Multi Platform Metal Gear Solid Δ Snake Eater

سازنده
Konami
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

top_logo.png

Developer: KDE, Virtuos
Publisher: Konami
Genre: Tactical Espionage Action
Platforms: PlayStation 5 / Xbox Series X|S / Microsoft Windows
Release Date: 2024

Xbox - Xbox Tokyo Game Show 2024 Broadcast [RKNhGrXYiHg - 1066x600 - 46m40s].jpg

پس از مدت‌ها انتظار در نهایت بازسازی یکی از تحسین شده‌ترین عناوین نسل شش توسط کونامی معرفی شد؛ این بار با پسوند دلتا که به معنای تولدی دوباره برای این سری محسوب می‌شود.
بازی توسط استدیو داخلی کونامی به همراه استدیو سنگاپوری Virtuos به عنوان استدیو پشتیبان در دست ساخت قرار دارد.

ss_02.jpg ss_09.jpg

یوجی کارکادو کارگردان خلاق The Phantom Pain به عنوان کارگردان این عنوان معرفی شده است و بر پروسه ساخت بازی نظارت دارد.
David Hyter به عنوان صداگذار اسنیک باز‌می‌گردد؛ نقشی که Kiefer Sutherland در Ground Zero و The Phantom Pain عهده‌دار آن بود.

ss_12.jpg ss_17.jpg

زخم‌هایی که اسنیک در طول بازی برمی‌دارد به صورت دائم بر روی بدن او باقی خواهد ماند.
این دائمی بودن اثرات دنیای اطراف بر روی اسنیک برای لباس وی نیز صدق می‌کند، برگ درختان، گل و لای باتلاق‌ها و جای گلوله اثری دائمی بر روی پوشش وی خواهد داشت.

ss_mt_01.jpg ss_mt_02.jpg

دوربین سوم شخص بازی حالتی شبیه فانتوم پین دارد. سازندگان همچنین برای بازیکنان قدیمی دوربین Legacy Style را در نظر گرفته‌اند. آن‌ها پا را از این هم فراتر گذاشته و فیلتر رنگی متعلق به عنوان اصلی را هم برای این اثر بازسازی کرده‌اند که بازیکنان به راحتی می‌توانند در بخش تنظیمات آن را تغییر دهند.
کونامی تأیید کرده است هیدئو کوجیما (خالق سری متال گیر) و یوجی شینکاوا (کانسپ آرتیست سری) هیچ نقشی در ساخت این بازسازی ندارند، با این حال سازندگان تمام تلاش خود را برای وفادار ماندن به عنوان اصلی به کار خواهند گرفت.

ss_mt_04.jpg ss_mt_03.jpg

آخرین ویرایش:
۲۰ سال پیش من اینو بازی کردم تا سال ها بهترین بازی عمرم بود
الان دیگه نمیدونم چه حسی بده، چون ۵ ۶ بار تمومش کردم همه چیزشو حفظم
نمیدونم چجوری انقدر بچه ای اینجا رفتین خریدین زورتون از پولش نیومده ؟ 😄 البته که اکثرا ظرفیت ۱ هکی میخرن 😆
ما رو pc مجانی زدیم . دانلودشم با بسته نامحدود شبانه :D :-h

تا الان همه ايستر اگ هاى نسخه اصلى تو بازى بودن.
يعنى حداقل اوناييش كه من بلد بودم تو بازى بودن :D
خيلى داره حال ميده اصلا وقتى ميشينم پاى بازى انگار ميرم به بيست و اندى سال قبل و دوران شيرين نوجوانى و بازياى ps2 توى كاور پلاستيكى.
روزايي كه ميرفتيم مغازه (با حواشى قبل و بعدش تو خونه) و يا توى يه جعبه بازيا رو فله ايي ريخته بود و انتخاب ميكرديم يا يه آلبوم از كاور بازيا داشت و ازونجا انتخاب ميكردى.
نحوه انتخابمونم بيشتر بر اساس كاور بازى بود و توصيه فروشنده و گاهى از رو مطالب مجله هايي مثل بازى رايانه و بازى نما و بخشاى سرگرمى ديجيتال باقى نشريات!
روزگار خوبمون بود ولى حاليمون نبود.

سلام دوستان, بازی رو نصب کردم ولی این ارور رو بهم میده
یعنی بدون DX12 اصلا نمیشه اجراش کرد؟

View attachment 391193
حتما باید بشه.
سعی کن با کامند DX 12- اجراش کنی.
اگه روی استیم داری که تو Lanuch Options این رو بنویس و اگه نسخه رایگان داری باید این رو به شورتکات بازی بدی.
دقیقا نمیتونم راهنماییت کنم چون این نسخه رو ندارم ، توی نت سرچ کنی حتما پیدا میکنی.

اشک و گریه از نیم ساعت پیش که بازی رو تموم کردم امون منو که بریده

من 14-15 سال پیش بازیش کرده بودم اما نه درک و فهمم به خاطر سن اجازه میداد که قضیه رو کامل بفهمم و نه انگلیسی ضعیفی که داشتم

ندیدم تا حالا چنین عشقی بین 2 نفر و تصورش اینقدر روم فشار اورد که فکر کنم تاثیراتش یک سالی همراهم باشه و به افسردگی هام اضافه کنه

بی نظیر و نداشتیم مثلش ...

اشک و گریه از نیم ساعت پیش که بازی رو تموم کردم امون منو که بریده

من 14-15 سال پیش بازیش کرده بودم اما نه درک و فهمم به خاطر سن اجازه میداد که قضیه رو کامل بفهمم و نه انگلیسی ضعیفی که داشتم

ندیدم تا حالا چنین عشقی بین 2 نفر و تصورش اینقدر روم فشار اورد که فکر کنم تاثیراتش یک سالی همراهم باشه و به افسردگی هام اضافه کنه

بی نظیر و نداشتیم مثلش ...
رابطه بیگ باس و باس با وجود مبهم بودنش خاص ترین رابطه ای بوده که تا حالا دیدم، که روایت و اتفاقات بازی هم به بهترین شکل نشون دادش؛ استاد-شاگردی، مادر-فرزندی و حتی یه عشق ناگفته تو دل این رابطه بود و کلاً اساس تغییر شخصیت اسنیک به بیگ باس بود.

خوب تازه تونستم ۳ ساعتی بشینم سر بازی البته به دلیل کندی اینترنت با تاخیر دانلود شد .در کل میشه همون جمله معروف به کاربرد ببین کوجیما چی ساخته که هنوز هم ....اسم بازی نمیشه ریمیک گذاشت به طور کلی یک ریمستر خوبه که کمی گان پلی رو به روز کرده ولی به استاندارهای روز و حتی mgsv نمیرسه ولی بیس گیم پلی اصلی هنوزم عالیه.فقط چرا بازی الکی سنگین درسته که موتور u5 هست ولی گرافیک بازی آنچنان بالا نیست که اینقدر سنگینه به نظر بازی بهینه نیست ریمیک sh 2 سبکتر و روانتر بود ولی کلا به دوستانی که تا به حال هیچ نسخه از سری تجربه نکردن این بازی پیشنهاد میکنم هم شروع داستانه و هم از منظر گرافیکی و گیمپلی بروز شده و بهترین نسخه برای تجربه بازیه.هنوزم با اینکه نسخه اصلی چندین بار رفتم از بازی لذت بردم

مزرعه‌ای سپید از گل‌های جاودان، سرنوشت با خون نوشته شد.
شاگرد، دست بر ماشه، در برابر استادی ایستاد که تمام زندگیش رو برای اون داده بود
باس همه‌چیزش را داد؛ وطن، نام، افتخار، و در پایان، زندگی‌اش را.
اما آن‌چه برایش عزیزتر از همه بود، حقیقتی بود که باید در قلب Snake زنده بماند
باس در قلب اسنیک زنده ماند نه در صفحات تاریخ.
پس با لبخندی آرام، در میان گلبرگ‌های سفید فروغلتید،
و در همان لحظه که سپیدی گل‌ها با سرخی خونش درآمیخت
لقب Big Boss نه شکوهی آسمانی و نه تاجی از افتخار برای اسنیک
بلکه نفرینی ابدیست بر شانه‌های او

واقعا دوست نداشتم تموم بشه خیلی خاطره بازی خوبی بود. امیدوارم mgs4 هم به همین شکل ریمیک کنند. واقعا یه زمانی چه بازی های شاهکاری می امدن و ما قدرشون نمی دونستیم.
🫡
عجیبه توی این زمونه دخترا رو سانسور نکردن. دمشون گرم

عجیبه توی این زمونه دخترا رو سانسور نکردن. دمشون گرم
اره البته اول بازی یه بیانیه داده بودن که همه چیز بازی برگرفته از نسخه اصلی و ما به خدا کاری نکردیم و از اینجور چیزا تا یه وقت ووک ها و چپول ها بهشون بر نخوره با این حال یه چیز های ریزی تو دیالوگ ها تغیر داده بودن. البته سازنده ها بعد از stellar blade وموفقیتش پیش گیمرا یکم دارن شجاعت قبل پیدا می کنند.

مگه دختر رو سانسور میکنن؟!
بهتره بگی با دختر زیبا مشکل دارن ، چاق و کچل و بیریخت باشه اوکیه!
منظورم لباسشون بود. این چند ساله تقریبا چنین چیزایی ندیده بودم
اینایی که من توی عگس دیدم زیبا بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or