LiQu!d OceL0T
کاربر سایت
خوبه خودت هم میگی : که بعد از صدای شلیک همون صفحه پایانی بازی که اسامی صداپیشگان کارکترها و غیر و ذالک بازی میاد , و همه مات و مبهوت اینن که اسنیک تموم شد و رفت ( از جمله خودم که داشتم غش میکردم :biggrin1: ) یعنی مـــــــرد به همین راحتی.ولی اونجا صدای شلیک میاد و به نظر بیگ باس نمیتونه فقط یه اسلحه داشته باشه؟ به نظر من بیگ باس شلیک میکنه اگه قصد کوجیما از منصرف شدن اسنیک در اخرین لحضه بود اون صحنه رو جور دیگری طراحی میکرد نه به این صورت در ضمن بعد از صدای شلیک هم بیگ باس وارد صحنه میشه به نظر من عقلانی تر این هستش که بیگ باس جلوگیری میکنه واقعا اگه اسنیک قصد منصرف شدن داشت پس چرا ماشه رو میچکونه ؟ حالا نمیدونم نظر دوستان دیگه چیه اگه میتونند کمک کنند ؟
ولی یدفعه اسم بیگ باس اومد و همه تعجب کردن آخه تو کجای بازی بیگ باس حضور داشته در همون لحظه توی بازی برمیگرده و نشون میده اسنیک با اون حالت ترس و عرق ریزونی که داره اسلحه بدست رو دو زانو نشسته و زمانی که روش رو بر میگردونه بیگ باس رو میبینه. و هر دوتاشون تازه رو هم اسلحه میکشن. این موقع رو میگم
آخه بقول شاعر گفتنی :
اسنیک که گور میگرفت همه عمر ----------- دیدی که نتونست گور خودش رو بـــکنه:biggrin1: