من از متروید ها فقط سوپر متروید رو بازی کردم و خوب بود
ولی کلا نینتندو کم کاری سر سوئیچ دارخ میکنه توی عناوین انحصاریش
شما نگاه کن سوئیچ هنوز زلدا انحصاری خودش دانکی کونگ انحصاری خودش و ماریو کارت انحصاری خودش رو نداره و روی پلتفرم قبلی اش بوده
برث 2 که رفت برای سال دیگه
ای کاش حداقل سوئیچ پرو معرفی میشد چون با این فروش رویایی سوئیچ نینتندو فعلا فکر کنسول جدید نمیکنه تا 2023
من اینو قبول ندارم
سوییچ متروید اختصاصی (دو تا تازه)
فایر امبلم اختصاصی
لوییجی منشن اختصاصی
پوکمون اختصاصی (بازم دو تا)
و آیپی های جدید محشر
و یه سری چیزهای ریزه تر داره که کنسول خونگی های قبلی اش بعضا نداشتن یا در این حد خوب نبوده (مثل انیمال کراسینگ Wii)
تازه هنوز عمر کنسول تموم نشده. اصن مقایسه درستی نیست.
اگه بخوایم بگیم زلدا:برث مال Wii U ـه تا سوییچ (که من قبول ندارم. اون بازی همون قدر برای ویی یو ئه که برای سوییچه) پس عملا هم جفت Wii و Wii U تو سال اخر عمرشون زلدای اختصاصی گرفتن
همین پلی استیشن 4 و ایکس باکس خودمون؟ مال پلی استیشن 4، سه تا از خفن ترین انحصاری هاش سال آخر کنسول اومد! مال ایکس باکس هم دو تا از خفن ترین بازی های انحصاری هاش (البته MFS عملا رو PC اومد نمیشه گفت انحصاری ایکس باکس، ولی منظورم روشنه) شاهکار زنوبلید 1 عرضه جهانی اش رو Wii تازه 2012 بود. متروید اختصاصی 3DS (اگه بخوایم FF رو فاکتور بگیریم
) تازه اواخر2017 عرضه شد.
باو مونده هنوز، سوییچ با این که به لحاظ قدرتی داره پیرمرد رو به موت میشه ولی به لحاظ عمر مفید تو بازار حداقل تو اواسط 2023 اوضاعش اوکیه و براش بازی میاد... حداقل تازه
همین امسال یه سری چیزهای Niche مثل Warioware و Advance Wars رو احیا کردن. پارسال همین کار رو با Clubhouse Games کردن. کارشون درسته باو
سوییچ از حیث انحصاری جدا از مواردی که قراره بیاد و امیدواریم خوب باشن همشون
اینا رو کم داره
- دانکی کونگ اختصاصی: که شایعه اش هست... میگم هنوز عمر دستگاه تموم نشده
- ماریو کارت اختصاصی: که با فروش فعلی Mario Kart 8 Deluxe (که مادرفاکر تو جدول Top 10 همه ریجن ها پاش قرصه) بعیده نسخه بعدش عرضه شه و ظاهرا همچین نیازی رو بازار حس نمی کنه و نسخه قبلی رو کافی میدونه
- یه پیکمین یا ماریوی دو بعدی: وقتی نسخه های قبلی رو ریمستر کردن و جواب داده شدید حیفه ازش استفاده نکنن
بقیه رو والا من تا این جا اون چنان کمبودی نمی بینم، همینا رو هم به نظرم احتمال زیاد تا دو سال بعد درست میشن ( به غیر از ماریو کارت احتمالا
) تازه روش احتمالا یه بازی دیگه فایر امبلم ـی زنوبلیدی چیز دیگه هم بگیریم که Icing on the Cake ـه به نظرم.
یکم لاین آپ هر سال اتکاش به ریمسترها و ریمیک ها زیاده. ولی هم بازار هم خود من استقبال می کنم ازشون، نمیتونم به شخصه شکایت کنم، ولی خب شما از قدیم الایام مشتری نینتندو بودی حق میدم از اون لحاظ ناراضی باشی.