اولین مدل Night Vision یه چیزی حدود 20 سال قبل از دهه 60 ساخته شده. سال 1936 شروع به کار روی این وسیله کردن و 1939 آماده شده.دهه 60 هم عینکهای نایت ویژن اختراع شده بوده..؟
خسته نشدی اینقدر کوبیدی MGS رو ؟ یه تنه تو این یه هفته گذاشتی پشتش ولش هم نمیکنی .دهه 60 هم عینکهای نایت ویژن اختراع شده بوده..؟
توی MGS1 سال 98 هم Night Vision و Thermal Goggles و ... داشته !توی MGS 3 هم نایت ویژن داشت تاجائی که یادمه.
خسته نشدی اینقدر کوبیدی MGS رو ؟ یه تنه تو این یه هفته گذاشتی پشتش ولش هم نمیکنی :biggrin1:.
بیخیالشو بکش بیرون، به خدا MGS ارزش ترول کردن نداره. الانم دیگه مولتی شده . از اول هم این مسخره بازیا رو داشته تریلر اولیه که از MGS4 نشون دادن، اسنیک دولا دولا راه میرفت نایت ویژن زده بود و وسط راه کمرش درد میگرفت میزد پشتش که یعنی SC . . که توی MGS4 هم زیاد دولا راه بری اینطوری میشه.
توی MGS 3 هم نایت ویژن داشت تاجائی که یادمه.
از این MGS بکش بیرون امین . الان بحث Halo 4 داغه .
توی MGS1 سال 98 هم Night Vision و Thermal Goggles و ... داشته ! :biggrin1:
یعنی چی ؟! نصف خاطرات من با MGS به موسیقی های فوق العاده Harry Gregson Williams برمیگرده.دقت کردید که انگار Music Composer بازی عوض شده!به جای Harry Gregson-Willams،انگار یکی دیگه اومده!Ludvig Forssell هست انگار!
فورسل کدوم خریه!ما ویلیامز میخوایم!تقریبا تمام متال گیر هارو ویلیامز آهنگسازی میکرد!
آره MGS1 که سال ها بعد از MGS3 اتفاق می افته.MGS1 مگه داستانش از MGS3 جدید تر نیست..
دقت کردید که انگار Music Composer بازی عوض شده!به جای Harry Gregson-Willams،انگار یکی دیگه اومده!Ludvig Forssell هست انگار!
فورسل کدوم خریه!ما ویلیامز میخوایم!تقریبا تمام متال گیر هارو ویلیامز آهنگسازی میکرد!
توی MGS1 سال 98 هم Night Vision و Thermal Goggles و ... داشته !
نه بابا منظورم از لحاظ زمان بازی هست .من فکر کردم منظور میثم اینه که Night Vision تازه به MGS اضافه نشده و سابقه ـش از MGS3 بوده !
ربطی به Hans Ludvig Forssell نداره ؟ ؟دقت کردید که انگار Music Composer بازی عوض شده!به جای Harry Gregson-Willams،انگار یکی دیگه اومده!Ludvig Forssell هست انگار!
اون دفعه OST های سه قسمت اول رو میگرفتم، کلن تو این سری، یه عالمه آدم موسیقی ساختن. مثلن توی MGS 3 یک سری مثلن Cynthia Harrell و Norihiko Hibino کنار Harry Gregson-Williams بودن.یعنی چی ؟! نصف خاطرات من با MGS به موسیقی های فوق العاده Harry Gregson Williams برمیگرده.
امیدوارم تصمیمشون عوض بشه ...
جرجیسون مرجیسون نکنید اینقدر. موسیقی های تریلر عالی هستن .اصن MGS رو به شخصه میگم نیمی از معروفیتش به خاطر همین آهنگ ها و سبک خاص Harry Gregson-Williams هست .
ما که امیدواریم فقط برای تریلر بوده باشه!نه این اسمی که آخرش مینویسه، فقط برای همون تریلره! :d
بیشتر کار به عهده ویلیامز بود. Cynthia Harrell خواننده آهنگ Snake Eater بود.ولی در کل کار ویلیامز رو به این ژاپنی ها ترجیح میدم:dاون دفعه OST های سه قسمت اول رو میگرفتم، کلن تو این سری، یه عالمه آدم موسیقی ساختن. مثلن توی MGS 3 یک سری مثلن Cynthia Harrell و Norihiko Hibino کنار Harry Gregson-Williams بودن.
عمرا همچين كاري رو نميكنن. هيتر خيلي با كوجيما اينا دوسته ، تو جاپون بزرگ شده كي از اون بهتر؟امیدوارم مثل SC که آیرونساید رو ورداشتن،هیتر رو تو GZ کنار نذارن!اصلا تصور اسنیکی که بدست ما کنترل بشه و صداگذارش هیتر نباشه مشکله:d!