از دوستان كهنه كار در زمينه HnS چند تا سوال دارم :
- تو دمو فقط يه شمشير داشتين؟؟اگه چند تا بود هر كدومشونو يه توضيح مختصر بدين(در ان واحد چند تا سلاح حمل مي كنه)
- در مقايسه با نينجا گايدن ٢ چطور هست؟؟؟مثه اون سريع و خشن و ارضا كننده هست:d؟
- كمبوهاش درمقايسه با نينجا گايدن ٢ چطوره؟
- افكت خونش چطوره؟؟؟قشنگ مي پاچه رو هوا؟؟؟؟
- بدن دشمنها طبيعي بريده ميشه يا يه چيز الكي هست(احساس برش گوشت بهتون دست ميده؟؟)مقايسه با همون اثر ايتاگاكي
- سلاحها فينيشر دارن؟
خيلي ممنون
اول یه چیزی بگم: کلا بازی با NG (و هر HnS ـی که تا حالا دیدین) یه سری تفاوت های بنیادینی داره
و اینکه من NG2 رو فکر کنم چهار سال پیش اونم فقط یکی - دو بار بازی کردم، حق بدین چیز زیادی یادم نباشه
1- فکر کنم در آن واحد بشه چهار
نوع اسلحه حمل کرد. سیستم اسلحه ها به این صورته که با زدن جهت های راست و چپ D-Pad، یه صفحه باز میشه با چهار جای خالی. اولیش مخصوص شمشیره معلوم نیست کلا چند نوع شمشیر تو بازی هست. توی دمو که یدونه بود، یدونه اسلحه نیزه مانند هم توی تریلر ها بود) دومی رو نمی دونم مخصوص چیه، چون اصلا تو دمو اسلحه ای نبود که اگه بگیریمش بره تو اون قسمت. سومی هم مخصوص سلاح های گرم مثل راکت لانچر و نارنجک بود. چهارمی هم برای آیتم ها بود. مثلا من تو دمو یه آیتم گرفتم که حکم Gold Orb سری DMC رو داشت. یعنی اگه می مردی زنده ت می کرد دوباره.
2- والا همونطور که گفتم NG2 رو خیلی وقت پیش بازی کردم، اما مطمئنا برای من سریعتر از اون چیز بود که از NG به خاطر دارم.
3- کمبو های بازی به دو قسمت Strong Attack و Wide Attack تقسیم میشن. همونطور که مشخصه، اولی به نسبت کند و قویه (و با پا انجام میشه!
) و دومی سریع و یکم ضعیف تر. والا من که Combo List ـی ندیدم تو بازی، اما هنوز یه کمبو هایی می زنم که خودم دهنم باز می مونه
یه کمبو هم یه بار زدم، رایدن شمشیر رو پرتاب کرد هوا، بعد با پاش گرفتش زد طرف رو نفله کرد، اما الان یادم نمیاد چطوری زدمش
کلا کمبو ها با چاشنی Button Smashing شدیدا سریع و پرهیجان از آب در اومدن
بازی یه سیستم Blade Mode هم داره که با زدن LT (اگه اشتباه نکنم
) زمان آهسته میشه و می تونین دشمن رو به صورت عمودی، افقی یا از هر زاویه ای که خواستین قطعه قطعه کنین
4-دشمنان چون سایبورگ هستن، به جای خون ازشون الکتریسیته هم ساطع میشه
البته بعد از نصف کردنشون کلا منطقه خونی میشه
5- بریدن کاملا Real Time هست. به من که احساس بریدن گوشت و سیم و اینا رو میده
6- اگه دشمن ها رو به اندازه کافی چپ و راست (
) کنین، میرن تو حالت Stunt. تو این حالت باید B+Y رو بزنین تا رایدن طی یک حرکت خفن دشمن رو نفله کرده و بره تو حالت Blade Mode تا دشمن رو ریز ریز کنید و ستون فقراتش رو در آورده و خرد و خاکشیر کنید