رو نکرده، همه دارن میگن باید یه باندل بدون کینکت برای کسایی که نمیخوان از این تکنولوژی استفاده کنن اما علاقه به بازیای Xone دارن در نظر میگرفت، مثلا مایکرو میومد و یه باندل بدون کینکت عرضه میکرد و خوده کینکت هم جدا حتی با قیمت بیشتر میفروخت اینجوری 3 دسته حق انتخاب داشتند
1: کسایی که کینکت رو میخوان پس با هزینه کمتر باندل با کینکت رو میخرن
2: کسایی که هیچ نیازی به کینکت ندارن "حتی اون 1001 کار ترکیبی و ..."
3: کسایی که فعلا تصمیم به خرید کینکت ندارن اما شاید 3-2 سال دیگه خریدن

حالا شما بگو این کاربرد ها را دوست نداری یا بازیه کینکت دوست نداری به من یکی که دوست دارم هیچ ارتباطی نداره !

حالا شما بگو کینکت و 1001 کار ترکیبی رو دوست داری به من یکی که دوست ندارم هیچ ارتباطی نداره !

گذشته ها رایانه های قابل حمل را اسمش را گذاشته بودند لبتاپ ! بعدا تبلت ها اختراع شدند الان دارند رزاحت جایگزین میشند نمونش شاید سورفیس ولی کاملا لمسی هم کار میکنی و هم میتونی یه کیبورد هم براش اضافه کنی اسم این را باید گذاشت زور گویی !

تو اغلب تبلتها داک کیبورد درون جعبه قرار نمیگیره و به صورت جدا فروخته میشه که اگه شما نیاز به تایپ و ... راحت تر و باطری بیشتر برای مدت کار طولانی تر داری این داک رو میخری اگه نیاز نداری خب نمیخری ...

اون مثالت در مورد موس هم جالب بود، شما الان موس رو از کامپیوترت جدا کن تقریبا 80% کنترل، دقت و سرعت عمل رو ازت میگیره، تو لپتاپ ها که تاچ پد داره باز هم نمیتونه جای موس رو بگیره و برای سرعت بیشتر باید میانبرهای کیبورد رو بلد باشی، کلا موس از الزامات کامپیوتره مثال زدن و مقایسش با کینکت اشتباهه ...

جون هر کی دوست داری بگو که این امارها رو از کجا اوردی؟؟
شما میدونی هزینه تحقیق و توسعه کینکت چقدر بوده خب به ما هم بگو
رو هوا حرف زدن که کاری نداره

خیلی زیاد :d یعنی رسما دهنم و صاف کردی با این سوالت . 4 ساعت نشستم تو وب گشتم تا جواب سوالت و پیدا کنم !!!! با دست پر هم برگشتم :d

اول از همه پیشنهادم اینه برای بیشتر شدن اطلاعات خودت مطالب زیر و بخون :

COGADGET - Microsoft

ProjectNatal Articles on Engadget

دوم اینکه به صورت رسمی از قیمت کل کیکنت و زینه های ستخت و توسعه اش توسط مقامات رسمی مایکروسافت حرفی زده نشده . اما :

[TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]Don Mattrick رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت به New York Times، گفته است که Kinect برتری و سود بالایی دارد. Mattrick به نشریه گفت که اولین نمونه Kinect برای مایکروسافت 30000 دلار هزینه داشت، درحالی که تنها هزار نفر برای این پروژه به طور مرتب درگیر آن بوده اند. او اضافه کرد که هزاران میلیون دلار برای ساخت کینکت خرج کرده ایم، اما ما آن را در US به قیمت 150 دلار عرضه می کنیم و هزینه آن در انگلستان 130 پوند خواهد بود.

هم چنین ماتریک گفته که مایکروسافت Kinect رو با سود می فروشه یعنی روی هر یه دونه Kinect فروخته شده مایکروسافت سود خواهد کرد، این حرف و به این دلیل زده که شرکت ها معمولا روی فروش سخت افزار ضرر میکنن چون قیمت اون کمتر از هزینه تمام شده تولید درمیاد، اما در مورد Kinect این طور نیست و مایکروسافت از همین ابتدا اون رو با سود می فروشه.

منبع[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

پس با با هزینه 500 میلیون دلاری که مایکروسافت برای تبلیغات Kinect هزینه کرده ، به راحتی میشه گفت Kinect یک پروژه میلیارد دلاری بوده ... ( فکر کن فقط 500 میلیون دلار هزینه تبلیغش بوده ... منبع : ویکی پدیا )

همینطور قبل از صحبت های دان متریک با New York Times ، سرویس خبری EETimes مجموع هزینه‌‌های قطعاتی که در ساختار حسگر حرکتی کینکت بکار رفته رو ، 56 دلار براورد کرده و در آن از چیپ‌های ساخت شده توسط چهار گروه صنعتی و تکنولوژیک مختلف بهره گرفته شده است. همینطور تو همون سال آلن یوگاسینگام، یکی از مدیران بازاریابی بخش تکنولوژی شرکت UBM TechInsights در خصوص حسگر حرکتی کینکت گفته که :

[TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]"در اصل قدرت طراحی این محصول به عملکرد بسیار موفق شرکت پرایم‌سنس باز می‌گردد. طراحان این شرکت توانستند حسگر حرکتی خلاقانه‌ی کینکت را با استفاده از سیستم پردازش عکس، صدا و تصویر خود خلق کنند."[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

شما میتونی بری تو سایت " شرکت پرایم‌سنس " و اطلاعات کامل تری پیدا کنی . همیچنین میزان فروش کینکت یک 24 میلیون واحد بوده (منبع ویکی پدیا ) . کلا برو دیگه پیدات نشه :d البته اگر پیدات شد لایک یادت نره :d

وسیله ی جانبی یعنی هر وسیله ای که برای فراهم کردن کاربردهای بیشتر یا راحت تر کردن کار به کار میرن ، کابل HDMI دسته بازی و همه ی اینا جز تجهیزات الزامی برای بازی کردن هستن

دستگاه جانبی

مایکروسافت امروز قیمت Kinect 2 SDK برای ویندوز رو 400 دلار اعلام کرد.
dafuq #2
یعنی "the most powerful console ever made" تنها 99$ ارش داره؟! خیلی راحت گول میخورید. ماکروسافت اینو با منظور خاصی انجام داده که تهش شماها بگید" پیغمبر زاده ها رو ببین چه به فکر مان".
اینا اگه کینکت رو اجباری نمیکردن هم قیمت کنسول کمتر میشد و بهتر میفروخت و هم اینکه کمتر ضرر میکرد .... جالبه خود کینکت در این نسل با اینکه جدا بود ولی خیلی خوب فروخت ... من واقعا نمیفهمم این چه سیاستی بود ؟!!
با این قیمت گذاری میشه گفت ماکروسافت داره کینکت رو با X-BONE میفروشنه LOL.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or