چطوری باید شمشیر Gray Fox رو گرفت؟کسی شمشیر Gray Foxـرو امتحان کرده؟ :d
====
@farbodkain
مثل اینکه چند نفر اون اچیومنت رو گرفتن
چطوری باید شمشیر Gray Fox رو گرفت؟کسی شمشیر Gray Foxـرو امتحان کرده؟ :d
مثل اینکه چند نفر اون اچیومنت رو گرفتنتو بعضی از این سایت های اچیومنت نوشته بود
![]()
چطوری باید شمشیر Gray Fox رو گرفت؟فکر کنم با یه ضربه همه رو میکشه، آره؟
![]()
برای گرفتنش میشه مکالمه ها رو Skip کرد یا باید همه شون رو گوش بدیم؟ظاهرا چند نفر گرفتن.اما باید دید هنوز همان آدم های قبلی هستند که داشتند بازی می کردن یا ناراحتی جدیدی پیدا کردن؟!:d
یکی از زجر آور ترین Achievment های بازی که باعث مرگ تدریجی Gamer میشه
Amateur Radio Operator
من دیشب بازی را به اتمام رساندم . یکی از بهترین بازی های این نسل به نظرم همین بازی است .
بعد از مدت ها ، تمام کردن یک بازی برای من چالش برانگیز شد .
بین تمام بازی های متال گیر ، "رایسینگ" و همینطور "متال گیر سالید "3 در این سری به نظر من شروع یک تحول بودن . و خاطره خوبی از این دو بازی دارم .
مزایا :
شخصیت پردازی و دیالوگ های خوب ژاپنی . مخصوصا در باس های آخر .
اکشن سریع و نفس گیر .
فریم ریت خوب .
موسیقی مناسب ( کلا موسیقی سری متال گیر بسیار قابل اعتنا است )
طول مناسب بازی ( بازی نه زیاد بلنده و نه زیاد کوتاه )
معایب :
نبودن کمبوهای متنوع در بازی
کمی با دوربین مشکل داشتم ولی نه به اون شکل
عدم کارایی مناسب سلاح های گرم
بله میشه Skip کرد اما متاسفانه باید قدم به قدم بزنی این لعنتی به حرف های همشون هم گوش کنی اگر نمی شد بزنی که فکر کنم رسما همه روانی می شدن البته این چیزی است که توی این سایت ها زدن نزدیک به 540 مکالمه را باید گوش بدی تا این Achievment را بگیری.تو حالت Very Hard، اگه بتونین مقدمه رو رد کنین اوضاع یه خرده بهتر میشه. لعتنی دوتا Blade Wolf رو میندازه به جونتون در حالی که فقط یه شمشیر دارین! بدون هیچ آپگرید ای! اما مرحله بعد، همه ی آپگرید ها و سلاح ها همراتونه. مخصوصا Murasama Blade که هیولایی ـه برای خودش!
برای گرفتنش میشه مکالمه ها رو Skip کرد یا باید همه شون رو گوش بدیم؟
پ.ن: راستی دم اون متال گیر توی مقدمه رو بریدین تا حالا؟ اچیومنت دارهمن امروز این کار رو کردم
![]()
این Murasama Blade چجوری باز میشه ؟تو حالت Very Hard، اگه بتونین مقدمه رو رد کنین اوضاع یه خرده بهتر میشه. لعتنی دوتا Blade Wolf رو میندازه به جونتون در حالی که فقط یه شمشیر دارین! بدون هیچ آپگرید ای! اما مرحله بعد، همه ی آپگرید ها و سلاح ها همراتونه. مخصوصا Murasama Blade که هیولایی ـه برای خودش!
برای گرفتنش میشه مکالمه ها رو Skip کرد یا باید همه شون رو گوش بدیم؟
پ.ن: راستی دم اون متال گیر توی مقدمه رو بریدین تا حالا؟ اچیومنت دارهمن امروز این کار رو کردم
![]()
این Murasama Blade چجوری باز میشه ؟
کلا چیز میزای باز شدنی چیا هستن تو بازی و چجوری باز می شن ؟؟؟!!
سلام.دوستان یه راهنمایی میخواستم.
تو چپتر 4 این باس اخر مرحله رو چطوری بزنم.همون که لباس قرمز تنش هستش.بار اول میزنمش ولی وقتی که میره بالای ستونا و یه سری چیز بطرفت پرتاب میکنه وقتی که میاد پایین هرچی میزنم بدنش از هم جدا میشه و چیزیش نمیشه.چیکار باید بکنم!!
ممنون بابت راهنمایی.فقط اینکه دکمه دفاع کردن کدومه!!هروقت رفت توی این حالت یه نارنجک الکتریکی(شرمنده اسمشو یادم نیست ولی فکر کنم EMP GRENADE بود)بندازین بعد برین نزدیکش و در حالت BLADE MODE بزنینش:d
:d
ممنون بابت راهنمایی.فقط اینکه دکمه دفاع کردن کدومه!!:d