Nintendo Metroid Dread

1.png

سازنده: Mercury Steam , Nintendo EPD
ناشر: Nintendo
پلتفرم: Nintendo Switch
سبک: اکشن ادونچر, دو بعدی
تاریخ عرضه: October 8, 2021
پس از گذشت سالها و کنسل شدن نسخه DS , کمپانی نینتندو در E3 2021 از پنجمین قسمت سری محبوب متروید به نام Metroid Dread با تهیه کنندگی جناب Yoshio Sakamoto رونمایی کرد.
متروید درد عنوانی اکشن ادونچر, 2 بعدیست که مانند ریمیک Samus Returns با همکاری MercurySteam و Nintendo EPD ساخته خواهد شد.

براساس اطلاعات داده شده:

1. توسعه بازی بعد از رضایت جناب یاکاموتو از عنوان Samus Returns شروع شده

2. اکشن ادونچر دو بعدی به همراه المان های مخفی کاری

3. داستان درد پس از اتفاقات عنوان گیم بوی ادونس یعنی Metroid Fusion جریان داره

4. ستینگ بازی در سیاره ZDR قرار داره, جایی که روباتی به تعقیب ساموس میپردازه

براساس مصاحبه با جناب یاکاموتو:

پیوند های داستانی با Metroid Fusion وجود داره: همونظور که میدونید Adam در بازی حظور داره و انگل X هنوز کاملا ریشه کن نشده.

در آغار درد, خلاصه داستان برای پلیرهای جدید گذاشته میشه.

نتیجه نهایی پروژه Dread از انتظارات یاکاموتو قراتر رفته.

پایان بازی اشاراتی به آینده سری داره.

آخرین ویرایش:
یعنی میشه یه دانکی کونگ 3d بسازن؟
پتانسیل بالایی داره به نظرم
معلومه که داره :D
RARE قبلا دانکی کونگ 64 ساخته دیگه :D
شایعه شده که تیم ماریو ادیسه داره میسازه, اما خدایشش زود تر از اینا باید میساختن این بازی رو :-".

آخرین ویرایش:
من از متروید ها فقط سوپر متروید رو بازی کردم و خوب بود
ولی کلا نینتندو کم کاری سر سوئیچ دارخ میکنه توی عناوین انحصاریش
شما نگاه کن سوئیچ هنوز زلدا انحصاری خودش دانکی کونگ انحصاری خودش و ماریو کارت انحصاری خودش رو نداره و روی پلتفرم قبلی اش بوده
برث 2 که رفت برای سال دیگه
ای کاش حداقل سوئیچ پرو معرفی میشد چون با این فروش رویایی سوئیچ نینتندو فعلا فکر کنسول جدید نمیکنه تا 2023

شما نگاه کن سوئیچ هنوز زلدا انحصاری خودش دانکی کونگ انحصاری خودش و ماریو کارت انحصاری خودش رو نداره و روی پلتفرم قبلی اش بوده
ای کاش حداقل سوئیچ پرو معرفی میشد چون با این فروش رویایی سوئیچ نینتندو فعلا فکر کنسول جدید نمیکنه تا 2023
حتماً فیوژن و زیرو میشن رو بازی کن مخصوصاً فیوژن با Dread ارتباط داستانی داره
فکر کنم تازه قابلیت دویدن سریع رو گرفتم.
بدون اینکه چیزی رو بخام اسپویل کنم باید بگم بخش پایانی زیرومیشن فوق العاده هست امیدوارم شما هم اندازه من لذت ببرید.

• Like
Reactions: Z-fan and ortegoli

من اینو قبول ندارم

سوییچ متروید اختصاصی (دو تا تازه)
فایر امبلم اختصاصی
لوییجی منشن اختصاصی
پوکمون اختصاصی (بازم دو تا)
و آیپی های جدید محشر
و یه سری چیزهای ریزه تر داره که کنسول خونگی های قبلی اش بعضا نداشتن یا در این حد خوب نبوده (مثل انیمال کراسینگ Wii)

تازه هنوز عمر کنسول تموم نشده. اصن مقایسه درستی نیست.
اگه بخوایم بگیم زلدا:برث مال Wii U ـه تا سوییچ (که من قبول ندارم. اون بازی همون قدر برای ویی یو ئه که برای سوییچه) پس عملا هم جفت Wii و Wii U تو سال اخر عمرشون زلدای اختصاصی گرفتن
همین پلی استیشن 4 و ایکس باکس خودمون؟ مال پلی استیشن 4، سه تا از خفن ترین انحصاری هاش سال آخر کنسول اومد! مال ایکس باکس هم دو تا از خفن ترین بازی های انحصاری هاش (البته MFS عملا رو PC اومد نمیشه گفت انحصاری ایکس باکس، ولی منظورم روشنه) شاهکار زنوبلید 1 عرضه جهانی اش رو Wii تازه 2012 بود. متروید اختصاصی 3DS (اگه بخوایم FF رو فاکتور بگیریم :-" ) تازه اواخر2017 عرضه شد.

باو مونده هنوز، سوییچ با این که به لحاظ قدرتی داره پیرمرد رو به موت میشه ولی به لحاظ عمر مفید تو بازار حداقل تو اواسط 2023 اوضاعش اوکیه و براش بازی میاد... حداقل تازه :D
همین امسال یه سری چیزهای Niche مثل Warioware و Advance Wars رو احیا کردن. پارسال همین کار رو با Clubhouse Games کردن. کارشون درسته باو

سوییچ از حیث انحصاری جدا از مواردی که قراره بیاد و امیدواریم خوب باشن همشون
اینا رو کم داره

1. دانکی کونگ اختصاصی: که شایعه اش هست... میگم هنوز عمر دستگاه تموم نشده
  2. ماریو کارت اختصاصی: که با فروش فعلی Mario Kart 8 Deluxe (که مادرفاکر تو جدول Top 10 همه ریجن ها پاش قرصه) بعیده نسخه بعدش عرضه شه و ظاهرا همچین نیازی رو بازار حس نمی کنه و نسخه قبلی رو کافی میدونه
  3. یه پیکمین یا ماریوی دو بعدی: وقتی نسخه های قبلی رو ریمستر کردن و جواب داده شدید حیفه ازش استفاده نکنن
بقیه رو والا من تا این جا اون چنان کمبودی نمی بینم، همینا رو هم به نظرم احتمال زیاد تا دو سال بعد درست میشن ( به غیر از ماریو کارت احتمالا :-" ) تازه روش احتمالا یه بازی دیگه فایر امبلم ـی زنوبلیدی چیز دیگه هم بگیریم که Icing on the Cake ـه به نظرم.
یکم لاین آپ هر سال اتکاش به ریمسترها و ریمیک ها زیاده. ولی هم بازار هم خود من استقبال می کنم ازشون، نمیتونم به شخصه شکایت کنم، ولی خب شما از قدیم الایام مشتری نینتندو بودی حق میدم از اون لحاظ ناراضی باشی.

انحصاری؟
دیگه بالاتر از Super Mario Odyssey؟
تازه از Astral Chain نگم برات!

انحصاری؟
دیگه بالاتر از Super Mario Odyssey؟
تازه از Astral Chain نگم برات!
داداش
من توی کیفیت بازی نگفتم که
شما یک نگاه به دستگاه های نسل قبل تر نینتندو بنداز البته منهای وی یو که خب شرایطش خاص بود
هر نسل کلی دانکی کونگ و کربی های مختلف میداد هر نسل اش چند تا زلدا داشت
البته خب ساخت بازی ها بشدت زمان بر شده و سخت اما خب میگم برای این نسل اونایی که ذکر کردم مخصوص این نسلش رو هنوز نداده
خود من سوئیچ دارم و بازی هاشو دارم بازی میکنم

• Like
Reactions: mr-game&watch
داداش
من توی کیفیت بازی نگفتم که
شما یک نگاه به دستگاه های نسل قبل تر نینتندو بنداز البته منهای وی یو که خب شرایطش خاص بود
هر نسل کلی دانکی کونگ و کربی های مختلف میداد هر نسل اش چند تا زلدا داشت
البته خب ساخت بازی ها بشدت زمان بر شده و سخت اما خب میگم برای این نسل اونایی که ذکر کردم مخصوص این نسلش رو هنوز نداده
خود من سوئیچ دارم و بازی هاشو دارم بازی میکنم
می دونم شما قبل از من این کنسول رو داشتی
ولی یه نکته رو باید بهش توجه کرد
وضعیت فعلی صنعت گیم، متاسفانه تقرب بزرگی رو بسمت remaster ها و remake ها ایجاد کرده، شخصاً با این کار مخالفم، چون بنظرم جلوی ایده های جدید رو میگیره و همه چی میشه فقط تکرار مکررات، ولی بهرحال شرکت ها سیاست های خودشون رو دارن و برای همین هم این مسیر رو دارن بشدت ادامه میدن
قطعاً نینتندو هم با تمام اون ایده پردازی قوی، چاره ای جز پا گذاشتن توی این مسیر نداشته... البته عمدتاً اینجا با انتشار مجدد روی کنسول جدید مواجه هستیم (حالا بعضاً با یکم پیشرفت گرافیکی و یا اضافه شدن چیزای جدید بصورت محدود)، از دانکی کونگ و بیونتا، تا ماریو و... همه و همه به گونه ای بازنشر شدن... ولی قبول کنیم عمده ی این بازی ها بدلیل فروش پایین wii u نتونستن اون سطح انتظارات ایجاد شده رو برآورده کنن. توی برخی موارد مثل all stars حتی زحمت یه تغییر جزئی رو هم ندادن به خودشون و عملاً ۳ تا بازی retro رو توی یه کارتریج دادن بیرون
ولی این وسط ip های جدید هم کم نبودن توی همین کنسول، بالاتر من ۲ تاش رو نام بردم و بالاتر از من هم Z-fan یه تعداد بیشترش رو...
البته در مورد اینکه این کنسول زلدای اختصای خودش رو نداره خیلی با شما همراه نیستم، چراکه The Legend of Zelda: Breath of the Wild عملاً لانچ تایتل سوئچ محسوب میشد که خوب بدلایلی روی کنسول نسل قبلی هم ارائه شد...

این رو هم بگم که تجربه ی من شاید در خصوص این کنسول از همه ی کسانی که اینجا می نویسن کمتر باشه (که هست)، ولی توی همین مدت کوتاه توی خشت خام سوئیچ چیزایی دیدم که توی توی آینه‌ی PC و PS هیچ وقت ندیده بودم...

منم فکر میکنم نینتندو اونقدری که همیشه کار میکرد روی بازیای سویچ کار نکرده، یعنی وی یو عملا توی بازیای انحصاری جلوتر از سویچ بود ولی خب چون فروشی نداشت بازیاش روی سویچ پورت شدن (حداقل نصف بازیای پرفروش سویچ در اصل بازی وی یو بودن) و روی سویچ دیده شدن.
شما گیم کیوب و تری دی اس رو ببینی قشنگ متوجه میشی چقدر سویچ در داشتن بازیای اورجینال کم داره. ولی خب هنوز تا پایان عمر سویچ مونده و نینتندو هنوزم در مقابل سونی و مایکرو بهتر عمل کرده در این زمینه

منم فکر میکنم نینتندو اونقدری که همیشه کار میکرد روی بازیای سویچ کار نکرده، یعنی وی یو عملا توی بازیای انحصاری جلوتر از سویچ بود ولی خب چون فروشی نداشت بازیاش روی سویچ پورت شدن (حداقل نصف بازیای پرفروش سویچ در اصل بازی وی یو بودن) و روی سویچ دیده شدن.
شما گیم کیوب و تری دی اس رو ببینی قشنگ متوجه میشی چقدر سویچ در داشتن بازیای اورجینال کم داره. ولی خب هنوز تا پایان عمر سویچ مونده و نینتندو هنوزم در مقابل سونی و مایکرو بهتر عمل کرده در این زمینه

اگه معیار گیم کیوب باشه خو منم قبول دارم... :D از قِبل انحصاری های اون کنسول هر کمپانی ای میتونست تا 15 سال خیالش راحت باشه... :دی
در مورد 3DS با این که ترکوندن، ولی خب من اون رو میذارم پای خرج و وقت کمتری که ساخت بازی هاش می گرفت...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or