Nintendo Metroid Dread

1.png

سازنده: Mercury Steam , Nintendo EPD
ناشر: Nintendo
پلتفرم: Nintendo Switch
سبک: اکشن ادونچر, دو بعدی
تاریخ عرضه: October 8, 2021
پس از گذشت سالها و کنسل شدن نسخه DS , کمپانی نینتندو در E3 2021 از پنجمین قسمت سری محبوب متروید به نام Metroid Dread با تهیه کنندگی جناب Yoshio Sakamoto رونمایی کرد.
متروید درد عنوانی اکشن ادونچر, 2 بعدیست که مانند ریمیک Samus Returns با همکاری MercurySteam و Nintendo EPD ساخته خواهد شد.

براساس اطلاعات داده شده:

1. توسعه بازی بعد از رضایت جناب یاکاموتو از عنوان Samus Returns شروع شده

2. اکشن ادونچر دو بعدی به همراه المان های مخفی کاری

3. داستان درد پس از اتفاقات عنوان گیم بوی ادونس یعنی Metroid Fusion جریان داره

4. ستینگ بازی در سیاره ZDR قرار داره, جایی که روباتی به تعقیب ساموس میپردازه

براساس مصاحبه با جناب یاکاموتو:

پیوند های داستانی با Metroid Fusion وجود داره: همونظور که میدونید Adam در بازی حظور داره و انگل X هنوز کاملا ریشه کن نشده.

در آغار درد, خلاصه داستان برای پلیرهای جدید گذاشته میشه.

نتیجه نهایی پروژه Dread از انتظارات یاکاموتو قراتر رفته.

پایان بازی اشاراتی به آینده سری داره.

آخرین ویرایش:
@New Shredder

بعد تو بیا علیه من پروپاگاندا درست کن
ببین اینا چجوری دارن من رو اذیت می کنن :(( :((
واقعا زمونه بدی شده محمد حسین...! [-([-( وقتی این پست ها و این تصاویر دلخراش !رو دیدم از درون فرو ریختم...:-<:-<
آخه این کارها چه معنی ای می تونه داشته باشه...!! دست از سر دوست من بردارید ناجوان مردها...!! >:P
حالا شما زیاد به دل نگیر :x....راستی تبریک بابت سورا...=D>
داخل اسپویلر یک سوپرایز برات قرار دادم...امیدوارم تحمل این دو روز رو برات آسون تر کنه...!!;));))

View attachment I am so sorry.mp4
ns_0fc6.gif

واقعا زمونه بدی شده محمد حسین...! [-([-( وقتی این پست ها و این تصاویر دلخراش !رو دیدم از درون فرو ریختم...:-<:-<
آخه این کارها چه معنی ای می تونه داشته باشه...!! دست از سر دوست من بردارید ناجوان مردها...!! >:P
حالا شما زیاد به دل نگیر :x....راستی تبریک بابت سورا...=D>
داخل اسپویلر یک سوپرایز برات قرار دادم...امیدوارم تحمل این دو روز رو برات آسون تر کنه...!!;));))

من همونیم که ری اکشن پوکر فیس رو رایزنی کردم تا به انجمن اضافه شه >:) >:) >:)
.............
..........
........
......
.....
...
.
باید یکی هم برای ایموجی گریه رایزنی کنم بذارن :((:(( فعلا این ری اکشن خنده تنها چیزیه که توش اشک داره و میتونه احساسات منو بیان کنه :دی
(خیلی نامردی... اون تک انگشتی که به فیگور شردر زدی... That's Just Pure Evil :( )

خب خداروشکر به غیر از یک عده معدود یک نفره! همه دارن بازی میکنند...! اینجا معلوم میشه چه کسی فن واقعی بازی هست و چه کسی فقط داره اداشو در میاره...!!:-"
من تقریبا 3 ساعتی بازی کردم و در طول این مدت یک مینی باس فایت زدم و بعدشم پشت بندش یدونه E.M.m.i از شش تایی ها به هلاکت رسوندم...عذرخواهی میکنم میشه اینجا فحش داد ؟ اوکی...این بی ناموس ها خیلی جو بازی رو هارور کردن ...
دفعه اول که انداخت دنبالم اینقدر از ترس به خودم ترسیده بودم که نصفه نقشه رو تا ته دویدم و وقتی خطر رفع شد و نفسم جا اومد چشم واکردم دیدم رو پشت بومم و گم شدم!! ...تا نیم ساعت داشتم مسیر رو برمیگشتم و اتاق ها رو علامت گذاری میکردم....
ولی وقتی میکشی شون قشنگ از ته ته دل کیف میکنی...یک جور احساس قدرت...این قدر حال میده امگا کَنون رو شارژ تو دستات داشته باشی بری انتهای سالن بایستی و فریاد بزنی.. بیــــا ... .....دِ بیــا.......!!:Censored:

این وسط دو تا آیتم کاربردی هم بازی داد که اسپویل نمی کنم ولی توقع داشتم بر اساس سنت اول مورف بال بگیرم...
بعدش چشمم به جمال ماه باس فایت اول روشن شد ، Corpious و نگم براتون چقدر حال داد...مرکوری استیم واقعا تو طراحی باس فایت ها همیشه سنگ تموم گذاشته چه از نظر تعداد و چه تنوع حتی توی los2...
این باس فایت اول ، همینطوری بیخودی من رو به یاد یکی از باس های سریش آینه سرنوشت انداخت، daemon lord رو میگم یادتونه ..همونکه گابریل یکی از چشم هاشو کور می کنه..بعد الوکارد خسته اش میکنه و سر آخر ترور خاکش میکنه! دقیقا اینجا وقتی ساموس باهاش فیزیکی درگیر میشه و یقه شو میگیره گفتم میزنه تو چشمش ولی خب قطعا نینتندو اجازه این وحشی بازی ها رو به بانو نمیده...بی صبرانه منتظر رویارویی با Kraid هستم...

picture3-min_(1)_qz3c.png

و اما خود ساموس...
آه کمر باریک من ... ای زیباروی ماه جبین... زیبایی ستودنی ات حتی از پشت زرهی آهنین هویداست..
حال که بر حسودان و عنودان و زِد فنان! تاختم و تو را ربودم...خوود از سر برگیر، ای یگانه جایزه بگیر کهکشان دل ..
هنوز دردی دل آشوب ، لابه لای حریر موهای در هم پیچیده ات به امانت قرار دارد.. خوود از سر برگیر ای مهتاب شبهای زندگی سیاه من!....
بخدا یه نظر حلاله دختر ، دیگه اون کلاهو بردار...!!..

بچه ها نظرتون چیه بریزیم تو تاپیک زیبارویان نمی دونم چی چی ! و طی یک اقدام جهادی به ساموس رای بدیم و پایان بدیم به سال ها دختر شایسته بودن جیل و لارا...من رفتم اولین چراغ رو روشن کنم ..خواهشا بیایید... پشتم رو خالی نکنید ...!!

آخ به کل یادم رفت بگم ..کل متن اسپویل داشت...!!..:">

آخرین ویرایش:
سگ رحمت به اون تاپیک ملعون PS vs XB حداقل دو جبهه آدم میپریدن رو سر و کول هم

این جا All vs One ـه :((
کل این تاپیک به بعدا به عنوان یه Case Study تو مقوله سایبربولیینگ مورد مطالعه قرار میگیره :-s
من خودم مثل مرد یه تنه پشتت هستم، نگران نباش:-c :wow:

شرمنده فقط پول ندارم سویچ بخرم بازی های نینتندو رو با کیفیت 4 کی با پی سی میزنم:>

Attachments

• IMG_20210908_134607.jpg
    IMG_20210908_134607.jpg
    714.6 KB · مشاهده: 38

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or