Microsoft توضیح میدهد : چرا Xbox One فاقد هدست است !

HosseinBrusli

کاربر سایت
Xbox-One-headset.jpg

بسته بندی Xbox One طبق گفته مایکروسافت فاقد هدست است چون قرار است همراه با کنسول جدید این شرکت ، سنسور Kinect عرضه شود . Microsoft گفته است : ما در مورد این موضوع بیاینه ای صادر کرده ایم و این بیانیه در اینجا قابل دیدن است . یکی از مقامات رسمی Microsoft در بیانیه ای خطاب به Ars Technica گفته است :
بسته بندی Xbox One شامل لوازم جانبی و هدست نخواهد بود . هر بسته بندی Xbox One شامل سنسور جدید کینکت همراه با یک میکروفون حساس چند آرایه برای فعال کردن خروجی صدا و قابلیت چت به صورت سیستمیک است و قابلیت پشتیبانی از بازی و شبکه Skype به صورت همزمان را داراست . برای آندسته از بازیبازانی که هدست را ترجیح میدهند ، ما در سایت Xbox Wire ابزار و لوازم جانبی مناسب را معرفی کرده ایم . هدست مخصوصی که برای چت Xbox One معرفی شده ، به صورت جدا گانه فروخته خواهد شد و هنوز قیمتی برایش تعیین نشده اما تایید شده که این هدفون از صدای مونو ، میکروفون جهت دار ، کنترل حجم صدا و کلید قطع و وصل پشتیبانی میکند .
در ادامه گفته شده سنسور کینکت از دوربین های مطمئنی بهره مند است ، اما برای افرادی که میخواهند از بازی های شوتر استفاده کنند هیچ کاربردی ندارد .

منبع

اینا اگه کینکت رو اجباری نمیکردن هم قیمت کنسول کمتر میشد و بهتر میفروخت و هم اینکه کمتر ضرر میکرد .... جالبه خود کینکت در این نسل با اینکه جدا بود ولی خیلی خوب فروخت ... من واقعا نمیفهمم این چه سیاستی بود ؟!!
اگه قیمت کینکت واقعا 300 دلار باشه هیچکس کینکت نمی خرید :دی 300 دلار خیلی زیاده واسه یه وسیله جانبی! البته اگه این قیمت باشه.

اینا اگه کینکت رو اجباری نمیکردن هم قیمت کنسول کمتر میشد و بهتر میفروخت و هم اینکه کمتر ضرر میکرد .... جالبه خود کینکت در این نسل با اینکه جدا بود ولی خیلی خوب فروخت ... من واقعا نمیفهمم این چه سیاستی بود ؟!!

کینکت کجاش خوب فروخت ؟! اگه خوب میفروخت که نمیومدن از این سیاست استفاده کنن و کینکت و به اجبار بدن به ملت . کینکت 1 اونقدر بد فروخت که مایکروسافت برای جبران هزینه هاش یه SDK ارائه کرد که بتوه اونو روی PC هم بیاره و الانم کم کم داره برای PC تولید میشه !!!! اینا به معنای سود و موفقیت این محصول نیست . دلیل این کارا شکست مایکرو و برنگشتن هزینه های بسیار زیاد تحقیق و توسعه این سنسور بوده .

خب باشه ...قیمتشو کمتر میذاشتن ... به هر حال الان که روی کنسوله که بیشتر ضرر میده .... منطق مالی نداره اصلا ، نه برای خود MS و نه مصرف کننده !!

کینکت کجاش خوب فروخت ؟! اگه خوب میفروخت که نمیومدن از این سیاست استفاده کنن و کینکت و به اجبار بدن به ملت . کینکت 1 اونقدر بد فروخت که مایکروسافت برای جبران هزینه هاش یه SDK ارائه کرد که بتوه اونو روی PC هم بیاره و الانم کم کم داره برای PC تولید میشه !!!! اینا به معنای سود و موفقیت این محصول نیست . دلیل این کارا شکست مایکرو و برنگشتن هزینه های بسیار زیاد تحقیق و توسعه این سنسور بوده .
چقدر بد فروخت؟ :-/ اصلا تو به من بگو کینکت 1 چند واحد فروش داشت؟ :دی
خب باشه ...قیمتشو کمتر میذاشتن ... به هر حال الان که روی کنسوله که بیشتر ضرر میده .... منطق مالی نداره اصلا ، نه برای خود MS و نه مصرف کننده !!
من کاری به خوب یا بد قضیه ندارم اصلا، خودم هم دلم میخواست کنسول و کینکت جدا باشه تا ملت خودشون انتخاب کنن. ولی کینکت 2 اگه 300 دلار بود و جداگانه عرضه میشد 2 میلیون هم نمی فروخت :دی
خوب فروخت ولي بره اونايي كه خريدن بعد يك ماه اپيك فيل بود!
بحث سر فروش هست نه خوب یا بد بودن محصول.

چقدر بد فروخت؟ :-/ اصلا تو به من بگو کینکت 1 چند واحد فروش داشت؟ :دی

من کاری به خوب یا بد قضیه ندارم اصلا، خودم هم دلم میخواست جدا باشه. ولی کینکت 2 اگه 300 دلار بود و جداگانه عرضه میشه 2 میلیون هم نمی فروخت :دی
خوب فروخت ولي بره اونايي كه خريدن بعد يك ماه اپيك فيل بود!

اینا توضیح ندن به نظرم بهتره :دی هدست نزاشتین خب خاک تو سرتون، دیگه توضیح دادن به این صورت چیه آخه؟ :دی

:دی
موردی ک واقعا ازار دهندس اینه که تو xbox live تو بازیها همیشه صدای بازی کن ها و هم تیمی ها تو تو هدست می شنیدی و از باندهای سینما جدا بود ولی حالا اگه قرار باشه برفرض کنکت این کارو بکنه صدارو 100% ما از باندها بشنویم اصلا همه چی در هم می شه ...

طرف بخواد با کنکت اونم تو بازی صداشو ب گوش یکی دیگه برسونه باید گلو خودشو پاره کنه . تو e3 هم دقت کنید طرف وقتی می گفت مثلا xbox go to music واقعا از قدرت گلوش استفاده می کرد دیگه وای ب حال تو بازی

نکته اینه که مایکرو با توجه به زور چپون کردن کینکت داره رو فروش هر کنسول ضرر میده چون مجموع کنسول و کینکت در حال حاضر احتمالا بیشتر از 500 دلار هزینه داره و مایکرو باید کاری کنه که این ضرر به حداقل برسه. البته ضرر دادن رو هر کنسول در اوایل نسل یه چیز طبیعی هست و سونی هم قطعا داره این ضرر رو متحمل میشه.
شما هر وقت این را درک کردی که کینکت وسیله جانبی نیست بلکه یه کنترل جدید هست ! بیاید نظر صادر کنید . برای من خیلی جالبه که دنیا باید باهم دیگه عهد ببندند که فقط تو دنیا باید کنسول یه کنترل داشته باشه اونم همون کنترلهای معمولیه انالوگ ! یعنی اگه شرکتی بخواد به جزء این تو کنسول کنترل دیگه بزاره به عنوان وسیله جانبی حساب میشه لول !

دیگه ببینید کار به کجا رسیده هدست را دارند با کینکت مقایسه میکنن ! اصلا منطق داره از در و دیوار این تاپیک میباره !

داره همه چیزو فدای کینکت میکنه چوبش رو هم میخوره این خط اینم نشون

اگر قیمتش 10 دلار باش ( نه بیشتر ) اونی که 2.5 میده پوله کنسول حتمی داره 40 تومن هم بده اینو بخره !
سر قضیه کینکت که همین بند بساط بود سر اینم که مشکلی نداره طرف کیت شارژ هم حتما پولداره طرف گلد هم که میخره و و و و ..............

آخرین ویرایش:

قیمت کینکت 1 ؟! یا 2 ؟! یه مدت کینکت 1 به شدت قیمتش افت کرد و ملت ریختن خریدن و کمیاب شد ! تو ایران که به خاطر قضیه ارز قیمتش سر به فلک کشید ! قیمت 2 هم که فعلا مشخص نیست . اینا به نظرم فعلا میخوان به این ترفند ، بایه تیر 2 نشون بزنن !!! با این کاری هم که دران میکن قطها موفق میشن . چون لاو بازا میدونن فقط هدست خود مایکرو ( تا جایی که من میدونم ) تو لایو جواب میده . دقیقا مثل هارد ها 300GB مخصوصی که اگر تاییدی مایکرو نباشن کار نمیکنن !

چقدر بد فروخت؟ :-/ اصلا تو به من بگو کینکت 1 چند واحد فروش داشت؟ :دی.

اطلاعاتی از میزان فروشش ندارم . ولی در حد انتظار خودشون نبود . وگرنه اصلا دلیلی نداشت کینکت 1 برای PC هم بیاد !! یا اصلا دلیلی نمیشه پیدا کرد که چرا کینکت 2 رو به صورت باندل میدن !!! در صورتی که روی XBOX ONE سوار نیست و جداست ! اینا همش نشون دهنده ضرر های مایکرو از این سنسوره . ( البته به نظر من )

- - -ویرایش - - -

شما هر وقت این را درک کردی که کینکت وسیله جانبی نیست بلکه یه کنترل جدید هست ! بیاید نظر صادر کنید . برای من خیلی جالبه که دنیا باید باهم دیگه عهد ببندند که فقط تو دنیا باید کنسول یه کنترل داشته باشه اونم همون کنترلهای معمولیه انالوگ ! یعنی اگه شرکتی بخواد به جزء این تو کنسول کنترل دیگه بزاره به عنوان وسیله جانبی حساب میشه لول !

دیگه ببینید کار به کجا رسیده هدست را دارند با کینکت مقایسه میکنن ! اصلا منطق داره از در و دیوار این تاپیک میباره !

چرا فکر میکنی که کینکت وسیله جانبی نیست !!! لابد دلیلت اینه که همراه XBOX ONE و تو یه بسته بندی منتشر میشه ! تو تعریف عامیانه هر چیزی رو که بتونی به کنسول متصل کنی میشه وسیله جانبی ! حالا میخواد کابل HDMI باشه ، میخواد فلش باشه ، میخواد دستکاه ظبط ویدوئو باشه یا کینکت !

اگر قیمتش 10 دلار باش ( نه بیشتر ) اونی که 2.5 میده پوله کنسول حتمی داره 40 تومن هم بده اینو بخره !
کسی که میخواد ایکس باکس بگیره خدا تومن،حتما پول اینترنتم داره بده واسه هر روز آنلاین شدن
کسی که خدا تومن میده PS4 میخره حتما 400 تومن هم داره که بتونه ایکس باکس بخره
کسی که ایکس باکس میخره حتما 40 تومن داره که بده هدست بخره
کسی که ایکس باکس میخره حتما برای پرداخت پول اضافه برای کینکت مشکلی نداره
فردا:
ماکرو:باید همراه ایکس باکس یک نیسان GTR خرید وگرنه کنسول روشن نمیشه
فن ها: کسی که پول داره ایکس باکس بخره حتما پول یه نیسان GTR هم داره
و این داستان ادامه داره...

اطلاعاتی از میزان فروشش ندارم . ولی در حد انتظار خودشون نبود . وگرنه اصلا دلیلی نداشت کینکت 1 برای PC هم بیاد !! یا اصلا دلیلی نمیشه پیدا کرد که چرا کینکت 2 رو به صورت باندل میدن !!! در صورتی که روی XBOX ONE سوار نیست و جداست ! اینا همش نشون دهنده ضرر های مایکرو از این سنسوره . ( البته به نظر من )
خب وقتی اطلاعات نداری چطور میگی بد فروخت؟ :دی اون قضیه سوار نبودن رو کنسول هم مشخصه دیگه، کینکت باید یه جایی باشه که بتونه گیمر رو تشخیص بده، نمیشه که کنسول رو گذاشت روی تلویزیون مثلا :دی
==
اگه فروش کنسول خوب نباشه مایکروسافت بعد از یه مدت کنسول رو جداگانه میفروشه، کینکت رو هم با یه قیمت کمتر. بستگی به فروش کنسول داره به نظرم :دی

خب وقتی اطلاعات نداری چطور میگی بد فروخت؟ :دی اون قضیه سوار نبودن رو کنسول هم مشخصه دیگه، کینکت باید یه جایی باشه که بتونه گیمر رو تشخیص بده، نمیشه که کنسول رو گذاشت روی تلویزیون مثلا :دی
==
اگه فروش کنسول خوب نباشه مایکروسافت بعد از یه مدت کنسول رو جداگانه میفروشه، کینکت رو هم با یه قیمت کمتر. بستگی به فروش کنسول داره به نظرم :دی

اگر !!!! اونا همین الان دارن اگر تو رو اجرا میکنن !!! در اون مورد هم حدس زدم :biggrin1:

چرا فکر میکنی که کینکت وسیله جانبی نیست !!! لابد دلیلت اینه که همراه XBOX ONE و تو یه بسته بندی منتشر میشه ! تو تعریف عامیانه هر چیزی رو که بتونی به کنسول متصل کنی میشه وسیله جانبی ! حالا میخواد کابل HDMI باشه ، میخواد فلش باشه ، میخواد دستکاه ظبط ویدوئو باشه یا کینکت !
اصلا منطق شما ها من یکی را کشته ! الان مثلا ماوس PC چون وصل شده میشه وسیله جانبی ! یعنی اگه مایکرو کینکت را میگذاشت داخل خود کنسول نمیشد وسیله جانبی و قضیه فرق میکرد ؟! یکم تفکر کن ببین چرا کینکت باید خارج کنسول باشه و چرا باید به صورت جداگانه وصل کنسول بشه ؟! بعد بیا بگو وسیله جانبی . شما ها هروقت این را به معنای واقعی درک کردید که هر شرکتی میتونه یه تکنولوژی و کنترل جدید را رو محصول خود بزاره و اسمش را زورگویی نگذاشت اونوقت میشه یکم امیدوار بود ! مایکروسافت یه کنترل جدید برای گیمینگ اختراع کرده ( حالا اصلا کاری ندارم این اختراع برای زمان هیتلر بوده !) هیچ بنی بشری نمیتونه اعتراض کنه که چرا این قابلیت را روی کنسول گذاشته ! مایکروسافت چیزی را از گذشته نگرفته بلکه کنار کنترلل های معمولی یه کنترل جدید قرار داده و دقیقا هدفش اینه با یک کنسول تمام قشر گیمر ها را هدف بگیره ! اسم این چرا باید باشه زور گویی ؟ الله اکبر ! هر محصولی به نسبت امکاناتش قیمت میخوره و شما و هرکس دیگه نیمتونی اعتراض کنی زمانی میتونی اعتراض کنی که یه قیمت نجومی بالایی داشته باشه ؟! که نداره ! من نمیدونم این چیزه را چطور بتونم توضیح بدم ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or