old_snake
کاربر سایت
نه، باید با PS3 دانلود کنی ...میگم این پچایی که برای آنلاین بازی کردنه رو لینک ندادن از جایی دانلود مستقیم کنیم؟
اینجوری با ps3 آپدیت کرد خیلی ستمه!
باید ps3 اشغال باشه بازی نکنی تا دانلودش تموم بشه![]()
باید این را بخری البته هم تخفیف هم میده من خودم یادمه که 3 روز تمامش کردم ولی تخفیفه خوبی داد شما هم باید جمع کنی من بعداز 7بار بازی کردن هنوز نتونستم همشان را بخرم خیلی احتیاج داره
دو، سه جا تو بازی تخفیف میده که بهترینش اول اکت 5 هست که 50% تخفیف میده.
توی یه قسمت از cheat ها و bonus ها(cheatcc.com )یه جا نوشته: برای باز شدن bandana و stealth suit نباید در طول بازی کسیرو بکشی و یا alert بگیری. ولی من وقتی بازی رو با درجه ی the boss extreme تمام کردم. این دو تب باز شدند. اما 5000000 drebin point میخواد . قضیه چیه؟
اگر بازی رو روی درجه The Boss Extreme تموم کنی و هیچ کسی رو نکشی، هیچ وقت نمیری، هیچ آلرتی کشیده نشه و بازی رو زیر 5 ساعت تموم کنی، اونا رو + چند تا چیزِ دیگه مثل صورت Big Boss بهت همینجوری داده میشه ( به رنک Big Boss میرسی ) ولی Bandana و Stealth Camo رو همینجوری هم میتونی تو بازی از طریق DB Point بخری.
می خواستم بپرسم که دوستانی که بازی رو تمام کردند، چه لقبی در آخر بازی گرفتند. و بهترینش چیه؟
بهترینش همین Big Boss هست ... ( برای رسیدن بهش باید بازی رو روی درجه The Boss Extreme بدون کشیدن آلرت، کشتن کسی، کشته شدن و زیر 5 ساعت تموم کنی که خیلی کار سختی هست، در ضمن اگر از Bandana یا Stealth Camo استفاده کنید هم به رنک Big Boss نمیرسید [چون Special Item محسوب میشن] )
اینم یک عکس از رنک BB:
![3010j2c.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi43.tinypic.com%2F3010j2c.jpg&hash=6e2b1ca71f639bfd67a024ed5e6c4a29)
آخرین ویرایش: