با تمام کردن بازی در درجهی Hard، فقط یک درجه سختتر به نام Revengeance، باز میشه.NG+ داره ؟ :d
با تمام کردن بازی در درجهی Hard، فقط یک درجه سختتر به نام Revengeance، باز میشه.NG+ داره ؟ :d
با تمام کردن بازی در درجهی Hard، فقط یک درجه سختتر به نام Revengeance، باز میشه.
بچه ها یه Very Hard میگفتن منظورشون چی بود پس ؟ :d
حالا کلا سوال من این نبود . منظورم این بود که New Game + داره آیا ؟ :d
آقا این Parry کردن خیلی راحت بود خدایی . من آنالوگ رو نگه میداشتم بعد X میزدم اما باید آنالوگ رو هم زمان با X بدی جلو :d اصن یه دونه اتک هم نمیخورم دیگه
لامصب یه اچیو 50 تایی داره مبنی بر گوش کردن اکثریت همین دیالوگ ها ومکالمات !!! :dبزرگترین مشکلش داستانش هست با دیالوگای رو اعصاب و زیاده شخصیتا بازی داستان درست و حسابی نداره اما پر از دیالوگای زیاد و حوصله سربره که فقط باعث میشن سرعت اکشن بی نقص بازی گرفته بشه با اینکار خواستن خاطره ی متال گیرای قبلیرو زنده کنن اما چون داستانش کشش نداره اعصاب خورد کن شده
بعد از Hard برات Very Hard باز میشه بعد از Very Hard هم Vengeanse باز میشه.بچه ها یه Very Hard میگفتن منظورشون چی بود پس ؟ :d
حالا کلا سوال من این نبود . منظورم این بود که New Game + داره آیا ؟ :d
واقعا روانی میشه آدم - باید 540/740 مکالمه را گوش بدی تا این را بگیری.لامصب یه اچیو 50 تایی داره مبنی بر گوش کردن اکثریت همین دیالوگ ها ومکالمات !!! :d
راه خاصی که نداره زدنش ؟
این باس آخر بازی واقعا رفت رو مُخم . فوق العاده مسخرست به نظرم . Health Pack هم ندارم کلا با 3 4 تا ضربه هم که میمیرم !
وقتی میره اون بالا یه چیزی پرت میکنه اولین بار راحت کات میکنم اما بار دوم نمیدونم چرا نمیشه و میفته روم میمیرم !
راه خاصی که نداره زدنش ؟
شوتش میکنی یه گوشه بعد از زیر آوار میاد بیرون یه سری چیز میز میخره زمین میترکه که بعد از ترکیدن هرکدوم یک عدد health pack توپول تحویلت میدن b-)از کجا جمع کنم ؟!
این X+A کدوم حرکت هستش که بخرمش ؟
برو پشت سرش برو تو حالت Blade Mode نقاط مخصوص (همون مربع قرمزها) رو بزن. 1-2 بار بزنی بیخیال میشه.زدمش خونش تا 100% اومد پایین بعد سبز شد دوباره شد 200%
وقتی سبز میشه چی کار کنم ؟! :d آقا هر اتفاق دیگه ای هم بعد ازین میفته بگین من کلا اعصاب ندارم تا اینو نکشم خوابم نمیبره ساعت 6 هم باید پاشم برم سر کار :d