فریدون چی شد دیدی ؟! اوضاع خطرناکه اگه ببینی پشیمون می شی از ما گفتن.ببینم میتونید تو این چند روز یه کاری دستمون بدید یا نه. تو زندگیم اینقدر وسوسه نشده بودم:biggrin1:.
منکه هر دفعه که میخوام وارد این تاپیک شم از ترس اسپویلر صد تا صلوات:biggrin1: نذر میکنم که کسی جو گیر نشده باشه و نخواد با بعضی کارا ابراز وجود کنهببینم میتونید تو این چند روز یه کاری دستمون بدید یا نه:biggrin1:.
با این اوضاع و احوال وقتی بازی ریلیز بشه اونایی که نمیتونن بازی بکنن هم با وجود youtube فکر کنم مشکلی نداشته باشن.کل CS ها اونجا میاد دیگهیک Video ـه جدید از بازی تو YouTube آپلود شده
من این عکس ها را اشتباهی در n4g دیدم.(پسر خاله ام گفت عکس های جدید هست بیا ببین فکر نمی کردم این قدر خطرناک باشد)شدیدا به همه دوستان توصیه می شود از دیدن این عکس ها خودداری کنید( البته عطشم را برای بازی بیشتر کرد)اما:biggrin1:.........MAJOR SPOILER WARNING!!! - MGS4 gameplay images
اسپویلر عظیم خطر !!! عکس هایی از گیم پلی MGS4
توی این پست خیلی از ابهامات برطرف می شه اما باید ببینید.
بابا نمایش رو نزن !!!!!
ضمنا اون موقع اسنیک جوون بوده و حالا پیر شده!!!!یک سوال داشتم:
مگه mgs 3 +17 نبود پس چطوری این بازی +15 هست؟
بابا خوش بحالت تو امتحان داری نهایتا 2 هفته دیگه تموم میشه من کنکور دارم میتونم 25 روز دیگه بازی کنمآقا ما چیکار کنیم ؟این اسنیک بد جوری ما رو گیریفته . 4 روز دیگه بازی میاد 4 روز دیگه تازه امتحانات پایان ترمه
میگم یه نظر سنجی راه بندازیم سوال کنیم امتحان یا اسنیک؟:biggrin1: خلاصه ما بدجوری تو کفیم دوستان یه راهنمایی بکنن:biggrin1: بیبینیم چی میشه. فعلا...
اخه اگر نگاه کنی میبینی رو این باکس شات نوشته +17:ضمنا اون موقع اسنیک جوون بوده و حالا پیر شده!!!!
باسه اون صحنه هایی که قصد فریب اسنیک را داشتن!!!:biggrin1:
MAJOR SPOILER WARNING!!! - MGS4 gameplay images
اسپویلر عظیم خطر !!! عکس هایی از گیم پلی MGS4
توی این پست خیلی از ابهامات برطرف می شه اما باید ببینید.
بابا نمایش رو نزن !!!!!