Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

سلام
اقا این vamp رو چه جوری باید نابود کرد؟هر کاری میکنم دوباره بلند میشه.

توی همين تاپيک ميگشتی ، قشنگ توضيح داده بودن
به هر حال ، وقتی افتاد ، چاقو رو بگير دستت بعد ، سرنگ هم بگير اون دستت ، از پشت بگيرش
سرنگ رو بهش تزريق کن

سلام
اقا این vamp رو چه جوری باید نابود کرد؟هر کاری میکنم دوباره بلند میشه.
وقتی که ومپ میوفته زمین سریع برو پشتش و دکمه R1 رو نگه می داری تا ومپ رو بگیره بعد اون سرنگی که تو قسمت Item هات هستش رو قبلش باید Equip کرده باشی و مثلث رو بزنی تا سرنگ رو بهش تزریق کنه و ...

Hideo Kojima gets Lifetime Achievement Award from MTV

این ویدیو مربوط به اهدا جایزه "Lifetime Achievement Award" از طرف MTV به Hideo Kojima میباشد.
ویدیو نزدیکه 7 دقیقه هست ولی خیلی زیباست...

سرنگ رو به خودت تزریق کن بعد با اسنایپ به اون 2 تا عروسکی که بقل پاهاشن تیر بزن:) وقتی افتادن برو ورشون دار و از همونا استفاده کن تا خوده غول بازی رو کنترل کنی و بکشیش

آقا یکی بگه چجوری باید وقتی مثلا کلاش دستمون هست و نزدیک دشمن هستیم اسلحش رو بندازیم؟
تو قسمت راهنماش گفته بود r1 رو بزن ولی نمیشه لطفا یه توضیحی بدبن.
ممنون

آقا یکی بگه چجوری باید وقتی مثلا کلاش دستمون هست و نزدیک دشمن هستیم اسلحش رو بندازیم؟
تو قسمت راهنماش گفته بود r1 رو بزن ولی نمیشه لطفا یه توضیحی بدبن.
ممنون
فكر كنم بايد 2 بار R1 بزني تا اسلحه از دستش بيوفته.:confused:

آقایون ps3بازها من یه سوال داشتم اگر لطف کنید صادقانه جواب بدید ممنون میشم یعنی بدون تعصب نسبت به ps3
اما سوال من
من فن هیچ کنسولی نیستم ولی بازی crysis را روی سیستمی تقریبا با کیفیت بالا گیم پلیش را دیدم
بعد امروز تو سایت GT.com تریلر و گیم پلی MGS4 را دیدم به نظر من گرافیک crysis بالاتر از PS3 می آمد
نظر شما دوستان چیه ؟؟؟
سوال من فقط جنبه گرافیکی داره چون گیم پلی MGS4 یک شاهکاره که شبیه به خودش نداره
ولی کرایسیس یک گیم پلی تکراری داره
حالا نظر شما چیه ازنظر گرافیک MGS4 یا crysis؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقایون ps3بازها من یه سوال داشتم اگر لطف کنید صادقانه جواب بدید ممنون میشم یعنی بدون تعصب نسبت به ps3
اما سوال من
من فن هیچ کنسولی نیستم ولی بازی crysis را روی سیستمی تقریبا با کیفیت بالا گیم پلیش را دیدم
بعد امروز تو سایت GT.com تریلر و گیم پلی MGS4 را دیدم به نظر من گرافیک crysis بالاتر از PS3 می آمد
نظر شما دوستان چیه ؟؟؟
خب معلومه که گرافیک High ـه CRYSIS به هیچ بازیی نمیرسه !!!

اما سوال من
نظر شما دوستان چیه ؟؟؟
MGS4 یکی از بهترین گرافیکهای کنسولی رو داره و Crysis بهترین گرافیک رو در بین همه بازیها (چه بازیهای کنسول و چه بازیهای PC ) داره
برای سوالت جای مناسب تر از این تاپیک پیدا نکردی !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or