LiQu!d OceL0T
کاربر سایت
يه چند تا جعبه تو راهرو هست وقتي ميخواد اينكارو كنه برو بالاي جعبه هامنم همیشه وقتی خودشو گلوله میخواد کنه فرار میکنم ولی انقدر دنبالم میکنه تا بلاخره میزنه بهش. تاحالا نتونستم کاری کنم که بهم نزنه.
يه چند تا جعبه تو راهرو هست وقتي ميخواد اينكارو كنه برو بالاي جعبه هامنم همیشه وقتی خودشو گلوله میخواد کنه فرار میکنم ولی انقدر دنبالم میکنه تا بلاخره میزنه بهش. تاحالا نتونستم کاری کنم که بهم نزنه.
با بازوكا بزنش تا بميره درسته برف مياد ديدت بايد قوي باشه Eagle Eye و بزنش تا بميره از اون نانو ماشين در بياد...بازم دوباره بزنش(آخه سنگ جونه 2 تا جون دارن اين اعضاي B&B)میخواستم بپرسم که این crying wolf رو چطور باید کشت؟:confused:
منظورتون Solid Eye هست ديگه. چون تو MGS4 چيزي بنام Eagle Eye نداشتيم اون مال Assassin's Creedبا بازوكا بزنش تا بميره درسته برف مياد ديدت بايد قوي باشه Eagle Eye و بزنش تا بميره از اون نانو ماشين در بياد...بازم دوباره بزنش(آخه سنگ جونه 2 تا جون دارن اين اعضاي B&B)
سلام یه سوال در مورد بخش انلاین این بازی دارم...
میخوام ببینم الان هم مثل گذشته برای انلاین بازی کردن توی این بازی Region-Lockوجود داره یا نه؟
ممنون
من که زیاد از بازیش خوشم نیومد نمیدونم شاید چون سری های قبلیش رو بازی نکردم به نظرم جالب نیومده ولی من با اینکه PS3 Fans هستم با این حال GOW 2 رو بیشتر ترجیح میدم و به نظرم بازیش قشنگ تره.
نه...من چشمهاي خوده بازي كنندرو گفتم مگر نه من كه بازي تموم كردم فرق SE با EE اساسين مي دونم عزيزمنظورم اين بود كه چون برف مياد ديدش سخت ميشه چشماش بايد قوي باشه مثل عقاب:biggrin1:منظورتون Solid Eye هست ديگه. چون تو MGS4 چيزي بنام Eagle Eye نداشتيم اون مال Assassin's Creed
بنظرم اگه بالاي ساختمونها بري راحتتر ميتوني بكشيش اونم با اسنايپ.