Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

پازل هركي زده اشتباه زده ، سبك كلي بازي مخفي كاري و در بعضي موارد اكشنه. بعضي چيزاش هم فكريه ، همه چيش اندازس

البته شماره چهارش که چه مخفی بری چه اشکار فرقی نداره و کلا مخفی کاری الزامی نیست و دیمی هم میشه بری جلو

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------

منم اجراش کردم خداییش میگم شماره 2 با اینکه قدیمی هست چیزایی توش میبینم که توی بازی های امروزی هم نیست واقعا روی جزییات منحصر به فردی کار شده و من اصلا احساس قدیمی بودن بهم دست نداد آیا این 2 مال ps2 هست یا 1

عزیزه من خواهشا نظرات سر خوشانه ندین
پی اس وان:دی

البته شماره چهارش که چه مخفی بری چه اشکار فرقی نداره و کلا مخفی کاری الزامی نیست و دیمی هم میشه بری جلو

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------

عزیزه من خواهشا نظرات سر خوشانه ندین
پی اس وان:دی
عه.:d
بابا چرا اطلاعات غلط میدی؟:d
مال ps2 بود.

من 2 را تموم کردم جدای از اینکه گرافیک خوب قدیمی است ولی داستان به شدت خفن کسی منبعی برای اینکه داستان را توضیح داده باشه سراغ داره مهم نیست زبونش اینگلیسی هم باشه راستی یک سوال
آیا اسنیک ها 3 تا هستند
1 سولید 2لیکوئید3سولیدوس؟
بعد این پیتریوت ها فضاییی هستن یا یک موجودات خاصی هستن من اینو نگرفتم

برای داستان بازی میتونی یه سری به ویکیپدیا بزنی که داستان همه‌ی سری ها رو توضیح داده...
اینجا هم چیزای خوبی گیر میاری The Metal Gear Wiki - Metal Gear Solid Rising, Metal Gear Solid Peace Walker, Metal Gear Solid 4, and more

بله، اینا 3 تا کلون از بیگ باس هستن...
این پتریوت ها هم بهتره نگم کی هستن! چون تمام داستان روی همین موضوعه... اگه بگم مزش میره! :d
ولی در همین حد بگم که فضایی نیستن...

آخرین ویرایش:
خیلی بازی چرتی هست من یکش رو بازی کردم اعصابم خورد شد حیفه 14 گیگی که دان زدم تفنگش اصلا نشونه گیری نداره اون چاقو زدنش هم آخره خنده بود

خیلی بازی چرتی هست من یکش رو بازی کردم اعصابم خورد شد حیفه 14 گیگی که دان زدم تفنگش اصلا نشونه گیری نداره اون چاقو زدنش هم آخره خنده بود

خیلی از دوستام اول همین رو میگفتن...
الان که یادشون میندازم ، خجالت میکشن که چنین نظری درباره متال گیر داشتن!

آخرین ویرایش:
اقا من هنوز تو مرحله ی کشتی موندم بعد از اینکه اون زنه بیهوش شد یه سرباز میاد بیرون بعد از در میرین تو کابین بعد باید چیکار کنیم من دوباره برگشتم نقطه ی شروع ولی اتفاقی نیفتاد؟

اقا من هنوز تو مرحله ی کشتی موندم بعد از اینکه اون زنه بیهوش شد یه سرباز میاد بیرون بعد از در میرین تو کابین بعد باید چیکار کنیم من دوباره برگشتم نقطه ی شروع ولی اتفاقی نیفتاد؟

بعذ از مبارزه با olga که آخرش بیهوش میشه، یه تفنگ میگیری (USP)...
حالا باید بری engine room همونجایی که اگه رد بشی منفجر میشه
بعدش باید با USP به دستگاه هایی که نور سبز میدن شلیک کنی تا بتونی عبور کنی
(باور نمی کنید اگه بگم من با تلویزیون سیاه سفید متال گیر 2 رو تموم کردم!)

راستی یک سوال دیگه من خدا رو شکر جدید ا یک ps3 هم گرفتم به نظرتون بعد از تموم کردن 3 بشینم 4 را بازی کنم یا peace walker

PS3 هم مبارک! انشاا.. Blueray اش برات بچرخه!
برای فهمیدن داستان اول 2 بعدش 3 و در آخر PW پیشنهاد میشه...

PS3 هم مبارک! انشاا.. Blueray اش برات بچرخه!
برای فهمیدن داستان اول 2 بعدش 3 و در آخر PW پیشنهاد میشه...

نه اقا اول 3 بعد پیس والکر بعد 2.......به ترتیب خود داستان باشه بهتره

---------- نوشته در 12:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

من 2 را تموم کردم جدای از اینکه گرافیک خوب قدیمی است ولی داستان به شدت خفن کسی منبعی برای اینکه داستان را توضیح داده باشه سراغ داره مهم نیست زبونش اینگلیسی هم باشه راستی یک سوال
آیا اسنیک ها 3 تا هستند
1 سولید 2لیکوئید3سولیدوس؟
بعد این پیتریوت ها فضاییی هستن یا یک موجودات خاصی هستن من اینو نگرفتم

بله 3 تا هستن و این سه با هم برادر هستن

سالید اسنیک
لیکویئد اسنیک (البته لیکوید در قسمت دوم حضور نداره و اون مردی که میبینی بعضی اوقات بهش میگه لیکوئید Ocelat هستش همون پسره که تو قسمت 3 با اسلحه خوب کار میکنه همون هستش که در قسمت دوم میبینیمش ، چون در قسمت اول دستش قطع میشه دست لیکوئید رو به خودش پیوند میزنه وگرنه لیکوئید در قسمت اول فوت کرده)

و سولیدیوس

پیتریوت ها فضایی نیستن همون موجودات خاص که تحت کنترل هوش مصنوعی هستن و قدرت های خاصی دارن

+
برادر مسیحا جفر اون امضات الان منو دیوانه میکنه ...هر چی بلا سرم بیاد تقصیر تو هستش :دی

آخرین ویرایش:

اولا که نفنگش نشونه گیری داره... نسخه PS3 اون از روی نسخه Nintendo بازی پرت شده و بر خلاف نسخه PC و PS1 میشه به حالت FPS رفت.
ثانیا دوستانی مثل شما بهتره برن همون COD و BF بازی کنن.
ثالثا من که یه عمر هست دارم این بازی رو بازی می کنم هنوز خیلی زوایاش رو نمیدونم و به خودم اجازه نمیدم دربارش نظر بدم.
رابعا هم به شما توصیه میکنم بازی هارو تموم کن بعد اگر نظرت باز همین بود، با هم بحث میکنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or