Microsoft توضیح میدهد : چرا Xbox One فاقد هدست است !

HosseinBrusli

کاربر سایت
Xbox-One-headset.jpg

بسته بندی Xbox One طبق گفته مایکروسافت فاقد هدست است چون قرار است همراه با کنسول جدید این شرکت ، سنسور Kinect عرضه شود . Microsoft گفته است : ما در مورد این موضوع بیاینه ای صادر کرده ایم و این بیانیه در اینجا قابل دیدن است . یکی از مقامات رسمی Microsoft در بیانیه ای خطاب به Ars Technica گفته است :
بسته بندی Xbox One شامل لوازم جانبی و هدست نخواهد بود . هر بسته بندی Xbox One شامل سنسور جدید کینکت همراه با یک میکروفون حساس چند آرایه برای فعال کردن خروجی صدا و قابلیت چت به صورت سیستمیک است و قابلیت پشتیبانی از بازی و شبکه Skype به صورت همزمان را داراست . برای آندسته از بازیبازانی که هدست را ترجیح میدهند ، ما در سایت Xbox Wire ابزار و لوازم جانبی مناسب را معرفی کرده ایم . هدست مخصوصی که برای چت Xbox One معرفی شده ، به صورت جدا گانه فروخته خواهد شد و هنوز قیمتی برایش تعیین نشده اما تایید شده که این هدفون از صدای مونو ، میکروفون جهت دار ، کنترل حجم صدا و کلید قطع و وصل پشتیبانی میکند .
در ادامه گفته شده سنسور کینکت از دوربین های مطمئنی بهره مند است ، اما برای افرادی که میخواهند از بازی های شوتر استفاده کنند هیچ کاربردی ندارد .

منبع

سر قضیه کینکت که همین بند بساط بود سر اینم که مشکلی نداره طرف کیت شارژ هم حتما پولداره طرف گلد هم که میخره و و و و ..............
برای PS3 چه شکلی 100 تومن پیاده میشدید برای میک اینم همونه فقط خیلی ارزون تر !!

کسی که میخواد ایکس باکس بگیره خدا تومن،حتما پول اینترنتم داره بده واسه هر روز آنلاین شدن
کسی که خدا تومن میده PS4 میخره حتما 400 تومن هم داره که بتونه ایکس باکس بخره
کسی که ایکس باکس میخره حتما 40 تومن داره که بده هدست بخره
کسی که ایکس باکس میخره حتما برای پرداخت پول اضافه برای کینکت مشکلی نداره
فردا:
ماکرو:باید همراه ایکس باکس یک نیسان GTR خرید وگرنه کنسول روشن نمیشه
فن ها: کسی که پول داره ایکس باکس بخره حتما پول یه نیسان GTR هم داره
و این داستان ادامه داره...
اصلا میدونه دعوا سر چیه ؟ اشتباه نیومدی ؟

اصلا منطق شما ها من یکی را کشته ! الان مثلا ماوس PC چون وصل شده میشه وسیله جانبی ! یعنی اگه مایکرو کینکت را میگذاشت داخل خود کنسول نمیشد وسیله جانبی و قضیه فرق میکرد ؟! یکم تفکر کن ببین چرا کینکت باید خارج کنسول باشه و چرا باید به صورت جداگانه وصل کنسول بشه ؟! بعد بیا بگو وسیله جانبی . شما ها هروقت این را به معنای واقعی درک کردید که هر شرکتی میتونه یه تکنولوژی و کنترل جدید را رو محصول خود بزاره و اسمش را زورگویی نگذاشت اونوقت میشه یکم امیدوار بود ! مایکروسافت یه کنترل جدید برای گیمینگ اختراع کرده ( حالا اصلا کاری ندارم این اختراع برای زمان هیتلر بوده !) هیچ بنی بشری نمیتونه اعتراض کنه که چرا این قابلیت را روی کنسول گذاشته ! مایکروسافت چیزی را از گذشته نگرفته بلکه کنار کنترلل های معمولی یه کنترل جدید قرار داده و دقیقا هدفش اینه با یک کنسول تمام قشر گیمر ها را هدف بگیره ! اسم این چرا باید باشه زور گویی ؟ الله اکبر ! هر محصولی به نسبت امکاناتش قیمت میخوره و شما و هرکس دیگه نیمتونی اعتراض کنی زمانی میتونی اعتراض کنی که یه قیمت نجومی بالایی داشته باشه ؟! که نداره ! من نمیدونم این چیزه را چطور بتونم توضیح بدم ؟!

نیاز توضیح بدی ! شما با این توضیحاتت زدی همه رو با خاک یسکان کردی !

موضوع اینه که ما هنوز نمیدونیم کنسول دقیقا چقدر به کینکت وابستست. من فکر میکنم نقشش خیلی بیشتر از این حرفا باشه که مایکروسافت حاضر شده 200 دلار روش ضرر بده. باید صبر کنیم مارکتینگ مایکروسافت شروع بشه ببینیم کینکت چی میگه این وسط:دی

کینکت وسیله جانبیه و حرف زدن از اون به عنوان یک کنترل کامل گیمینگ واقعا مسخره ست هر وقت کینکت تو تمام سبک بازی ها تونست کاربرد داشته باشه و بدون مشکل بازی رو باهاش کنترل کرد اونوقت از حد وسیله جانبی در میاد نه الان که جدای از بعضی بازیا تمام استفاده اش رو بازیای کژوال و سرگرمی های TV و ... هست
بهتر بود مایکرو انتخاب رو به مشتری میداد تا منی که علاقه ای بجز بازی ندارم کینکت نخرم و اونی که دنبال سرگرمی های مختلف و بازیای کژوال هست پول بده برای کینکت

کینکت وسیله جانبیه و حرف زدن از اون به عنوان یک کنترل کامل گیمینگ واقعا مسخره ست هر وقت کینکت تو تمام سبک بازی ها تونست کاربرد داشته باشه و بدون مشکل بازی رو باهاش کنترل کرد اونوقت از حد وسیله جانبی در میاد نه الان که جدای از بعضی بازیا تمام استفاده اش رو بازیای کژوال و سرگرمی های TV و ... هست
بهتر بود مایکرو انتخاب رو به مشتری میداد تا منی که علاقه ای بجز بازی ندارم کینکت نخرم و اونی که دنبال سرگرمی های مختلف و بازیای کژوال هست پول بده برای کینکت

شما با کنترل معمولی میتونی بازیهای کینکت را انجام بدی ؟! بعد این که جامعه گیمرهای کژوال خدای نکرده زبونم لال از جامعه گاو میش تشکیل میشند ؟ و جزو گیمرها نیستند ؟! شما میتونی تعداد این افراد را برامون مشخص کنی . یه کنسول برای تمام قشرها عیبش چیه میتونی توضیح منطقی بدی ؟

بعد این انتخاب مشتری که گفتی شما بفرمایید خودت زور گو نیستی ! یعنی تویی که کینکت دوست نداری کنسول را بدون کینکت بخری به قیمت ارزونتر بعد اونی که کینکت دوست داره یبار خود کنسول را بخره که دسته های معمولی به دردش نمیخوره بعد بره 300 و 200 دلار دیگه بده واسه کینکت ؟ بعد اسمش هم بشه عدالت ؟! اصلا شما بگو کینکت را همون 100 دلار بده ! حلا کاری ندرم که این قیمت اولیه هست و بعد مدتی ممکنه ارزونتر هم بشه !
یعنی این 100 دلار بیشتر من نمیدونم چندتا صفر داره ؟! دیروز که سونی بلوری را قرار داده بود رو کنسولش این 100 دلار اضافه اصلا دردی نبود الان که کینکت اومده وسط حالا فقط واسه بازی نیست و هزار و 1 تا کاربرد خیلی زور داره 100 دلار اضافه !

حالا شما بگو این کاربرد ها را دوست نداری یا بازیه کینکت دوست نداری به من یکی که دوست دارم هیچ ارتباطی نداره !

گذشته ها رایانه های قابل حمل را اسمش را گذاشته بودند لبتاپ ! بعدا تبلت ها اختراع شدند الان دارند رزاحت جایگزین میشند نمونش شاید سورفیس ولی کاملا لمسی هم کار میکنی و هم میتونی یه کیبورد هم براش اضافه کنی اسم این را باید گذاشت زور گویی !

شما با کنترل معمولی میتونی بازیهای کینکت را انجام بدی ؟! بعد این که جامعه گیمرهای کژوال خدای نکرده زبونم لال از جامعه گاو میش تشکیل میشند ؟ و جزو گیمرها نیستند ؟! شما میتونی تعداد این افراد را برامون مشخص کنی . یه کنسول برای تمام قشرها عیبش چیه میتونی توضیح منطقی بدی ؟

بعد این انتخاب مشتری که گفتی شما بفرمایید خودت زور گو نیستی ! یعنی تویی که کینکت دوست نداری کنسول را بدون کینکت بخری به قیمت ارزونتر بعد اونی که کینکت دوست داره یبار خود کنسول را بخره که دسته های معمولی به دردش نمیخوره بعد بره 300 و 200 دلار دیگه بده واسه کینکت ؟ بعد اسمش هم بشه عدالت ؟! اصلا شما بگو کینکت را همون 100 دلار بده ! حلا کاری ندرم که این قیمت اولیه هست و بعد مدتی ممکنه ارزونتر هم بشه !
یعنی این 100 دلار بیشتر من نمیدونم چندتا صفر داره ؟! دیروز که سونی بلوری را قرار داده بود رو کنسولش این 100 دلار اضافه اصلا دردی نبود الان که کینکت اومده وسط حالا فقط واسه بازی نیست و هزار و 1 تا کاربرد خیلی زور داره 100 دلار اضافه !

حالا شما بگو این کاربرد ها را دوست نداری یا بازیه کینکت دوست نداری به من یکی که دوست دارم هیچ ارتباطی نداره !

گذشته ها رایانه های قابل حمل را اسمش را گذاشته بودند لبتاپ ! بعدا تبلت ها اختراع شدند الان دارند رزاحت جایگزین میشند نمونش شاید سورفیس ولی کاملا لمسی هم کار میکنی و هم میتونی یه کیبورد هم براش اضافه کنی اسم این را باید گذاشت زور گویی !

اینایی که میگی چه ربطی داره ؟! کینکت یه جور وسیله برای راحت بازی کردنه . کینکت همون اولش هم بدرد بازیهای هارد کور نیمی خورد .
اصلا اینجا بحث این نیست که کنسول برای همه هست یه برای یه قشر خاص . بحث اینه که کینکت یه چیز کاملا اضافیه که به عنوان یه وسیله جانبی همراه با xbox one میخواد عرضه بشه . ( مایکرو میخواد به زرو به مردم قالبش کنه ) . منی که عشق بازیهای هارد کور هستم ، کینکت به چه دردم میخوره ؟! فقط 100 تا 150 دلار پول اضافی بابتش دادم و شاید تو هر سال 1 بار هم باهاش بازی نکنم ! پس عملا برای منی که دنبال بازیهای بچه گانه نیستم بدرد نیمی خوره .

میاکرو هم اصلا عملکرد کینکت و تو بازیهای هارد کور نشون نداده که بگیم بدرد این جور بازیا هم میخوره ! خودش مایکرو رسما تو بیانه اش گفته که اگر به فکر استفاده کینکت تو بازیهای اکشن هستید ، اشتباه کردید !!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی اینکه این سنسور برای جامعه گیمرهای کژوال هست نه کمتر و نه بیشتر !! پس یه سریا کلا بیخودی باید پول این سنسور و بدن .

شما هر وقت این را درک کردی که کینکت وسیله جانبی نیست بلکه یه کنترل جدید هست ! بیاید نظر صادر کنید . برای من خیلی جالبه که دنیا باید باهم دیگه عهد ببندند که فقط تو دنیا باید کنسول یه کنترل داشته باشه اونم همون کنترلهای معمولیه انالوگ ! یعنی اگه شرکتی بخواد به جزء این تو کنسول کنترل دیگه بزاره به عنوان وسیله جانبی حساب میشه لول !

دیگه ببینید کار به کجا رسیده هدست را دارند با کینکت مقایسه میکنن ! اصلا منطق داره از در و دیوار این تاپیک میباره !
این کنترول جدید تو تمام بازیا استفاده میشه ؟ نهایتا تو یه سری قابلیت های جزی بازیا و چند تا بازی انحصاری ( Only With Kinect ) استفاده بشه دیگه .
تا وقتی تمام بازیا ساپرتش نکنن یه وسیله جانبی حساب میشه و خریدش باید اختیاری باشه .

اولا اینکه گیمری که کژوال باشه جدای از وان گزینه های دیگه ای مثه نینتندو و بازی های ios و اندروید و ... هم داره اما هاردکور فقط امیدش سونی و مایکرو هست
خب حالا میگیم مایکروسافت میخواد همه اقشار رو پوشش بده و سلیقه های گوناگون مثه سرگرمی های Tv کژوال و هاردکور و ... رو ارضا کنه که داره همینکار رو میکنه نتیجش میشه خرج اضافی که رو دست مشتری میذاره و این بین کی از همه بیشتر ضرر میکنه؟ اونی که انتخاب های محدود تری داره. کی انتخاب های محدودتری داره؟ گیمر هاردکور! پس من برای بازی کردن بازی های وان باید پول کینکت که تو بازی های کژوال و tv و ... استفاده میشه رو هم بدم. این یعنی تحمیل کردن!

در مورد اون بلوری هم که الان مدتیه مد شده بحثش؛ خب سونی اینکار رو کرد ولی چیزی بود که رو تمام جوانب کنسول و مدیاش تاثیر گذاشت و البته از جانب قیمتش، هم سونی و هم مشتری هاش سختی کشیدن بخاطر قیمت بالا و من نمیگم اون قیمت لانچ خوب بوده. بعدشم اینکه برای توجیه اشتباه مایکروسافت دائما اشتباهات دیگران رو گوشزد کنی چیزیو عوض نمیکنه. اشتباه، اشتباهه فرقی نداره از جانب کی باشه حالا اینکه یه عده یه موقعی سکوت میکنن مسئولش من نیستم
اصلا شما بگو کینکت را همون 100 دلار بده ! حلا کاری ندرم که این قیمت اولیه هست و بعد مدتی ممکنه ارزونتر هم بشه !
نیازی نیست که ما بگیم 100 دلار بده چون ارزشش بیشتره. حالا جالبه با یک مقدمه نصفه نیمه و حدس و گمانی که معلوم نیست چقدر به واقعیت نزدیکه رسیدی به نتیجه ارزونتر شدن و ...:d

حالا بحث اصلیمون که گفتی عدالت نیست که کژوال 200تا بیشتر بده و ... . خب کژوالی که از انتخاب های دیگه اش گذشته و همین تجربه رو میخواد، پس میتونه خرج کنه و کینکت رو بگیره. مایکرو میتونست با جدا کردن کینکت کاری کنه که حداقل نصف مشتری هاش پول اضافی ندن و اونایی هم که به کینکت نیاز دارن خب پول بدن و بخرن. تازه اگه کینکت کنترل کامل و عالی ای هست پس مایکرو میتونست دو باندل بده یکی «با کینکت و بدون کنترلر کلاسیک» یکی هم «بدون کینکت و با کنترلر کلاسیک» که البته همچین چیزی ممکن نیست چون کینکت هنوز هم به اون تکامل نرسیده
این مثالت هم کاملا اشتباهه:d
مقایسه بازاری که انتخاب ها و اپشن های فوق العاده بالایی به مخاطبش میده با بازار محدود کنسول ها از بیخ و بن اشتباه هست
شما اگه نخوای پول واسه امکانات اضافه سرفیس یا هر محصول دیگه ای بدی ده ها انتخاب دیگه جلو روته. در کل میگم اصلا نمیشه این دوتا بازار رو با هم مقایسه کرد

یعنی ایولا این ماکرو هرکاریتون کنه حقتونه بکشید که هرچه از دوست رسد نیکوست:دی

میگه سیستم drm حمایتش میکنید .میگه غلط کردم این سیستم حذف شد میگید آفرین چه کار خوبی کرد:دی

آفرین به مایکروسافت با این شفاف سازی.

اصلا من به شما ارادت ویژه دارم.عرض ادب مرا پذیرا باشید:

کسی که کینکت نمیخواد یعنی مایکروسافت رو قبول نداره پس بهتره همون بره سمت سونی.
=))

برای PS3 چه شکلی 100 تومن پیاده میشدید برای میک اینم همونه فقط خیلی ارزون تر !!
خوب سونی هم سر ps3اشتباه کرد ولی الان از اشتباهش درس گرفت دارزم طوری حرف نزنید که انگار توی تک تک باندل ها و کنسول های 360 هدست گذاشته بودن ماکرو دنده بک گرفته

جالب اینجاست که خودشون گفتن سنسور کینکت برای برخی از بازیها اصلا کاربردی ندراه !!! ولی به زور دارن به ملت قالبش میکنن تا فروش بره !!! مثل اینکه از کینکت های قبلی خیلی متضرر شدن که دارن اینکار رو میکنن ! خودشون هم میدونن ، اونایی که لایو بازن نیاز شدیدی به هدست دارن . برای همین اومدن با این سیاست کثیف پیش خودشون گفتن که اگر کینکت و همراه با کنسول بدیم ، همشون برخلاف x360 به فروش میرن و از اون طرف هم چون بازیبازا به هدست مخصوص لایو نیازی شدیدی دارن ، اونم به زور !!! و به اجبار میخرن !!! با قیمتی که خودمون بگیم !!!

یعنی با این کار کثیفشون میخوان 2 تا لوازم جانبی رو به ملت قالب کنن . باید یه کم مشتری مداری رو از سامسونگ یاد بگیرن :d حتی سونی هم مشتری مداری بلد نیست ! سونی که فقط بیش کار رو خوب میزنه و بقیه اش رو عشقی کار میکنه .
الان 20-25 میلیون کینکت فروخته یعنی ضرر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جون هر کسی که دوست دارین یه دقیقه فکر کنین بعدا حرف بزنین

آخرین ویرایش:
الان 20-25 میلیون کینکت فروخته یعنی ضرر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جون هر کسی که دوست دارین یه دقیقه فکر کنین بعدا حرف بزنین
آره خوب بیست تا بیست پنج میلیون فروخته بعدم پیش خودش گفته چرا این رقمو نبریم بالا مثلا بشه 60 میلیون کی به کیه؟ بعدم میایم دو سه تا قابلیتی که خدا میدونه ربطش به گیم چیه مثل فشار خونو کنترل صوتی و اینا اضاف میکنیم توجیه میشه. احتمالا فکر میکردن دوباره سونی یه قیمت 500 یا 600 دلاری میخواد بزاره رو کنسولش خوب همه چی حله بریم سراغ سر کیسه کردن خلق الله و بازی دست دومم که دیگه نداریم. اما گویا تا اینجا یه کم محاسبات اشتباه از کار درومده. قیمت کنسول سونی ارزونتر بود از بازی دست دوم حمایت میکرد drm نداشت قویتر بود. حالا یکی یکی دارن از موضعشون کوتاه میان. مطمئن باش اگر تا حالا باندل بدون کینکت ارائه نکردن فقط یه دلیل داره به قول Fratos طراحی کنسول این اجازه رو نمیده نمیتونن که بدن

کینکت کجاش خوب فروخت ؟! اگه خوب میفروخت که نمیومدن از این سیاست استفاده کنن و کینکت و به اجبار بدن به ملت . کینکت 1 اونقدر بد فروخت که مایکروسافت برای جبران هزینه هاش یه SDK ارائه کرد که بتوه اونو روی PC هم بیاره و الانم کم کم داره برای PC تولید میشه !!!! اینا به معنای سود و موفقیت این محصول نیست . دلیل این کارا شکست مایکرو و برنگشتن هزینه های بسیار زیاد تحقیق و توسعه این سنسور بوده .
اقا شما معنی ضرر رو میفهمی؟؟؟
بد فروخت یعنی چی؟؟؟ یعنی شما توقع داشتی که 100 میلیون عدد بفروشه؟؟؟ یعنی 75 ملیون ایکس باکس و 100 میلیون کینکت؟؟؟
دلیل این کارها شکست مایکروئه؟؟؟؟
شما میخای فن سونی باشی اشکالی نداره ولی بیزحمت یه چند ثانیه فکر کن بعد پست بده
حالا یه سوال: شما که خودت رو برای سونی میکشی میشه نظرتون رو راجع به move و فروش چند صد میلیونی اون اعلام کنی؟

- - -ویرایش - - -

قیمت کینکت 1 ؟! یا 2 ؟! یه مدت کینکت 1 به شدت قیمتش افت کرد و ملت ریختن خریدن و کمیاب شد ! تو ایران که به خاطر قضیه ارز قیمتش سر به فلک کشید ! قیمت 2 هم که فعلا مشخص نیست . اینا به نظرم فعلا میخوان به این ترفند ، بایه تیر 2 نشون بزنن !!! با این کاری هم که دران میکن قطها موفق میشن . چون لاو بازا میدونن فقط هدست خود مایکرو ( تا جایی که من میدونم ) تو لایو جواب میده . دقیقا مثل هارد ها 300GB مخصوصی که اگر تاییدی مایکرو نباشن کار نمیکنن !

اطلاعاتی از میزان فروشش ندارم . ولی در حد انتظار خودشون نبود . وگرنه اصلا دلیلی نداشت کینکت 1 برای PC هم بیاد !! یا اصلا دلیلی نمیشه پیدا کرد که چرا کینکت 2 رو به صورت باندل میدن !!! در صورتی که روی XBOX ONE سوار نیست و جداست ! اینا همش نشون دهنده ضرر های مایکرو از این سنسوره . ( البته به نظر من )

- - -ویرایش - - -
اطلاعات نداری و اینهمه نظر دادی؟؟؟ =))
احتمالا بقیه نظرهاتون هم همین طوریه؟؟؟ نه؟؟؟

- - -ویرایش - - -

کسی که میخواد ایکس باکس بگیره خدا تومن،حتما پول اینترنتم داره بده واسه هر روز آنلاین شدن
کسی که خدا تومن میده PS4 میخره حتما 400 تومن هم داره که بتونه ایکس باکس بخره
کسی که ایکس باکس میخره حتما 40 تومن داره که بده هدست بخره
کسی که ایکس باکس میخره حتما برای پرداخت پول اضافه برای کینکت مشکلی نداره
فردا:
ماکرو:باید همراه ایکس باکس یک نیسان GTR خرید وگرنه کنسول روشن نمیشه
فن ها: کسی که پول داره ایکس باکس بخره حتما پول یه نیسان GTR هم داره
و این داستان ادامه داره...
دیر وقته عزیزم برو بخواب ;)
خوابهای خوش(هدست ps4 :d) ببینی

- - -ویرایش - - -

آره خوب بیست تا بیست پنج میلیون فروخته بعدم پیش خودش گفته چرا این رقمو نبریم بالا مثلا بشه 60 میلیون کی به کیه؟ بعدم میایم دو سه تا قابلیتی که خدا میدونه ربطش به گیم چیه مثل فشار خونو کنترل صوتی و اینا اضاف میکنیم توجیه میشه. احتمالا فکر میکردن دوباره سونی یه قیمت 500 یا 600 دلاری میخواد بزاره رو کنسولش خوب همه چی حله بریم سراغ سر کیسه کردن خلق الله و بازی دست دومم که دیگه نداریم. اما گویا تا اینجا یه کم محاسبات اشتباه از کار درومده. قیمت کنسول سونی ارزونتر بود از بازی دست دوم حمایت میکرد drm نداشت قویتر بود. حالا یکی یکی دارن از موضعشون کوتاه میان. مطمئن باش اگر تا حالا باندل بدون کینکت ارائه نکردن فقط یه دلیل داره به قول Fratos طراحی کنسول این اجازه رو نمیده نمیتونن که بدن
ببخشید که میخاد بدون اجازه شما فروشش رو ببره بالا :-?
اقا تورو خدا تورو جونه هرکی دوست دارین برین از وقتتون استفاده بهتر بکنین
به خدا اگر شماها خودتون رو برای سونی فدا کنین هم فایده نداره حتا یک ریال هم بهتون نمیدن
لااقل برید همون ps3 بازی کنین .بهتر از اینه که اینجا خودتون رو خسته کنین
من اگه جای شما بودم میرفتم بازیمو میکردم و حالشو میبردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or