Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم یک چیز در حد همون Vanquishشده ! یکم بهتر ...
گرافیک بازی برای 60 فریم خوبه ، ولی بعضی چیزها تو ذوق می زنه . مثلا من چیزی به اسم سیستم نورپردازی و سایه زنی تو بازی ندیدم ! تکسچرها هم جالب نیست ...
با گیم پلی هم کمی مشکل داشتم ، هنوز سیستم دفاعی Rising پیدا نکردم ! آموزش بازی هم فقط صرف نصف کردن شد !
ولی از همه بدی ها بگذریم سرگرم کننده ترین قسمتش همون قطعه قطعه کردن اجسامه ، از هندونه و درخت بگیر تا ستون پل و ماشین می تونید نصف کنید ، اونم Real time ...

دمو رو تموم کردم >:d< بازی واقعا بی نظیره! :دی اصلا فراتر از حد انتظارم بود! سریع، سریع، سریع! سرعت بازی واقعا از Bayo هم گاهی اوقات بیشتر میشه! :دی سیستم مبارزات هم کلا با Bayo متفاوته و زیاد کمبو محور نیست. سیستم بریدن خیلی فانه و اصلا خسته کننده نمیشه، گرافیک و موسیقی هم اصلا نیازی به تعریف نداره. :دی
چقدر سخت بود بازی! سه چهار بار مردم تو همین 20 دقیقه دمو! از داستان که چیز خاصی مشخص نبود، اما مثل اینکه خیلی Metal Gear ـه چون من اصلا خوشم نیومد ازش :p :دی
همه چی رو میشه تو بازی برید! همون اول بازی زدم یه پل رو کلا از وسط نصف کردم! :دی این دویدن سریع + Wide Attack چقدر مزه میده >:d< همینطوری میری جلو همه چی رو می بری >:d< فلسفه پلاتینیوم! FUN, FUN, FUN! :دی
راستی چند تا Bayonetta Reference تو بازی بود. یکی اون گربه اول بازی بود (لب ساحل :دی) که هرچی میزدیش جا خالی میداد و نمی مرد :دی توی Bayo هم گربه ها تنها موجوداتی بودن که نسبت به حضور Bayo واکنش نشون نمی دادن :دی یکی دیگه هم اون دختره Courtney بود که خیلی شبیه Bayonetta بود ;;) کاوایی هم بود خیلی ;;) :دی

اصلا زبانم قاصره از تعریف! فوق العاده بود! فوق العاده! :دی واقعا به جمله Dave Cook از VG247 ایمان آوردم:
Its Like Bayonetta on Turbo Mode
فقط همین می تونه سرعت بازی رو توصیف کنه! :دی

اینم یک چیز در حد همون Vanquishشده ! یکم بهتر ...
گرافیک بازی برای 60 فریم خوبه ، ولی بعضی چیزها تو ذوق می زنه . مثلا من چیزی به اسم سیستم نورپردازی و سایه زنی تو بازی ندیدم ! تکسچرها هم جالب نیست ...
با گیم پلی هم کمی مشکل داشتم ، هنوز سیستم دفاعی Rising پیدا نکردم ! آموزش بازی هم فقط صرف نصف کردن شد !
ولی از همه بدی ها بگذریم سرگرم کننده ترین قسمتش همون قطعه قطعه کردن اجسامه ، از هندونه و درخت بگیر تا ستون پل و ماشین می تونید نصف کنید ، اونم Real time ...

تکستچر ها جالب نیست؟ :| اتفاقا از چیزایی که تو گرافیک نظر منو جلب کرد همین تکستچر ها بود با توجه به اینکه بازی روی 60 فریم اجرا میشه.

برای دفاع کردن دکمه مجزا نداره. برای اینکه سرعت گیم پلی افت نکنه و مثلا یارو انگشتش رو نذاره روی دفاع و همینجوری وایسه، دفاع کردن با همون ضربه معمولی ادغام شده که واقعا هم زیبا طراحی شده. وقتی که احساس میکنی حریف میخواد بهت ضربه وارد کنه سریع ضربه معمولی یا دکمه X رو + LS به سمت دشمن فشار بده تا توی اون لحظه بره روی Defence Mode. بعد که ضربه دفع شد سریعا با همون دکمه Attack میتونه ادامه بدی بازی رو بدون اینکه لحظه ای توقف داشته باشی.

تکستچر ها جالب نیست؟
:|
اتفاقا از چیزایی که تو گرافیک نظر منو جلب کرد همین تکستچر ها بود با توجه به اینکه بازی روی 60 فریم اجرا میشه.

برای دفاع کردن دکمه مجزا نداره. برای اینکه سرعت گیم پلی افت نکنه و مثلا یارو انگشتش رو نذاره روی دفاع و همینجوری وایسه، دفاع کردن با همون ضربه معمولی ادغام شده که واقعا هم زیبا طراحی شده. وقتی که احساس میکنی حریف میخواد بهت ضربه وارد کنه سریع ضربه معمولی یا دکمه X رو + LS به سمت دشمن فشار بده تا توی اون لحظه بره روی Defence Mode. بعد که ضربه دفع شد سریعا با همون دکمه Attack میتونه ادامه بدی بازی رو بدون اینکه لحظه ای توقف داشته باشی.
اون سگ چطوری باید کشت ؟
وقتی اینور اونور میپره بعد میوفته روی آدم باید چکار کرد !؟
نور پردازی که قبول داری ؟:|

اون سگ چطوری باید کشت ؟
وقتی اینور اونور میپره بعد میوفته روی آدم باید چکار کرد !؟
نور پردازی که قبول داری ؟:|
والا به نور پردازیش زیاد دقت نکردم ایندفعه نگاه میکنم.

سگه روهم اول میزنی بعد میپره اون بالا 3 تا آدم میفرسته. بعد از اون دوباره میاد پایین دوباره میزنیش میره بالا Metal Gear میفرسته. بعد از اون دوباره میاد پایین اینجا اینقدر بزنش تا آخر سرش گیج بره. اون لحظه نشون میده که دو تا دکمه B و Y رو همزمان باید فشار بدی که میگیره بلندش میکنه و باید تیکه تیکش کنی.

یه لحظه دیدم تایپکهای بازی بالاست فکر کردم بازی اومده این دمو همونی که دو ماه پیش هم اومده بود داخل یه بازی کالکشن گذاشته بودند من اونموقع بازیش کردم رو دستگاه جیتگم بازی عالی بود ولی دفاع گرفتن سخت بود برام حالا شاید به مرور بازی کردن قلقش بیاد دست آدم ولی کلا سیستم دفاع گرفتنش خوب نبود

من اون دمو قبلی می زدم درختها رو نمی برید الان اینجا می بره یا نه

یه لحظه دیدم تایپکهای بازی بالاست فکر کردم بازی اومده این دمو همونی که دو ماه پیش هم اومده بود داخل یه بازی کالکشن گذاشته بودند من اونموقع بازیش کردم رو دستگاه جیتگم بازی عالی بود ولی دفاع گرفتن سخت بود برام حالا شاید به مرور بازی کردن قلقش بیاد دست آدم ولی کلا سیستم دفاع گرفتنش خوب نبود

خودشون که گفتن انتظار نداشته باشین همه چیزو بتونین ببرین ( گفت تو بازی همه چیزو نمیتونی ببری )

بنده به جز دیوار ها، همه چی رو می برم :دی اعصاب ندارم تو بازی :دی بله درختها رو میشه برید :دی خیلی خوب و لذت بخش هم هست :دی

---

مکالمه ی رایدن با اون گرگ/سگ سایبورگ هم خیلی باحال بود :)) :دی
پ.ن: این حالت Free Blade Mode رو باید یکم بیشتر روش کار کنم کلا از راز و رمزش سر در بیارم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or