Metal Gear Solid V: The Phantom Pain | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دهه 60 هم عینکهای نایت ویژن اختراع شده بوده..؟
خسته نشدی اینقدر کوبیدی MGS رو ؟ یه تنه تو این یه هفته گذاشتی پشتش ولش هم نمیکنی :دی.
بیخیالشو بکش بیرون، به خدا MGS ارزش ترول کردن نداره. الانم دیگه مولتی شده :|. از اول هم این مسخره بازیا رو داشته تریلر اولیه که از MGS4 نشون دادن، اسنیک دولا دولا راه میرفت نایت ویژن زده بود و وسط راه کمرش درد میگرفت میزد پشتش که یعنی SC . . که توی MGS4 هم زیاد دولا راه بری اینطوری میشه.
توی MGS 3 هم نایت ویژن داشت تاجائی که یادمه.

از این MGS بکش بیرون امین :|. الان بحث Halo 4 داغه :-".

جدا از خفن بودن تریلری که نشون دادن . من فکر می کنم دوستان یه بار دیگه برن killzone2 رو بزنن تا دیدشون راجع به تواناییهای این نسل عوض بشه .

دقت کردید که انگار Music Composer بازی عوض شده!به جای Harry Gregson-Willams،انگار یکی دیگه اومده!Ludvig Forssell هست انگار!

فورسل کدوم خریه!ما ویلیامز میخوایم!:(تقریبا تمام متال گیر هارو ویلیامز آهنگسازی میکرد!

خسته نشدی اینقدر کوبیدی MGS رو ؟ یه تنه تو این یه هفته گذاشتی پشتش ولش هم نمیکنی :biggrin1:.
بیخیالشو بکش بیرون، به خدا MGS ارزش ترول کردن نداره. الانم دیگه مولتی شده :|. از اول هم این مسخره بازیا رو داشته تریلر اولیه که از MGS4 نشون دادن، اسنیک دولا دولا راه میرفت نایت ویژن زده بود و وسط راه کمرش درد میگرفت میزد پشتش که یعنی SC . . که توی MGS4 هم زیاد دولا راه بری اینطوری میشه.
توی MGS 3 هم نایت ویژن داشت تاجائی که یادمه.

از این MGS بکش بیرون امین :|. الان بحث Halo 4 داغه :-".

ترول کجا بود..؟ من دارم تاپیک بازی رو HOT میکنم ولی یک عده اذیت میکنن..

توی MGS1 سال 98 هم Night Vision و Thermal Goggles و ... داشته ! :biggrin1:

MGS1 مگه داستانش از MGS3 جدید تر نیست..

دقت کردید که انگار Music Composer بازی عوض شده!به جای Harry Gregson-Willams،انگار یکی دیگه اومده!Ludvig Forssell هست انگار!

فورسل کدوم خریه!ما ویلیامز میخوایم!:(تقریبا تمام متال گیر هارو ویلیامز آهنگسازی میکرد!
یعنی چی ؟! :( نصف خاطرات من با MGS به موسیقی های فوق العاده Harry Gregson Williams برمیگرده. :(
امیدوارم تصمیمشون عوض بشه ...

MGS1 مگه داستانش از MGS3 جدید تر نیست..
آره MGS1 که سال ها بعد از MGS3 اتفاق می افته.
من فکر کردم منظور میثم اینه که Night Vision تازه به MGS اضافه نشده و سابقه ـش از MGS3 بوده !

نه این اسمی که آخرش مینویسه، فقط برای همون تریلره! :d

بعد کوجیما همیشه چند تا Music Composer برای MGS استخدام میکنه، پس ویلیامز هم هستش احتمالا!

البته این یارو Forssell هرچی گشتم انگار وجود خارجی نداره! :d

توی MGS1 سال 98 هم Night Vision و Thermal Goggles و ... داشته ! :دی
من فکر کردم منظور میثم اینه که Night Vision تازه به MGS اضافه نشده و سابقه ـش از MGS3 بوده !
نه بابا منظورم از لحاظ زمان بازی هست :دی.
ربطی به Hans Ludvig Forssell نداره ؟ :دی؟
یعنی چی ؟! :( نصف خاطرات من با MGS به موسیقی های فوق العاده Harry Gregson Williams برمیگرده. :(
امیدوارم تصمیمشون عوض بشه ...
اون دفعه OST های سه قسمت اول رو میگرفتم، کلن تو این سری، یه عالمه آدم موسیقی ساختن. مثلن توی MGS 3 یک سری مثلن Cynthia Harrell و Norihiko Hibino کنار Harry Gregson-Williams بودن.
ولی Main Theme همه سری ها توسط خود Harry Gregson-Williams زده شده :دی.
اصن MGS رو به شخصه میگم نیمی از معروفیتش به خاطر همین آهنگ ها و سبک خاص Harry Gregson-Williams هست :دی.

نه این اسمی که آخرش مینویسه، فقط برای همون تریلره! :d
ما که امیدواریم فقط برای تریلر بوده باشه!
اون دفعه OST های سه قسمت اول رو میگرفتم، کلن تو این سری، یه عالمه آدم موسیقی ساختن. مثلن توی MGS 3 یک سری مثلن Cynthia Harrell و Norihiko Hibino کنار Harry Gregson-Williams بودن.
بیشتر کار به عهده ویلیامز بود. Cynthia Harrell خواننده آهنگ Snake Eater بود.ولی در کل کار ویلیامز رو به این ژاپنی ها ترجیح میدم:d

امیدوارم مثل SC که آیرونساید رو ورداشتن،هیتر رو تو GZ کنار نذارن!اصلا تصور اسنیکی که بدست ما کنترل بشه و صداگذارش هیتر نباشه مشکله:d!

امیدوارم مثل SC که آیرونساید رو ورداشتن،هیتر رو تو GZ کنار نذارن!اصلا تصور اسنیکی که بدست ما کنترل بشه و صداگذارش هیتر نباشه مشکله:d!
عمرا همچين كاري رو نميكنن. هيتر خيلي با كوجيما اينا دوسته ، تو جاپون بزرگ شده كي از اون بهتر؟
خيالت تخت.
خداكنه Huey هم تو داستان باشه پدر Otacon رو ارض ميكنم، چون وقتي اطلاعات ميده درباره يك تكنولوژي آدم جيگرش حال مياد. ميلر هم كه صداش فوق العادس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or