Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

ببخشید من تاحالا متال گیر بازی نکردم برای همین سوال میپرسیم.
سبکش چجوربه؟؟؟
روند بازی کنده؟؟
اگه گیم پلی قوی داشته باشه گرافیک اصلا مهم نیست

ببخشید من تاحالا متال گیر بازی نکردم برای همین سوال میپرسیم.
سبکش چجوربه؟؟؟
روند بازی کنده؟؟
اگه گیم پلی قوی داشته باشه گرافیک اصلا مهم نیست
همه چيش عالي ، گرافيكش براي يك بازي 10 سال پيش (MGS2 ) ببيني ميگرخي ، متال گير 3 كه اصلا هيچي . PW هم خيلي خوبه . بهترين چيز متال گير داستانه ، داستان

همه چيش عالي ، گرافيكش براي يك بازي 10 سال پيش (MGS2 ) ببيني ميگرخي ، متال گير 3 كه اصلا هيچي . PW هم خيلي خوبه . بهترين چيز متال گير داستانه ، داستان
خوب متاسفانه من زبانم خوب نیست و به مقدار کمی از داستان لذت میبرم.
اما اینطور که گفتی تجربه ی این بازی واجب شد.
یه سوال:نوشته سبکش پازله؟؟؟یعنی چی؟؟

خوب متاسفانه من زبانم خوب نیست و به مقدار کمی از داستان لذت میبرم.
اما اینطور که گفتی تجربه ی این بازی واجب شد.
یه سوال:نوشته سبکش پازله؟؟؟یعنی چی؟؟
پازل هركي زده اشتباه زده ، سبك كلي بازي مخفي كاري و در بعضي موارد اكشنه. بعضي چيزاش هم فكريه ، همه چيش اندازس

پازل هركي زده اشتباه زده ، سبك كلي بازي مخفي كاري و در بعضي موارد اكشنه. بعضي چيزاش هم فكريه ، همه چيش اندازس

البته آقا مهدی خودش پیش کسوت ماست ... اما سبک اصلی بازی به گفته سازندگان Tactical Espionage Action هست ... (اکشن مخفی کاری تاکتیکی ) ...

البته آقا مهدی خودش پیش کسوت ماست ... اما سبک اصلی بازی به گفته سازندگان Tactical Espionage Action هست ... (اکشن مخفی کاری تاکتیکی ) ...
منم همينو گفتم ديگه ، ايني تو گفتي ترجمشو من گفتم ، ترجمه ي فارسي به فارسي :d

سبك كلي بازي مخفي كاري و در بعضي موارد اكشنه. بعضي چيزاش هم فكريه ، همه چيش اندازس

تو کشتی بعد از اینکه زنه رو کشتیم کجا باید برم؟
میری سمت راست ، یه سربازو میبینی که از در میاد بیرون . از همون در میری تو میرسی دوباره تو کابین اصلی ، از همونجا برو پایین راهتو پیدا کن .

منم اجراش کردم خداییش میگم شماره 2 با اینکه قدیمی هست چیزایی توش میبینم که توی بازی های امروزی هم نیست واقعا روی جزییات منحصر به فردی کار شده و من اصلا احساس قدیمی بودن بهم دست نداد آیا این 2 مال ps2 هست یا 1

منم اجراش کردم خداییش میگم شماره 2 با اینکه قدیمی هست چیزایی توش میبینم که توی بازی های امروزی هم نیست واقعا روی جزییات منحصر به فردی کار شده و من اصلا احساس قدیمی بودن بهم دست نداد آیا این 2 مال ps2 هست یا 1
.

فکر کنم روی ps2 بود

حالا برو جلو تر یه چیزایی میبینی که اصلا تا به حال توی بازی ها ندیدی

سلام
بازی متال گیر کالکشن و یه تعداد بازی دیگه گرفتم ولی اجرا نمیشه
و مینویسه سی دی تمیز نیست و ان را تمیز کنید
برای یازی gears of war 3 یه بار اون موقع اپدیت کردم
ممنون

سلام
بازی متال گیر کالکشن و یه تعداد بازی دیگه گرفتم ولی اجرا نمیشه
و مینویسه سی دی تمیز نیست و ان را تمیز کنید
برای یازی gears of war 3 یه بار اون موقع اپدیت کردم
ممنون

lt3 رو ریختی؟
اگه ریختی دیسکت خرابه اخه برای من هم پیش امده.

من 2 را تموم کردم جدای از اینکه گرافیک خوب قدیمی است ولی داستان به شدت خفن کسی منبعی برای اینکه داستان را توضیح داده باشه سراغ داره مهم نیست زبونش اینگلیسی هم باشه راستی یک سوال
آیا اسنیک ها 3 تا هستند
1 سولید 2لیکوئید3سولیدوس؟
بعد این پیتریوت ها فضاییی هستن یا یک موجودات خاصی هستن من اینو نگرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or