Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

وقتی بازی 29 ساعت Gameplay داره ، حالا اگه CS ها رو ازش کم کنیم میشه 27 ساعت و نیم ...

خب این 1 ساعت و نیم نسبت به 27 ساعت گم میشه !

نهایتا توی سریعترین حالت ( مثلا بازی رو حفظ باشی و مهارت بالا و روی EASY ) بشه بازی رو توی 14 - 15 ساعت تموم کرد بازم 1 ساعت و نیم زیاد نیست به نظر من ...
نیما جون فک کنم منظورش این بوده که 90 دقیقه نیست! چه میدونم مثلا 60 دقیقه ست.

اصلا 1.30 زیاد نیست با 28 ساعت گیم پلی مغزت سوت میکشه باید یه جوری تعادل رو برقرار کنن که طرف برای دیدن cs تو کف نمونه مثل mgs3

نیما جون فک کنم منظورش این بوده که 90 دقیقه نیست! چه میدونم مثلا 60 دقیقه ست.

خب منم همینو میگم ! به احتمال زیاد منظورش اینه که کمتره ...
ولی وقتی یک بازی بالای 20 ساعت Gameplay داره 90 دقیقه CS زیاد که نیست هیچ ، ... حتی کمه ( مخصوصا برای MGS )

خب منم همینو میگم ! به احتمال زیاد منظورش اینه که کمتره ...
ولی وقتی یک بازی بالای 20 ساعت Gameplay داره 90 دقیقه CS زیاد که نیست هیچ ، ... حتی کمه ( مخصوصا برای MGS )
راست میگی. 27 ساعت کم زمانی نیست، استخون خورد میکنه تا تموم شه :دی. احتمالا گیم پلی عالیش نمیزاره کمبودی احساس بشه :love:.

پ.ن. با این وسواسی که کوجیما داره برای بازیسازی، اگر قرار بود مثلا 2 3 ساعت CS داشته باشه معلوم نبود بازی کی عرضه میشه.

شما یه سر به این سایت(تاپیک)بزن اگه انگلیسیت خوب باشه یه چیزایی از داستان سری mgs دستت میاد و یا اگه دستت تنده(ماهر هستی)برو هر سه تا رو بگیر تو این یک هفته باقی مونده می فهمی اوضاع از چه قراره ;)

چرا راهِ دور میری
تو امضای دوستمون رضا رو ببین!
همه چیز در مورد mgs !
بعدش شروع کن :love:mgs3
بعد mgs1 :love::love:
وبعدmgs2 :love::love::love:
:biggrin1:

سلام.
من نمیدونم سایت Gadget Madness چقدر معتبر و ضد فن بوی هست اما یک ویدئو دیدم یک آدمی به اسم اد داشت هدست بلوتوث رسمی MGS4 رو نقد میکرد. اولش در روشن کرد و توضیحاتی داد و بعد آخرش در مورد کیفیت صدا گفت مثل اینه که جورابی توی دهنتون گیر کرده، در این حده کیفیتش.
حالا نمیدونم تنها چیزی که اهمیت نداره کیفیت هدست بازیه.

نمی دونم چرا کسی نگفته ولی میانگین امتیاز بازی توی metacritics و Gamerankings به ترتیب 95 و 93.1 درصد بود که واقعا عالیه مثل همیشه
طبق این نتایج در متاکریتیکس پشت Sons of Liberty قرار می گیره و در GR پشت خود MGS که با توجه به گذشت زمان می شه گفت بهترین MGS تاریخ همین نسخه هست
==
از همین جا اعلام می کنم هر کسی لینک دانلود ویدئوی بازی که شامل CS ها و گیم پلی و مکالمه های کودک بشه رو پیدا کرد بزاره لااقل ما اینجوری حال کنیم
==
راستی لینک MGS mobile رو کسی نداره ؟
(البته اگه به گوشی زاقارت ما می خوره = 6670 )

آخرین ویرایش:
سلام.
من نمیدونم سایت Gadget Madness چقدر معتبر و ضد فن بوی هست اما یک ویدئو دیدم یک آدمی به اسم اد داشت هدست بلوتوث رسمی MGS4 رو نقد میکرد. اولش در روشن کرد و توضیحاتی داد و بعد آخرش در مورد کیفیت صدا گفت مثل اینه که جورابی توی دهنتون گیر کرده، در این حده کیفیتش.
حالا نمیدونم تنها چیزی که اهمیت نداره کیفیت هدست بازیه.

اون Headset هیچ ربطی به MGS نداره ، یه شرکت دیگه واسه خودش همچین Headset ی ساخته که به اسم MGS 4 هست ... کاملا هم جدا بفروش میرسه و هیچ ربطی به Kojima یا Konami یا Sony نداره !

من دو بازی رزیدنت ایول و MGS4 رو با جت آدیو(به تلفظ گیر ندین نمیشه تایپش کرد)و با کیفیت HD چک کردم !!!!
گرافیک بسیار بالا هست و امکانات جالبی داره منکه تجربهٌ این بازی رو نداشتم ولی باید یک جا به دنبال داستان بازی باشم!!
فقط یک چیز خیلی بد زد تو ذوقم اونم این شالی بود که به کلش بسته بود که یه نموره AA پایینی داشت (در کل باز هم رفتم تو کف)
در ضمن فریم ریت هم چک کردم!!!! فیت هست رو 29.99 که خیلی جالبه چون وقی مال GTAIV رو چک میکردم تا 25.3 میومد!:biggrin1:

در مورد 90 دیقیقه کاتسین به نظر من هم نسبت به کل بازی خیلی کمه، MGS3 کات سین هاش بیشتر از 90 دقیقه نبود ؟؟
کسی که 90 دقیقه کاتسین به نظرش زیاد بیاد اصلا MGS فن نیست

IGN یک ویدئو از مقایسه نسخه نهایی MGS 4 در سال 2008 و تریلر نمایش داده شده در E3 سال 2006 گذاشته که جالبه ...
فکر میکنم از معدود بازیهایی باشه که نسخه نهایی از تریلر های نمایش داده شده در قبل بهتره !

دانلود

MAJOR SPOILER WARNING!!! - MGS4 gameplay images
اسپویلر عظیم خطر !!! عکس هایی از گیم پلی MGS4
توی این پست خیلی از ابهامات برطرف می شه اما باید ببینید.
بابا نمایش رو نزن !!!!!

آخرین ویرایش:
یک Video ـه جدید از بازی تو YouTube آپلود شده که نشوندهنده ی قابلیت Ipod در بازی هست (میشه آهنگ گذاشت:دی). حتماً ببینید. ( هیچ Spoilـی هم از داستان نیست. اینو تو منبع هم نوشته )

منبع: metalgearsolid4.net ( از اونجایی که Youtube فیـلـتر هست، ویدیو رو نشون نمیده. ولی این لینک برای اکثر ISP ها فیـlـتر نیست. )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or