خب خداروشکر به غیر از یک عده معدود یک نفره! همه دارن بازی میکنند...! اینجا معلوم میشه چه کسی فن واقعی بازی هست و چه کسی فقط داره اداشو در میاره...!!
من تقریبا 3 ساعتی بازی کردم و در طول این مدت یک مینی باس فایت زدم و بعدشم پشت بندش یدونه E.M.m.i از شش تایی ها به هلاکت رسوندم...عذرخواهی میکنم میشه اینجا فحش داد ؟ اوکی...این بی ناموس ها خیلی جو بازی رو هارور کردن ...
دفعه اول که انداخت دنبالم اینقدر از ترس به خودم ترسیده بودم که نصفه نقشه رو تا ته دویدم و وقتی خطر رفع شد و نفسم جا اومد چشم واکردم دیدم رو پشت بومم و گم شدم!! ...تا نیم ساعت داشتم مسیر رو برمیگشتم و اتاق ها رو علامت گذاری میکردم....
ولی وقتی میکشی شون قشنگ از ته ته دل کیف میکنی...یک جور احساس قدرت...این قدر حال میده امگا کَنون رو شارژ تو دستات داشته باشی بری انتهای سالن بایستی و فریاد بزنی.. بیــــا ... .....دِ بیــا.......!!
این وسط دو تا آیتم کاربردی هم بازی داد که اسپویل نمی کنم ولی توقع داشتم بر اساس سنت اول مورف بال بگیرم...
بعدش چشمم به جمال ماه باس فایت اول روشن شد ، Corpious و نگم براتون چقدر حال داد...مرکوری استیم واقعا تو طراحی باس فایت ها همیشه سنگ تموم گذاشته چه از نظر تعداد و چه تنوع حتی توی los2...
این باس فایت اول ، همینطوری بیخودی من رو به یاد یکی از باس های سریش آینه سرنوشت انداخت، daemon lord رو میگم یادتونه ..همونکه گابریل یکی از چشم هاشو کور می کنه..بعد الوکارد خسته اش میکنه و سر آخر ترور خاکش میکنه! دقیقا اینجا وقتی ساموس باهاش فیزیکی درگیر میشه و یقه شو میگیره گفتم میزنه تو چشمش ولی خب قطعا نینتندو اجازه این وحشی بازی ها رو به بانو نمیده...بی صبرانه منتظر رویارویی با Kraid هستم...
و اما خود ساموس...
آه کمر باریک من ... ای زیباروی ماه جبین... زیبایی ستودنی ات حتی از پشت زرهی آهنین هویداست..
حال که بر حسودان و عنودان و زِد فنان! تاختم و تو را ربودم...خوود از سر برگیر، ای یگانه جایزه بگیر کهکشان دل ..
هنوز دردی دل آشوب ، لابه لای حریر موهای در هم پیچیده ات به امانت قرار دارد.. خوود از سر برگیر ای مهتاب شبهای زندگی سیاه من!....
بخدا یه نظر حلاله دختر ، دیگه اون کلاهو بردار...!!..
بچه ها نظرتون چیه بریزیم تو تاپیک زیبارویان نمی دونم چی چی ! و طی یک اقدام جهادی به ساموس رای بدیم و پایان بدیم به سال ها دختر شایسته بودن جیل و لارا...من رفتم اولین چراغ رو روشن کنم ..خواهشا بیایید... پشتم رو خالی نکنید ...!!
آخ به کل یادم رفت بگم ..کل متن اسپویل داشت...!!..