Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب دیروز تمومش کردم و نظرم رو توی تاپیک امتیازات گفتم که اینجا هم قرارش میدم :
فقط اشکالات رو میگم چون مطمئنم بقیه دوستان به اندازه کافی به نکات مثبت اشاره خواهند کرد :

Metal Gear Rising Revengeance : 8/10

- دوربین : مشکل اصلی من با این بازی دوربین افتضاحش بود، دوربین فقط رایدن رو نشون میده و اصلا روی دشمنش تمرکز نمیکنه و این موضوع باعث از بین رفتن لذت مبارزات بازی میشه. مخصوصا موقع درگیری با دشمن های قویتر.

- کوتاه : به نظرم حداقل باید یک یا دو ساعت دیگه بازی ادامه پیدا میکرد و خیلی زود تموم شد.

- پیچیده : برای کسی که میخواد تازه سبک HnS رو شروع کنه و یا از هوادارای این سبک نیست بازی بشدت پیچیده است و احتمالا بعد از یه ذره بازی کردن رهاش میکنه. نه تنها Tutorial بازی به اون صورت کار آمد نیست و اطلاعات زیادی رو در اختیارت نمیزاره، بلکه خیلی از امکانات بازی بیخودی پیچیده طراحی شدن و PG میتونست کنترل بازی رو خیلی ساده تر طراحی کنه. ( دکمه B/دایره کاملا آزاده اونوقت پلاتینیوم بجای اینکه بیاد Parry رو روی این دکمه تعریف کنه میاد همچین سیستم عجیب غریبی براش قرار میده ؟!)

- داستان : توقع من خیلی بیشتر از این بود. من توقع داشتم توی این نسخه بیشتر به زندگی رایدن بپردازن و داستان بازی پیرامون اون باشه اصلا فلسفه جدا کردن بازی از سری اصلی (MGR بجای MGS) همین بود ولی داستان بازی کوچیکترین ارتباطی به زندگی شخصی رایدن نداشت و این موضوع حداقل برای من خیلی ناامید کننده بود.

بازی خیلی خوبی بود اما از پلاتینیوم توقع بیشتری داشتم. مخصوصا بعد از بیونتا که از لحاظ سیستم مبارزات بی نقص بود، توقع نداشتم همچین دوربین بدی رو توی بازی قرار بدن. با این وجود به همه HnS دوستان توصیه میکنم بگیرنش چون واقعا بازی خوش ساختیه.

منتظرم یه آپدیتی چیزی بدن دوربین رو درست کنند بعد برم برای تموم کردن درجات سختی بالاتر.

آقا من با بازی مشکل داشتم ولی بالاخره یاد گرفتم و عاشق این شمشیرش شدم
بلاک هم یاد گرفتم ولی یه سوال فنی برام مونده
اگه دشمنا آدمن پس چرا میترکن اگه رباطن پس چرا خون دارن؟
و چرا وقتی یه ماشین رو نصف میکنیم بعد از چند ثانیه محو میشه
یعنی این بازی از بن 10 که برای کودکان ساخته شده هم کمتره؟

داداش دلت میاد این حرفو بزنی. :دی
متال انصافا فوق العاده س. من که خودم عشق رپ و هیپ هاپ ـم خداییش با یه سری آهنگای متال زندگی کردم.
بعد تو اصلا یه لحظه HnS رو بدون متال تصور کن. :(

باز شما تز دادی. جمله بندیت تو حلقم. :دی
ایشون موسیقی متال رو منظورش بود نه بازی ـه metal gear solid یا metal gear rising رو. فن دو روزه که میگن شمایی ها.
داداش این خوراکش تز دادنه اینجا نده میره یه جا دیگه میده :d

خب من هم بازیو روی لول هارد تموم کردم! چندان رقبتی برای بازی دوباره روی لول بالاتر ندارم.
انتظارم از +P بعد از شاهکار بیونتا (بهترین عنوان HnS این نسل برای من) یچیزی خیلی خیلی فراتر از این بود خصوصا که اسم سری متال گیر همراهشه و انتظار داستان عالی هم ازش میره ولی در این قسمت هم کمبود داشت.
مشکل با دوربین هم بجای خود که کلی از لذت مبارزاتو از بین میبرد.
ولی ازون بازیهایی هست که نمیشه بیخیالش شد پس به همه پیشنهاد میکنم حداقل یکبار تجربش کنن.

امیدوارم فن های بازی از این پست ناراحت نشن چون خودم بعنوان فن +P خیلی ناراحتم !

خب من هم بازیو روی لول هارد تموم کردم! چندان رقبتی برای بازی دوباره روی لول بالاتر ندارم.
انتظارم از +P بعد از شاهکار بیونتا (بهترین عنوان HnS این نسل برای من) یچیزی خیلی خیلی فراتر از این بود خصوصا که اسم سری متال گیر همراهشه و انتظار داستان عالی هم ازش میره ولی در این قسمت هم کمبود داشت.
مشکل با دوربین هم بجای خود که کلی از لذت مبارزاتو از بین میبرد.
ولی ازون بازیهایی هست که نمیشه بیخیالش شد پس به همه پیشنهاد میکنم حداقل یکبار تجربش کنن.

امیدوارم فن های بازی از این پست ناراحت نشن چون خودم بعنوان فن +P خیلی ناراحتم !

منم انتظارم از بازی خیلی بیشتر بود، اما خب نمیشه PG رو مقصر کمبود های بازی بدونیم. کونامی یه بازی ای که به اصطلاح تو Development Hell گیر کرده بود رو به PG داد و یه Deadline خیلی کوتاه هم برای PG تعیین کرد که زود کار بازی رو تموم کنه و برسونه به بازار. کمتر از نصف زمانی که روی Bayonetta کار شده، روی این بازی کار شده. اما باز هم فکر کنم در این مدت یک سالی که بازی دست PG بود، تونستن یه HnS خوب منتشر کنن.

به شخصه منتظر دنباله بازی هستم. قطعا PG وقت بیشتری خواهد داشت و به جای یه HnS خیلی خوب یه HnS شاهکار تحویلمون میدن :دی

بالاخره این عنوان هم شروع کردم
شروع بازی خیلی هیجان انگیز بود و خیلی لذت بردم.ایراد بازی تا اینجا به نظرم همون دوربین ـه که دوستان بهش اشاره کردن وگرنه از بقیه موارد خوبه

هیچ بخش اضافه ای نداره مثلاً مراحل جدا از بخش داستانی برای انجام چلنج ها؟
چرا. ماموریت‌های VR که برداشتن یه سری لپ‌تاپ توی مرحله‌ها باز میشن. البته خودم هنوز اونارو بازی نکردن ولی اون طوری که از اسمش برمیاد گویا مثل هون مرحله‌های Virtual Reality دومین MGS هستن.

من بازی از امشب شروع کردم بالاخره :دی
سرعت بازی که وحشتناکه :دی عجیب حال کردم باهاش فکرش نمیکردم حالا درسته دوربین یکم تا حدودی اذیت میکنه ولی کلا یادت میره تو خود بازی وقتی غرق تیکه تیکه کردن ملت میشی :دی
این دفاع کردنش هم سخت نیست :-/ نمیدونم چرا انقدر باهاش خیلیا مشکل داشتن :دی

براي لذت بردن از اين بازي بايد چشماني به تيزي عقاب و مغزي سريعتر از كامپيوتر داشته باشيم تا به عمق واقعي بازي پي ببريم.:d
مبارزات بازي بي نهايت لذت بخش و دلچسب هستن مخصوصا براي من كه دفعه اول بازي رو درجه هارد شروع كردم .
طراحي باس هايه بازي خارقالعاده هست فكر كنم به غير از بازي دارك سولز چندين نسل بود كه با همچين باس هايي سروكله نزده بودم واقعا سخت و چالش برانگيز بودن.
سيستم parry بازي هم به نظرم بسيار مبتكرانه و حرفه اي طراحي شده و مخصوص هاردكرها هست.
به نظرم اين بازي پتانسيل اينو داشت تا به يكي از بهترين H&S هايه تاريخ تبديل بشه واقعا بهترين تجربه H&S ام تو اين نسل بوده.

آقا من با بازی مشکل داشتم ولی بالاخره یاد گرفتم و عاشق این شمشیرش شدم
بلاک هم یاد گرفتم ولی یه سوال فنی برام مونده
اگه دشمنا آدمن پس چرا میترکن اگه رباطن پس چرا خون دارن؟
و چرا وقتی یه ماشین رو نصف میکنیم بعد از چند ثانیه محو میشه
یعنی این بازی از بن 10 که برای کودکان ساخته شده هم کمتره؟

نه اینا نیمه انسان نیمه آدمن که بهشون میگن Cyborg بابا مگه تو فیلم تخیلی نمیبینی؟:d

من بازی از امشب شروع کردم بالاخره :دی
سرعت بازی که وحشتناکه :دی عجیب حال کردم باهاش فکرش نمیکردم حالا درسته دوربین یکم تا حدودی اذیت میکنه ولی کلا یادت میره تو خود بازی وقتی غرق تیکه تیکه کردن ملت میشی :دی
این دفاع کردنش هم سخت نیست :-/ نمیدونم چرا انقدر باهاش خیلیا مشکل داشتن :دی
شما هروقت بازی را تمام کردی یکبار توی Mode Vengeanse چند دقیقه بازی کن.بعد دوباره لطفا بیا اینجا نظرت را درباره دفاع کردن بگو.ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or