Nintendo Metroid Dread

1.png

سازنده: Mercury Steam , Nintendo EPD
ناشر: Nintendo
پلتفرم: Nintendo Switch
سبک: اکشن ادونچر, دو بعدی
تاریخ عرضه: October 8, 2021
پس از گذشت سالها و کنسل شدن نسخه DS , کمپانی نینتندو در E3 2021 از پنجمین قسمت سری محبوب متروید به نام Metroid Dread با تهیه کنندگی جناب Yoshio Sakamoto رونمایی کرد.
متروید درد عنوانی اکشن ادونچر, 2 بعدیست که مانند ریمیک Samus Returns با همکاری MercurySteam و Nintendo EPD ساخته خواهد شد.

براساس اطلاعات داده شده:

1. توسعه بازی بعد از رضایت جناب یاکاموتو از عنوان Samus Returns شروع شده

2. اکشن ادونچر دو بعدی به همراه المان های مخفی کاری

3. داستان درد پس از اتفاقات عنوان گیم بوی ادونس یعنی Metroid Fusion جریان داره

4. ستینگ بازی در سیاره ZDR قرار داره, جایی که روباتی به تعقیب ساموس میپردازه

براساس مصاحبه با جناب یاکاموتو:

پیوند های داستانی با Metroid Fusion وجود داره: همونظور که میدونید Adam در بازی حظور داره و انگل X هنوز کاملا ریشه کن نشده.

در آغار درد, خلاصه داستان برای پلیرهای جدید گذاشته میشه.

نتیجه نهایی پروژه Dread از انتظارات یاکاموتو قراتر رفته.

پایان بازی اشاراتی به آینده سری داره.

آخرین ویرایش:
می دونم شما قبل از من این کنسول رو داشتی
ولی یه نکته رو باید بهش توجه کرد
وضعیت فعلی صنعت گیم، متاسفانه تقرب بزرگی رو بسمت remaster ها و remake ها ایجاد کرده، شخصاً با این کار مخالفم، چون بنظرم جلوی ایده های جدید رو میگیره و همه چی میشه فقط تکرار مکررات، ولی بهرحال شرکت ها سیاست های خودشون رو دارن و برای همین هم این مسیر رو دارن بشدت ادامه میدن
قطعاً نینتندو هم با تمام اون ایده پردازی قوی، چاره ای جز پا گذاشتن توی این مسیر نداشته... البته عمدتاً اینجا با انتشار مجدد روی کنسول جدید مواجه هستیم (حالا بعضاً با یکم پیشرفت گرافیکی و یا اضافه شدن چیزای جدید بصورت محدود)، از دانکی کونگ و بیونتا، تا ماریو و... همه و همه به گونه ای بازنشر شدن... ولی قبول کنیم عمده ی این بازی ها بدلیل فروش پایین wii u نتونستن اون سطح انتظارات ایجاد شده رو برآورده کنن. توی برخی موارد مثل all stars حتی زحمت یه تغییر جزئی رو هم ندادن به خودشون و عملاً ۳ تا بازی retro رو توی یه کارتریج دادن بیرون
ولی این وسط ip های جدید هم کم نبودن توی همین کنسول، بالاتر من ۲ تاش رو نام بردم و بالاتر از من هم Z-fan یه تعداد بیشترش رو...
البته در مورد اینکه این کنسول زلدای اختصای خودش رو نداره خیلی با شما همراه نیستم، چراکه The Legend of Zelda: Breath of the Wild عملاً لانچ تایتل سوئچ محسوب میشد که خوب بدلایلی روی کنسول نسل قبلی هم ارائه شد...

این رو هم بگم که تجربه ی من شاید در خصوص این کنسول از همه ی کسانی که اینجا می نویسن کمتر باشه (که هست)، ولی توی همین مدت کوتاه توی خشت خام سوئیچ چیزایی دیدم که توی توی آینه‌ی PC و PS هیچ وقت ندیده بودم...
داداش زلدا برای وی یو بود که با اومدن سوئیچ آوردنش روی سوئیچ
مثل کاری که با توئیلات پرنسس انجام دادن

• Like
Reactions: Sega_genesis
داداش زلدا برای وی یو بود که با اومدن سوئیچ آوردنش روی سوئیچ
مثل کاری که با توئیلات پرنسس انجام دادن
فرقی نداره که :D
اگه توجه کرده باشید این پورت ها الکی ساخته نمیشن, از خیلی وقت پیش در نظر گرفته شدن, وی یو هم که دیگه مرده بود
پس اگه BOTW رو بازی سوییچ به حساب بیاریم اشتباه نکردیم :D.

این تریلر جدیده خییلی بهتر از نمایش های قبلی بود و خیلی بهتر تنوع دشمن ها و محیط رو نشون میداد.
اما.... :-" یه موردی باعث میشه برای بازی زیاد هایپ نشم، و اونم کیفیت خیلی بالای یه سری از بازی های ایندی توی این سبک هست، که توی چند سال اخیر منتشر شدن :-"

در کل درسته بازی متروید هست، ولی جایگاه شماره اول این سبک افتاده دست یه بازی دیگه برای من اونم با اختلاف زیاد :-" (HK) و خلاصه بعید میدونم بازی دیگه ای بجز ادامه همون بازی بتونه ازش بهتر باشه..

این تریلر جدیده خییلی بهتر از نمایش های قبلی بود و خیلی بهتر تنوع دشمن ها و محیط رو نشون میداد.
اما.... :-" یه موردی باعث میشه برای بازی زیاد هایپ نشم، و اونم کیفیت خیلی بالای یه سری از بازی های ایندی توی این سبک هست، که توی چند سال اخیر منتشر شدن :-"

در کل درسته بازی متروید هست، ولی جایگاه شماره اول این سبک افتاده دست یه بازی دیگه برای من اونم با اختلاف زیاد :-" (HK) و خلاصه بعید میدونم بازی دیگه ای بجز ادامه همون بازی بتونه ازش بهتر باشه..

آره بیشترین رقابتش با کارایی مثل Hollow Knight و Ori و امثالهم ـه
ولی من حقیقتا تا قبل این تریلر شک داشتم بخواد در حد اونا ظاهر شه.
این تریلره یکم خیالم رو راحت کرد که حداقل در حد اونا ظاهر میشه....
و البته یه چیزی، همون سالی که هالو نایت اومد، اینا Samus Returns رو روی 3DS دادن بیرون و به غایت اصن اون بازی با این که اواخر عمر 3DS عرضه شد، کار نبود که زیر سایه هالو نایت گم شه. متای مشابه آورد (85) و کلی هم جایزه برد همون سال
منتها اینم هست که اصل محبوبیت هالو نایت بعد عرضه اش رو سوییچ تو 2018 شروع شد (مشابه قصه Hades) و از اون جا شروع کرد به دیده شدن به غولی که الان هست تبدیل شد. لذا مقایسه هالو نایت 2017 با ساموس ریترنز یکم ناجوانمردانه است

به هر حال چیزی که هیچ رقمه از هیچ نوع تریلری نمیشه فهمید و خیلی هم تو این ژانر مهمه، طراحی نقشه و اون حس گم شدنه است. الان من Axiom Verge 2 میزنم تا اواسط بازی (قبل این که بتونی بین دو تا دنیا راحت تلپورت کنی) قشنگ بازی یه جوری لای انگشت هات میپیچونتت که محشره :D ولی خب اینو هیچ رقمه از تریلراش نمیشه فهمید. هالو نایت هم این حس رو شدید تا اواسطش داشت (کلا همه مترویدوانیاها از یه جایی به بعد نقشه رو کشف می کنی دیگه دستت میاد قاعده شو) ولی مثلا اوری اصلا این جوری نبود. البته یک اش... دو اش رو بازی نکردم. اون تو خیلی سرراست بود همه چی.

ولی یه چی رو میشه از تریلر فهمید
اونم اکشن کاره
و هولی شعط برخلاف اوری و Axiom Verge انگار این جا با یه سیستم اکشن درست و حسابی طرفیم >:) >:)
اینا هم قبلا رو 3DS با Samus Returns امتحانشون رو پس دادن

آره بیشترین رقابتش با کارایی مثل Hollow Knight و Ori و امثالهم ـه
ولی من حقیقتا تا قبل این تریلر شک داشتم بخواد در حد اونا ظاهر شه.
این تریلره یکم خیالم رو راحت کرد که حداقل در حد اونا ظاهر میشه....
و البته یه چیزی، همون سالی که هالو نایت اومد، اینا Samus Returns رو روی 3DS دادن بیرون و به غایت اصن اون بازی با این که اواخر عمر 3DS عرضه شد، کار نبود که زیر سایه هالو نایت گم شه. متای مشابه آورد (85) و کلی هم جایزه برد همون سال
منتها اینم هست که اصل محبوبیت هالو نایت بعد عرضه اش رو سوییچ تو 2018 شروع شد (مشابه قصه Hades) و از اون جا شروع کرد به دیده شدن به غولی که الان هست تبدیل شد. لذا مقایسه هالو نایت 2017 با ساموس ریترنز یکم ناجوانمردانه است

به هر حال چیزی که هیچ رقمه از هیچ نوع تریلری نمیشه فهمید و خیلی هم تو این ژانر مهمه، طراحی نقشه و اون حس گم شدنه است. الان من Axiom Verge 2 میزنم تا اواسط بازی (قبل این که بتونی بین دو تا دنیا راحت تلپورت کنی) قشنگ بازی یه جوری لای انگشت هات میپیچونتت که محشره :D ولی خب اینو هیچ رقمه از تریلراش نمیشه فهمید. هالو نایت هم این حس رو شدید تا اواسطش داشت (کلا همه مترویدوانیاها از یه جایی به بعد نقشه رو کشف می کنی دیگه دستت میاد قاعده شو) ولی مثلا اوری اصلا این جوری نبود. البته یک اش... دو اش رو بازی نکردم. اون تو خیلی سرراست بود همه چی.

ولی یه چی رو میشه از تریلر فهمید
اونم اکشن کاره
و هولی شعط برخلاف اوری و Axiom Verge انگار این جا با یه سیستم اکشن درست و حسابی طرفیم >:) >:)
اینا هم قبلا رو 3DS با Samus Returns امتحانشون رو پس دادن

واقعا طراحی محیط، نقشه و حتی دنیا خیلی مهمه توی این سبک. به شخصه برای من بعد گیم پلی روون، یه دنیای جذاب داشتن مهمترین مورد این بازی ها هست، و اون دنیای تاریک و حس تنهایی هالو نایت رو خیلی خیلی دوست داشتم.

در کل به نظر میاد توی dread گیم پلی و تنوع باس ها و دشمن ها عالین (به جز اون مرتیکه باس اولی که فقط باید ازش فرار کرد :-" دوست ندارم اونطور باس ها رو :-" ) ولی به شخصه بعید میدونم توی طراحی دنیا بتونن اندازه هالو نایت ظاهر بشن.
+

اینارو ولش کن تاپیک امتیازای No more heroes 3 کجاست؟ :-" :-" :-"

واقعا طراحی محیط، نقشه و حتی دنیا خیلی مهمه توی این سبک. به شخصه برای من بعد گیم پلی روون، یه دنیای جذاب داشتن مهمترین مورد این بازی ها هست، و اون دنیای تاریک و حس تنهایی هالو نایت رو خیلی خیلی دوست داشتم.

در کل به نظر میاد توی dread گیم پلی و تنوع باس ها و دشمن ها عالین (به جز اون مرتیکه باس اولی که فقط باید ازش فرار کرد :-" دوست ندارم اونطور باس ها رو :-" ) ولی به شخصه بعید میدونم توی طراحی دنیا بتونن اندازه هالو نایت ظاهر بشن.
+

اینارو ولش کن تاپیک امتیازای No more heroes 3 کجاست؟ :-" :-" :-"

یکی تو همون تاپیک بازی پست کرد و رفتش
کلا من خیلی خستم، خود پست اول اون تاپیک رو آپدیت نکردم (:|
دم علی جنگی گرم، حداقل تاپیک متروید رو سرپا نگه داشت
خلاصه اش اینکه...
گیم اسپات یه تنه مالیده به متای بازی رفته :)) ولی اورآل به غیر از بحث گرافیک و پرفورمنسش رو سوییچ، عموما از بقیه چیزهای بازی مخصوصا چیزهایی که تخصص سودا51 ـه خیلی تعریف کردن و گفتن کامبت محشری هم داره.

تا حالا Zero Mission رو "جدی" بازی نکرده بودم، دیروز یه سه چهار ساعتی رفتم تو کارش. بسی لذت بخش بود :D
خب رسیدم به Mother Brain، با اینکه 150تا missile دارم ولی تلاش اول ناموفق بود.

world design --> chef's kiss

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or