Reza Razor
کاربر سایت
این استرالیایی هام عجب پاستوریزن!من هم سری زدم به فروم مثل این که ریجن این بازی Pal هست و برای استرالیا
دیگه جریان مشخصه .
یعنی MGS4 رو هم سانسورش کردن؟!
باکس شات NTSCشو که ببینین مثل همیشه mature زده.
این استرالیایی هام عجب پاستوریزن!من هم سری زدم به فروم مثل این که ریجن این بازی Pal هست و برای استرالیا
دیگه جریان مشخصه .
آخه دوستان تو صفحه های قبل در جواب به من گفتن که اگه MGS4 رو میخوای بازی کنی حتما باید شماره های قبلیشو بازی کرده باشی...من منظورم این بود که اگه سری قبلیاشو بازی نکرده باشم این بازی برام جذابیت نداره؟!اونایی که MGS1 و 2 و 3 رو کامل بازی کردند، ( زبانشون هم عالی بوده ) هنوز چیزی از ابر داستان MGS نمیدونند. حالا شما میخوای با بازی کردن 4 کل داستان رو بفهمی ؟ !
چرا جذابیت داره ولی نه به اندازه ی کسی که خیلی از داستانو میدونه.آخه دوستان تو صفحه های قبل در جواب به من گفتن که اگه MGS4 رو میخوای بازی کنی حتما باید شماره های قبلیشو بازی کرده باشی...من منظورم این بود که اگه سری قبلیاشو بازی نکرده باشم این بازی برام جذابیت نداره؟!
اگه شمارهای قبلی رو بازی نکرده باشی به اون اندازه ای که باید حال کنی نمیکنی! و داستان بازی که مهمترین بخشه واسط بی معنی میشه و حوصلتو سر میبره اونوقته که دیگه بیشتره Cutscence های بازی رو رد(Skip) کنی... ولی با گیم پلی کلی حال میکنی چون همه چی توش هست!آخه دوستان تو صفحه های قبل در جواب به من گفتن که اگه MGS4 رو میخوای بازی کنی حتما باید شماره های قبلیشو بازی کرده باشی...من منظورم این بود که اگه سری قبلیاشو بازی نکرده باشم این بازی برام جذابیت نداره؟!
سری MGS در دو مورد غنی هستند یکی داستان و یکی هم گیم پلی البته موارد دیگه بماند اگر از داستان کسی سر در نیاره ولی از گیم پلی بینظیر این بازی حتما لذت میبری . واقعا روند بازی یجورایی بدون اغراق تک هست .آخه دوستان تو صفحه های قبل در جواب به من گفتن که اگه MGS4 رو میخوای بازی کنی حتما باید شماره های قبلیشو بازی کرده باشی...من منظورم این بود که اگه سری قبلیاشو بازی نکرده باشم این بازی برام جذابیت نداره؟!
دوستان واقعا اگه من شماره های قدیمیشو بازی نکرده باشم چیزی نمیفهمم از بازی؟!
با این عکسها و تریلرها فکر کنم دارم علاقه زیادی نسبت به بازی پیدا میکنم..!!!!!!!!
جان من هیچ راهی نداره من یدفعه MGS4 رو بگیرمو داستانو بفهمم؟!!؟!:confused:
ریژیون (آقا ما که علاقه خاصی به ریجن uc بازی داریم از کجا می تونیم تهیه کنیم چونکه بد جوری از cover اش که برای اروپا منتشر میشه hate ام میاد.
ميبخشيد يه سوال دارم شايد يه ذره بي ربط باشه.
اين ESSENTIAL COLLECTIONرو از كجا ميشه گير آورد و براي چه ريجن هايي اومده؟چون من هرچي تو اين خراب شده گشتم پيدا نكردم.![]()
آقا ما که علاقه خاصی به ریجن uc بازی داریم از کجا می تونیم تهیه کنیم چونکه بد جوری از cover اش که برای اروپا منتشر میشه hate ام میاد.
دستیار کوجیما (Ryan Payton) رسماً اعلام کرد که قضیه ی 90 دقیقه Cutscence های بازی یک اغراق بزرگ است و بازی دارای 90 دقیقه Cutscence به هیچ وجه نیست !
قبلاً در مجله ی PSW اعلام شده بود که بازی MGS4 دارای 90 دقیقه Cutscence است.
منبع: kotaku.com