همه چيش عالي ، گرافيكش براي يك بازي 10 سال پيش (MGS2 ) ببيني ميگرخي ، متال گير 3 كه اصلا هيچي . PW هم خيلي خوبه . بهترين چيز متال گير داستانه ، داستانببخشید من تاحالا متال گیر بازی نکردم برای همین سوال میپرسیم.
سبکش چجوربه؟؟؟
روند بازی کنده؟؟
اگه گیم پلی قوی داشته باشه گرافیک اصلا مهم نیست
خوب متاسفانه من زبانم خوب نیست و به مقدار کمی از داستان لذت میبرم.همه چيش عالي ، گرافيكش براي يك بازي 10 سال پيش (MGS2 ) ببيني ميگرخي ، متال گير 3 كه اصلا هيچي . PW هم خيلي خوبه . بهترين چيز متال گير داستانه ، داستان
پازل هركي زده اشتباه زده ، سبك كلي بازي مخفي كاري و در بعضي موارد اكشنه. بعضي چيزاش هم فكريه ، همه چيش اندازس
منم همينو گفتم ديگه ، ايني تو گفتي ترجمشو من گفتم ، ترجمه ي فارسي به فارسي :dالبته آقا مهدی خودش پیش کسوت ماست ... اما سبک اصلی بازی به گفته سازندگان Tactical Espionage Action هست ... (اکشن مخفی کاری تاکتیکی ) ...
سبك كلي بازي مخفي كاري و در بعضي موارد اكشنه. بعضي چيزاش هم فكريه ، همه چيش اندازس
.منم اجراش کردم خداییش میگم شماره 2 با اینکه قدیمی هست چیزایی توش میبینم که توی بازی های امروزی هم نیست واقعا روی جزییات منحصر به فردی کار شده و من اصلا احساس قدیمی بودن بهم دست نداد آیا این 2 مال ps2 هست یا 1
سلام
بازی متال گیر کالکشن و یه تعداد بازی دیگه گرفتم ولی اجرا نمیشه
و مینویسه سی دی تمیز نیست و ان را تمیز کنید
برای یازی gears of war 3 یه بار اون موقع اپدیت کردم
ممنون