Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

آقا بری اين بازی بايد کنسول رو آپديت سخت افزاری کنيم يا نرمافزاری؟.....اگه آموزّشی واسه اين کار تو تاپيک داريم ميشه لينک محبت کنيد...
ممنون

میشه یکی بگه این ابزارایی که اسنیک داره چیه ؟
مثلا یکیش فک کنم دندونه...

بعد برای بیهوش کردن سرباز دشمن باید چیکار کنیم ؟
چجوری Stealth Kill بکنیمشون ؟:d

این دندونه واسه مرگ مصنوعیه! (دقیق یادم نیست ، باید یکی از آیتم ها رو استفاده کنی تا اسنیک بمیره، بعد توی اون صفحه ای که جیغ و داد می کنن! برو رو آیتم ها و دندون رو انتخاب کن...اسنیک زنده میشه)
البته یه جای بازی باید حتما از این روش استفاده کنی (نمی گم کجا!)
برای بیهوش کردن:
1.همون تفنگی که از اول بازی داری تیر هاش بیهوش کننده س (به سر دشمن تیر بزنی یه ضرب بیهوش میشه)
2.آروم از پشت بهشون نزدیک شو و اون کلیدی که باهاش مشت میزنه (فکر کنم توی XBOX کلید X باشه) رو نگه دار تا بیهوش بشن (من یادمه توی PW توی psp تند تند مربع میزدم)
3.سریع دشمن رو مشت بارون کن! به محض اینکه بلند شد بازم مشت بزن! تا بیهوش بشه...(این روش خیلی پیشنهاد نمیشه)

در ضمن اول بازی Boss پشت بیسیم در مورد CQC کامل توضیح می ده...

خیلی عذر میخوام میون بحث شیرینتون(!) میپرم، ولی اینجا تاپیک مشکلات بازیهای 360 نیست! اینجا در مورد خوده بازی بحث میشه نه مشکلاتش. این بحثا جاش یکی از تاپیکای اینجاست:
آموزش های X360

آخرین ویرایش:
درود بر همه دوستان اقا ما بازی را شروع کردیم البته شماره 2 بازی را واقعا خیلی خیلی زیباست تا اینجا مخفی کاری تو بازی بیداد می کنه فقط دوربین کمی ازار دهنده هست که اصلا مهم هم نیست خلاصه تو باز یهمه کار میشه کرد الان داخل کشتی هستم :dباس اول زدم

خُب بالاخره بخت MGS هم باز شد و ما یه دستی بر سرش کشیدیم!:دی
ولی با عرض شرمندگی، MGS2 عملا برای من غیر قابل بازی کردنه! اصلی ترین دلیلش هم دوربین و کنترل پر ایراد و نداشتن گزینه ی Load هست. حالا واسه یه بازی سال 2001 میشه هضم کرد فقدان این گزینه رو، ولی وقتی میبینی تو MGS4 هم همین مشکل هست، فکر میکنی آیا سازنده ها اصلا میدونن همچین چیزی به نام Load هم وجود داره!؟ کنترلش هم مخصوصا موقع کاور گرفتن پر ایراده. از بعضی زوایا، جهتی که فشار میدی و جهتی که حرکت میکنه برعکس میشه! به هرحال، نیم ساعت بازی کردم دیدم هیچ رقمه نمیتونم تحمل کنم. قدیمی بودن مکانیزم گیم پلیش خیلی اذیت میکنه.
اجبارا رفتم سراغ MGS3. خدا رو شکر دوربین تو این بازی آدمیزادی (:دی) هست و بیشتر تونستم ارتباط بر قرار کنم. ولی خُب اینجا هم نداشتن Load خیلی اذیت میکنه. مخصوصا اوایل که چون به کنترل کاراکتر هنوز عادت نکردی و ممکنه دیده بشی، باید صبر کنی و جلوی یارو وایسی تا بکشت، بلکه اون تیکه رو از اول بری! ولی خُب گستردگی خیلی زیادی داره بازی و مورد پسند واقع شد:دی فعلا از کنار اون تمساحاش رد شدیم تا ببینیم در ادامه چی میشه:دی

خُب بالاخره بخت MGS هم باز شد و ما یه دستی بر سرش کشیدیم!:دی
ولی با عرض شرمندگی، MGS2 عملا برای من غیر قابل بازی کردنه! اصلی ترین دلیلش هم دوربین و کنترل پر ایراد و نداشتن گزینه ی Load هست. حالا واسه یه بازی سال 2001 میشه هضم کرد فقدان این گزینه رو، ولی وقتی میبینی تو MGS4 هم همین مشکل هست، فکر میکنی آیا سازنده ها اصلا میدونن همچین چیزی به نام Load هم وجود داره!؟ کنترلش هم مخصوصا موقع کاور گرفتن پر ایراده. از بعضی زوایا، جهتی که فشار میدی و جهتی که حرکت میکنه برعکس میشه! به هرحال، نیم ساعت بازی کردم دیدم هیچ رقمه نمیتونم تحمل کنم. قدیمی بودن مکانیزم گیم پلیش خیلی اذیت میکنه.
اجبارا رفتم سراغ MGS3. خدا رو شکر دوربین تو این بازی آدمیزادی (:دی) هست و بیشتر تونستم ارتباط بر قرار کنم. ولی خُب اینجا هم نداشتن Load خیلی اذیت میکنه. مخصوصا اوایل که چون به کنترل کاراکتر هنوز عادت نکردی و ممکنه دیده بشی، باید صبر کنی و جلوی یارو وایسی تا بکشت، بلکه اون تیکه رو از اول بری! ولی خُب گستردگی خیلی زیادی داره بازی و مورد پسند واقع شد:دی فعلا از کنار اون تمساحاش رد شدیم تا ببینیم در ادامه چی میشه:دی

برو گمشو:d!11 ساعته MGS 2 رو جویدم،هیچکدوم از این مشکلاتی که گفتی رو هم باهاش روبرو نشدم.بازی به غیر از سیستم Load احمقانه هیچ ایرادِ دیگه ای نداره.البته شاید برای اولین بارِ که MGS بازی میکنی این مشکلات رو داری.به هر حال طرفدار های بازی به دو دسته تقسیم میشن.یک،اونایی که با داستان مجموعه زندگی کردن.دو،اونایی که شدیدا با گیم پلی حال کردن.حالا چون تو فن SC هستی و SC هم گیم پلی محور این اشکالاتی که از گیم پلی گرفتی به جا هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or