دوتا تریلر اومده، کدوم؟ اولیه که میده به بچه گوش کنه؟ اون خب مال یه آهنگه، واقعن هم عالی بود، ولی ربطی به موسیقی بازی که نداره خب .جرجیسون مرجیسون نکنید اینقدر. موسیقی های تریلر عالی هستن .
درسته بیشتر کار به عهده ویلیامز بود ولی اصن اینطوری نبود که تک و تنهای کار کرده باشه بقیه هم بودن مخصوصن Hibinio که نصف آهنگ های MGS3 یه تنه ساخته بود .بیشتر کار به عهده ویلیامز بود. Cynthia Harrell خواننده آهنگ Snake Eater بود.ولی در کل کار ویلیامز رو به این ژاپنی ها ترجیح میدم:d
امیدوارم مثل SC که آیرونساید رو ورداشتن،هیتر رو تو GZ کنار نذارن!اصلا تصور اسنیکی که بدست ما کنترل بشه و صداگذارش هیتر نباشه مشکله:d!
Richard Doyle بود فکر کنم!صداگذار Fury تو MGS3 هم بود!صداگذاریه بیگ باس توی MGS4 خیلی خوب بود، من به شخصه بدم نمیاد حتا اگر اون صدا کنه. از اینکه اینقدر سالید و بیگ باس شبیه به هم باشن خوشم نمیاد. دلم میخواد فرق کنند باهم :biggrin1:.
آره ریچارد بود .Richard Doyle بود فکر کنم!صداگذار Fury تو MGS3 هم بود!
حالا که معلوم شده بیگ باس خیلی پیر نیست،پس معلوم میشه که Solid Snake هم زیاد بزرگ نیست!پس صداگذار بیگ باس دیوید هیتر میشه چون سالید سنی نداره:d!(البته اگه تو بازی بزارنش!به شخصه خیلی دوست دارم SS باشه تو بازی)
2-3 تا قطعه داره مثل قبل و بعد از برخواستن هلی تا رسیدن به سِنیکدوتا تریلر اومده، کدوم؟ اولیه که میده به بچه گوش کنه؟ اون خب مال یه آهنگه، واقعن هم عالی بود، ولی ربطی به موسیقی بازی که نداره خب .
اون آهنگ که عالیه، مخصوصن اونجا که داره میرن طرف هلیکوپتر . . .2-3 تا قطعه داره مثل قبل و بعد از برخواستن هلی تا رسیدن به سِنیک
اون آهنگ که عالیه، مخصوصن اونجا که داره میرن طرف هلیکوپتر . . .
--------------------
توی بازی های کوجیما، هلیکوپتر ها واقعی ترین چیزای ممکنن تو هیچ بازی ای اینطوری نیستن. از MGS 1 بگیر بیا تا MGS4 .
----------
این پسره هم که تو تریلر نشون میدن. حس میکنم سالید اسنیک هست . . .
چشاش سبزه آخه .
هیدئو کوجیما سازنده سری بازی های MGS، به تازگی گفته است که جدیدترین عنوان این سری به نام Metal Gear Solid: Ground Zeroes شامل چرخه شبانه روز خواهد بود.
با نشان دادن قسمتی از بازی برای سایت Eurogamer، کوجیما وجود چرخه شبانه روز را تایید کرد و افزود که این مورد، الگوی گشت و گذار نگهبانان را تغییر خواهد داد و همچنین دنیای بازی را به شیوه های دیگر نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.
علاوه بر این، Eurogamer گزارش داد که تریلر گیم پلی که کوجیما به این سایت نشان داده است، Big Boss را در حال نفوذ به پادگان نشان می دهد که پیش از این در دموی این بازی دیده شده است.
در پایان دمو نیز، Snake در حال مذاکره با مرد صورت زخمی برای آزادی Chico - پسر بچه ای که در قفس بود - مشاهده شده است.
منبع
سالید و لیکویید از بیگ باس کلون شدند یعنی اینکه کاملا شبیه بیگ باس هستند.امکان نداره رنگ چشمشون متفاوت باشه.اگه توی متال گیر 3 یادت باشه چشم بیگ باس اونجا سبزه.اون آهنگ که عالیه، مخصوصن اونجا که داره میرن طرف هلیکوپتر . . .
--------------------
توی بازی های کوجیما، هلیکوپتر ها واقعی ترین چیزای ممکنن تو هیچ بازی ای اینطوری نیستن. از MGS 1 بگیر بیا تا MGS4 .
----------
این پسره هم که تو تریلر نشون میدن. حس میکنم سالید اسنیک هست . . .
چشاش سبزه آخه .