-----------------------------------------------------------------------------
طریق تشخیص و تفکیک مارها ( اسنیک ها ) از همدیگه :biggrin1:
ابتدا لازمه بدونید که اسنیک اسم یه شخص خاص نیست و یه Codename ـه ، هر کدوم از این اشخاص که پایینتر معرفیشون میکنم یه اسم واقعی هم دارند ولی چون توی بازی اکثرا از Codename هاشون استفاده میشه برای همین زیاد به این موضوع نمیپردازم
اما بریم سروقت معرفی شخصیت ها ، اولین سوالی که باید بهش جواب بدیم اینه که کلا توی سری MGS چندتا اسنیک داریم ؟ خب تا جایی که من اطلاع دارم تا الان ما توی سری MGS چهار شخصیت با کدنیم اسنیک داشتیم ( اگه رایدن رو هم حساب کنیم میشه 5 تا ولی چون کدنیمش تغییر کرده و بیشتر با اسم رایدن میشناسیمش اینجا حسابش نکردم )
خب الان که میدنیم اسنیک یه کدنیمه و در مجموع 4 شخصیت از اون استفاده میکنند میرسیم به معرفی این شخصیت ها :
1. N@ked Snake : نیکد اسنیک که یکی از معروف ترین شخصیت های این سری هم هست در واقع همون Big Boss معروفه که اسم اصلیش هم جکه ، جک در طی ماموریتی که در MGS3 بهش محول میشه این کدنیم رو بدست میاره و بعد از پایان بازی ( بخاطر اتفاقاتی که میوفته و نمیخوام براتون اسپویلش کنم ) لقب Big Boss بهش اعطا میشه ،
تشخیص دادن N@ked Snake یا همون Big Boss کار راحتیه چون چشم راستش رو از دست داده و همیشه یه چشم بند روی اون چشمش هست
==================================================================================
2. Solid Snake : سالید اسنیک شخصیت اصلی سری Metal Gear حساب میشه ، از همون MG1 کدنیم اسنیک رو داشت و شخصیتی افسانه ایی و معروف در دنیای Metal Gear حساب میشه ، توی سری MGS سالید رو بیشتر با همون کدنیمش که اسنیکه صدا میکنند و درواقع کسیه که بیشتر از همه از نام اسنیک براش استفاده میشه ، طریقه تشخصیش هم نسبتا راحته ، همون چهره بیگ باس رو داره ولی چشم هاش سالمه ، در ضمن خیلی از بیگ باس جوونتر هم هست ( این شباهتش به بیگ باس دلیل داره که نمیخوام اسپویلش کنم )
====================================================================================
3. Liquid Snake : بیشتر با اسم لیکویید میشناسنش و کمتر پیش میاد بهش بگن اسنیک ،
طریقه تشخیصش هم که خیلی راحته چون رنگ موهاش کاملا با بقیه فرق داره
===================================================================================
4. Solidus Snake : سالیداس هم که تشخیص دادنش خیلی راحته ،
کلا به بقیه زیاد شباهت نداره درضمن در طی اتفاقاتی در MGS2 چشم چپش رو از دست میده و از این طریق هم میشه شناختش
==========================================================================================
خب دیگه الان فکر کنم دوستان همگی بتونند به راحتی اسنیک ها رو از هم تشخیص بدن :biggrin1: فقط ذکر 2 نکته این وسط حیاتیه
1. Old Snake همون Solid Snake ـه که پیر شده و این هم تصویرش ( پس یه وقت این رو با سالیداس اشتباه نگیرید )
2. توی MGS3 اوایل بازی چشم راست بیگ باس هنوز سالم بود برای همین یه وقت عکس های Big Boss رو با سالید اشتباه نگیرید ، اون عکس هایی که توشون اسنیک
چشمش سالمه و تکنولوژی پیشرفته هم داره مربوط به Solid Snake ـه ، ولی اونایی که توشون اسنیک توی
محیط های جنگلیه و تکنولوژی هم پیشرفته نیست در واقع مربوط به بیگ باس یا همون N@ked Snake ـه
مثلا این عکس پایینی الان بیگ باسه
============================================================================