stanley
کاربر سایت
" I finally understand. I wasn't waiting to kill people, I was waiting for someone to kill me. A man like you. You're a hero."".I'm no hero. Never was. I'm just an old killer... hired to do some wet work"
" I finally understand. I wasn't waiting to kill people, I was waiting for someone to kill me. A man like you. You're a hero."".I'm no hero. Never was. I'm just an old killer... hired to do some wet work"
عرضم به حضورتون یکی از جذابیت های بازی رو از دست دادی با توجه به ویدیویی که گذاشتی !
درست یادم نمیاد مرل دوباره برمیگرده به دستشویی؟ چون همون موقع مرل رو تو دستشویی پیدا میکنیم بعد میایم بیرون بعد دوباره برمیگرده؟عرضم به حضورتون یکی از جذابیت های بازی رو از دست دادی با توجه به ویدیویی که گذاشتی !
دفعه دیگه بازی کردی مریل رفت دستشویی زودتر برو دنبالش!
sounded so freaky
موقع پیدا کردنش. وقتی تو اون اتاق لباس سربازا رو پوشیده بعد تورو میبینه سریع میره اونور تو هم سریع برو دنبالش. خیلی مهم نیست البته از این چیزا هست که امضای کوجیماست تو بازی ها!درست یادم نمیاد مرل دوباره برمیگرده به دستشویی؟ چون همون موقع مرل رو تو دستشویی پیدا میکنیم بعد میایم بیرون بعد دوباره برمیگرده؟
حالا اینو گفتی بگم که عکس العمل مرل وقتی بهش خیره میشید هم جالبه
View attachment 214653
نه این نسخه ی معمولیه ، توین اسنیک فرق میکنه. البته اینی که میگی برام من اتفاق نیفتاد میری دستشویی یهو مرل از پشت سر میاد و کلا تو کات سین هستی من فقط تو یه نسخه دیدم مرل شلوار پاش نیست بعدا پاش میکنهموقع پیدا کردنش. وقتی تو اون اتاق لباس سربازا رو پوشیده بعد تورو میبینه سریع میره اونور تو هم سریع برو دنبالش. خیلی مهم نیست البته از این چیزا هست که امضای کوجیماست تو بازی ها!
این ویدیو که گذاشتی البته واسه نسخه The Twin Snakes عه
آره نسخه معمولیه نمیدونم چرا حس کردم موهای مرل فرق داشت قبلنا!نه این نسخه ی معمولیه ، توین اسنیک فرق میکنه. البته اینی که میگی برام من اتفاق نیفتاد میری دستشویی یهو مرل از پشت سر میاد و کلا تو کات سین هستی من فقط تو یه نسخه دیدم مرل شلوار پاش نیست بعدا پاش میکنه
عه! پس من فکر کردم مال من ساسنور داشته من البته خیلی طول کشید تا پیداش کردم بهمین خاطر بوده پسآره نسخه معمولیه نمیدونم چرا حس کردم موهای مرل فرق داشت قبلنا!
زود بری دنبالش همون میشه که گفتی!
مرتیکه از قدیم کرم داشته!این ویدئو مصاحبه قدیمی از کوجیما رو ببینید که در مورد شیطنت هایی که میخواسته تو بازی mgs2 انجام بده صحبت میکنه که اخر موفق نبوده ( برنامه نویس ها انگار باهاش همکاری نکردن، مشخصه که اینقدر کارهای شیطنت امیز تو ذهنش بوده که تو بازی پیاده کنه که پدر برنامه نویس ها درومده بوده )
تو قسمت اول صحبتش میگه قرار بوده تو چپتر تانکر وقتی برای اولین بار وارد میشید به در که نزدیک میشید موسیقی پسزمینه ای شبیه فیلم سایکو پخش بشه که مثلا باعث دلهره تون بشه ولی در واقع منبع صدا از یه سربازی بوده که پشت در داشته ویولون میزده و اینجوری گیمرو دست بندازن و خب میگه هزینه موشن کپچر و ایناش زیاد بوده اجراش نکردیم. تو قسمت دوم صحبتش در رابطه با صحنه ی ادرار کردن یه سربازه تو بازیه که باید چسبیده به دیوار از زیرش رد شید که ادرارش روی شما نریزه!!! ولی خب مثل اینکه دوباره برای این مورد هم شیطنت هایی قرار بوده انجام بده که من درست متوجه نشدم دقیقا میخواسته چیکار کنه ولی هرچی که بوده به کوجیما گفتن ما وقت نداریم سرمون شلوغه حالا جدا از اینها این ریزه کاری های شیطنت امیزش رو چه با ذوق شوق هم تعریف میکنه
View attachment 216283
اره، غیر از اینها هم یک نوع شیطنت بخصوص دیگه ای هم داره که چطوری بگم ... اینجوری بگم که بخاطر علاقه اش به جنس مخالفو ایناست که تو بازی حسابی نمود داره من اونها رو هم خیلی میپسندممرتیکه از قدیم کرم داشته!
این تیکه از MGS2 هم یه چیزی تو همون مایهها بود.