Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با تمام کردن بازی در درجه‌ی Hard، فقط یک درجه سخت‌تر به نام Revengeance، باز می‌شه.

بچه ها یه Very Hard میگفتن منظورشون چی بود پس ؟ :d
حالا کلا سوال من این نبود . منظورم این بود که New Game + داره آیا ؟ :d

آقا این Parry کردن خیلی راحت بود خدایی . من آنالوگ رو نگه میداشتم بعد X میزدم اما باید آنالوگ رو هم زمان با X بدی جلو :d اصن یه دونه اتک هم نمیخورم دیگه

آقا این Parry کردن خیلی راحت بود خدایی . من آنالوگ رو نگه میداشتم بعد X میزدم اما باید آنالوگ رو هم زمان با X بدی جلو :d اصن یه دونه اتک هم نمیخورم دیگه

من که روی hard تموم کردم very hard باز شده. Revengeance باید لول بعدی باشه
این وری هاردشم خیلی وری هارده دیگه نمیکشه تا Revengeance :d

خیلی عالی بود :دی واقعا خوشم اومد از بازیش ولی خب کلا از وسطا بازی خیلی سریع تموم شد
تنها نکفته منفیش هم زمان کمش و دوربین و یکم این کات سین ها رو اعصاب بود :دی
این باس فایت آخر رو هارد و اینا موهام فکر کنم سفید کنه رسما :دی همینطوریش خیلی اذیت کرد دیگه فکرش کن رو درجه بالاتر چه بلایی سرمون میاره :دی
امیدواریم ادامش هم بسازند حیفه واقعا

بزرگترین مشکلش داستانش هست با دیالوگای رو اعصاب و زیاده شخصیتا بازی داستان درست و حسابی نداره اما پر از دیالوگای زیاد و حوصله سربره که فقط باعث میشن سرعت اکشن بی نقص بازی گرفته بشه با اینکار خواستن خاطره ی متال گیرای قبلیرو زنده کنن اما چون داستانش کشش نداره اعصاب خورد کن شده

آخرین ویرایش:
بزرگترین مشکلش داستانش هست با دیالوگای رو اعصاب و زیاده شخصیتا بازی داستان درست و حسابی نداره اما پر از دیالوگای زیاد و حوصله سربره که فقط باعث میشن سرعت اکشن بی نقص بازی گرفته بشه با اینکار خواستن خاطره ی متال گیرای قبلیرو زنده کنن اما چون داستانش کشش نداره اعصاب خورد کن شده
لامصب یه اچیو 50 تایی داره مبنی بر گوش کردن اکثریت همین دیالوگ ها ومکالمات !!! :d

بعد از Hard برات Very Hard باز میشه بعد از Very Hard هم Vengeanse باز میشه.
New Game+ هم نداره.به ظاهر شاید ساده باشه با تمام قدرت هات روی Vengeanse بازی کنی اما واقعا دیوانه کننده است.

---------- نوشته در 04:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 PM ارسال شده بود ----------

لامصب یه اچیو 50 تایی داره مبنی بر گوش کردن اکثریت همین دیالوگ ها ومکالمات !!! :d
واقعا روانی میشه آدم - باید 540/740 مکالمه را گوش بدی تا این را بگیری.

این باس آخر بازی واقعا رفت رو مُخم . فوق العاده مسخرست به نظرم . Health Pack هم ندارم کلا با 3 4 تا ضربه هم که میمیرم !
وقتی میره اون بالا یه چیزی پرت میکنه اولین بار راحت کات میکنم اما بار دوم نمیدونم چرا نمیشه و میفته روم میمیرم !
راه خاصی که نداره زدنش ؟

یکی بهم بگه من تنها کسی نیستم که آهنگ The War Still Rages Within از بازی اشک رو به چشم هاش میاره! :crying1: :d موسیقی فوق العاده ست! :(( :دی
راه خاصی که نداره زدنش ؟

اول اینکه وقتی میخواد بیاد بگیرتت (رنگش زرد میشه) جاخالی بده (باید حرکتش رو بخری. X+A). بعد اینکه وقتی اون سنگ هارو پرتاب میکنه، به جای بریدن فرار کن. بعد اینکه برو مرحله رو از اول شروع کن 5 تا Repair Unit جمع کن :دی

اول اینکه وقتی میخواد بیاد بگیرتت (رنگش زرد میشه) جاخالی بده (باید حرکتش رو بخری. X+A). بعد اینکه وقتی اون سنگ هارو پرتاب میکنه، به جای بریدن فرار کن. بعد اینکه برو مرحله رو از اول شروع کن 5 تا Repair Unit جمع کن :biggrin1:

از کجا جمع کنم ؟!
این X+A کدوم حرکت هستش که بخرمش ؟

این باس آخر بازی واقعا رفت رو مُخم . فوق العاده مسخرست به نظرم . Health Pack هم ندارم کلا با 3 4 تا ضربه هم که میمیرم !
وقتی میره اون بالا یه چیزی پرت میکنه اولین بار راحت کات میکنم اما بار دوم نمیدونم چرا نمیشه و میفته روم میمیرم !
راه خاصی که نداره زدنش ؟

وقتی زرد میشه نینجا ران بزن الفرار :d
برای health pack هم همون موقعی که اون سنگ گنده رو به طرفت پرت میکنه کاتش میکنی آخرش خودش از بالا میپره طرفت با بلید مود بزن تو سرش :> شوتش میکنی یه گوشه بعد از زیر آوار میاد بیرون یه سری چیز میز میخره زمین میترکه که بعد از ترکیدن هرکدوم یک عدد health pack توپول تحویلت میدن b-)

از کجا جمع کنم ؟!
این X+A کدوم حرکت هستش که بخرمش ؟

اول مرحله، وقتی دشمن ها رو نفله کردی، قبل از اینکه در رو نصف کنی و بری جلو، پشت سرت، آخر جاده یه جعبه هست که توش Repair Unit ـه. بگیرش. Select رو بزن و با Courtney حرف بزن و بازی رو سیو کن. این کار رو 5 بار تکرار کن و 5 تا Repair Unit جمع کن :دی

اون حرکت هم تو قسمت Skills ـه بخش Customize هست. فکر کنم اولین یا دومین حرکته :دی همه شو بخر یه دونش هست بالاخره دیگه :دی

زدمش خونش تا 100% اومد پایین بعد سبز شد دوباره شد 200% (:|
وقتی سبز میشه چی کار کنم ؟! :d آقا هر اتفاق دیگه ای هم بعد ازین میفته بگین من کلا اعصاب ندارم تا اینو نکشم خوابم نمیبره ساعت 6 هم باید پاشم برم سر کار :d

زدمش خونش تا 100% اومد پایین بعد سبز شد دوباره شد 200% (:|
وقتی سبز میشه چی کار کنم ؟! :d آقا هر اتفاق دیگه ای هم بعد ازین میفته بگین من کلا اعصاب ندارم تا اینو نکشم خوابم نمیبره ساعت 6 هم باید پاشم برم سر کار :d
برو پشت سرش برو تو حالت Blade Mode نقاط مخصوص (همون مربع قرمزها) رو بزن. 1-2 بار بزنی بیخیال میشه.
کلا با Parry ـه به موقع و جاخالی دادن های درست میشه تو 5 دقیقه با خوردن کمترین Damage کشتش.
آخرشه دیگه چیزه خاصی بعدش نیست. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or