Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دمو بازي تو كالكشن zone of the enders هست؟من بازي رو دارم اما توش نيست!
شما بازی رو کپی دارید و توی دیسکی که حاوی ZoE هست این دمو موجود نیست. دموی بازی توی پک اوریجینال بازی روی یک دیسک جداگانه قرار داده شده.

با اینکه دمو کمتر از نیم ساعت هم نشد ولی انصافا گرافیک بازی بسیار عالی و بی نقص کار شده و این نشون میده که حتی نظارت کوجیما هم این وسط داره نقش خودشو بیشتر نشون میده....

فقط تنها نکته ای که برام سواله اینه که تا اونجایی که توی تریلرهای بازی دیدم شخصیت رایدن در مقابل ضربات دشمنان اقدام به گرفتن گارد یا همون دفاع میکرد ولی من هر دکمه ای رو چه به صورت تنها و چه به صورت مکمل زدم هیچ اثری از گارد دفاع نبود؟ کسی میدونه علتش چیه؟

هنوز چن دیقه نشده نشستم پایه دمو، و در وصف Blade Mode بازی، فقط این خاطره از استاد (این دیگه استاد بودنش فکتِ8-| لااقل در دنیای KB:|) جلوی چشامه :crying1:

فقط تنها نکته ای که برام سواله اینه که تا اونجایی که توی تریلرهای بازی دیدم شخصیت رایدن در مقابل ضربات دشمنان اقدام به گرفتن گارد یا همون دفاع میکرد ولی من هر دکمه ای رو چه به صورت تنها و چه به صورت مکمل زدم هیچ اثری از گارد دفاع نبود؟ کسی میدونه علتش چیه؟

دفاع کردن تو بازی خیلی شبیه Bayonetta کار شده. یعنی هیچ دکمه خاصی برای دفاع کردن نیست و برای اینکار فقط باید Timing تون خوب باشه. برای دفاع، درست قبل از ضربه دشمن، Forward + X رو باید بزنید. اتفاقا اگه بتونید حرفه ای بشید تو دفاع کردن (با اندکی تمرین و ممارست :دی) لذت مبارزات دو چندان میشه :دی

عجب چیزه وحشی شده...کفم برید خدایی...این سازنده Ninja Gaiden 3 یعنی هایاشی احمق باید بری دموی بازی رو ببینه..من جای کوجیما بودم دموی بازی رو برای این احمقو دوله دیلمی پست می کردم.

چه سرعتی ، چه هیجانی ، چه افکت هایی ، چه گیم پلی......واقعا این بازی نوید یک بازی سرتاسر هیجانی رو میده.

از دوستان كهنه كار در زمينه HnS چند تا سوال دارم :

1. تو دمو فقط يه شمشير داشتين؟؟اگه چند تا بود هر كدومشونو يه توضيح مختصر بدين(در ان واحد چند تا سلاح حمل مي كنه)
  2. در مقايسه با نينجا گايدن ٢ چطور هست؟؟؟مثه اون سريع و خشن و ارضا كننده هست:d؟
  3. كمبوهاش درمقايسه با نينجا گايدن ٢ چطوره؟
  4. افكت خونش چطوره؟؟؟قشنگ مي پاچه رو هوا؟؟؟؟
  5. بدن دشمنها طبيعي بريده ميشه يا يه چيز الكي هست(احساس برش گوشت بهتون دست ميده؟؟)مقايسه با همون اثر ايتاگاكي
  6. سلاحها فينيشر دارن؟

خيلي ممنون

منم دمو رو بازي كردم اولش برام سخت بود ولي يكم كه تمرين كردم بازي دستم اومد و لذت بردم بازي جالبي شده البته من اون استايل اوليه بازي كه تو e3 بودو بيشتر دوست داشتم ولي بازم بازيه خوبي شده

از دوستان كهنه كار در زمينه HnS چند تا سوال دارم :

1. تو دمو فقط يه شمشير داشتين؟؟اگه چند تا بود هر كدومشونو يه توضيح مختصر بدين(در ان واحد چند تا سلاح حمل مي كنه)
  2. در مقايسه با نينجا گايدن ٢ چطور هست؟؟؟مثه اون سريع و خشن و ارضا كننده هست:d؟
  3. كمبوهاش درمقايسه با نينجا گايدن ٢ چطوره؟
  4. افكت خونش چطوره؟؟؟قشنگ مي پاچه رو هوا؟؟؟؟
  5. بدن دشمنها طبيعي بريده ميشه يا يه چيز الكي هست(احساس برش گوشت بهتون دست ميده؟؟)مقايسه با همون اثر ايتاگاكي
  6. سلاحها فينيشر دارن؟

خيلي ممنون

اول یه چیزی بگم: کلا بازی با NG (و هر HnS ـی که تا حالا دیدین) یه سری تفاوت های بنیادینی داره :دی و اینکه من NG2 رو فکر کنم چهار سال پیش اونم فقط یکی - دو بار بازی کردم، حق بدین چیز زیادی یادم نباشه :دی
1- فکر کنم در آن واحد بشه چهار نوع اسلحه حمل کرد. سیستم اسلحه ها به این صورته که با زدن جهت های راست و چپ D-Pad، یه صفحه باز میشه با چهار جای خالی. اولیش مخصوص شمشیره معلوم نیست کلا چند نوع شمشیر تو بازی هست. توی دمو که یدونه بود، یدونه اسلحه نیزه مانند هم توی تریلر ها بود) دومی رو نمی دونم مخصوص چیه، چون اصلا تو دمو اسلحه ای نبود که اگه بگیریمش بره تو اون قسمت. سومی هم مخصوص سلاح های گرم مثل راکت لانچر و نارنجک بود. چهارمی هم برای آیتم ها بود. مثلا من تو دمو یه آیتم گرفتم که حکم Gold Orb سری DMC رو داشت. یعنی اگه می مردی زنده ت می کرد دوباره.

2- والا همونطور که گفتم NG2 رو خیلی وقت پیش بازی کردم، اما مطمئنا برای من سریعتر از اون چیز بود که از NG به خاطر دارم. :دی
3- کمبو های بازی به دو قسمت Strong Attack و Wide Attack تقسیم میشن. همونطور که مشخصه، اولی به نسبت کند و قویه (و با پا انجام میشه! :دی) و دومی سریع و یکم ضعیف تر. والا من که Combo List ـی ندیدم تو بازی، اما هنوز یه کمبو هایی می زنم که خودم دهنم باز می مونه :دی یه کمبو هم یه بار زدم، رایدن شمشیر رو پرتاب کرد هوا، بعد با پاش گرفتش زد طرف رو نفله کرد، اما الان یادم نمیاد چطوری زدمش :(( :دی کلا کمبو ها با چاشنی Button Smashing شدیدا سریع و پرهیجان از آب در اومدن :دی بازی یه سیستم Blade Mode هم داره که با زدن LT (اگه اشتباه نکنم :دی) زمان آهسته میشه و می تونین دشمن رو به صورت عمودی، افقی یا از هر زاویه ای که خواستین قطعه قطعه کنین :دی
4-دشمنان چون سایبورگ هستن، به جای خون ازشون الکتریسیته هم ساطع میشه :دی البته بعد از نصف کردنشون کلا منطقه خونی میشه :دی
5- بریدن کاملا Real Time هست. به من که احساس بریدن گوشت و سیم و اینا رو میده :دی
6- اگه دشمن ها رو به اندازه کافی چپ و راست (:دی) کنین، میرن تو حالت Stunt. تو این حالت باید B+Y رو بزنین تا رایدن طی یک حرکت خفن دشمن رو نفله کرده و بره تو حالت Blade Mode تا دشمن رو ریز ریز کنید و ستون فقراتش رو در آورده و خرد و خاکشیر کنید :دی

:دی :دی :دی

آخرین ویرایش:
از اون روزی که بازی انونس شد تا رسید به PG تا عرضه دمو; یه سری معلوم الحال قصد خراب کردن چهره این IP بینظیر رو داشتن که به مهر یزدان همه توطئه نقش بر اب شد :دی.
این دموی که من دیدم نهایت یه HnS فوق العاده ست که با نگارش فابل توضیح نیست و باید تجربه بشه.
منتظر باشید برای نسل بعد، یحتمل آسفالت رو ام میشه برید!.

ستون فقرات دشمن چطوری میشه درآورد ؟
من یکی دوبار شانسی درآوردم !

اگه دشمن ها رو به خوبی تیکه تیکه کنی ( نصفش هم بکنی جواب میده :دی)، ستون فقراتش در میاد که با زدن B میشه گرفتش :دی به عنوان منبع انرژی به حساب میاد، اگه نگیریش نمی تونی انرژیتو پر کنی که بتونی زمان رو آهسته کنی :دی
ویرایش: وقتی میری تو حالت Blade Mode، یه مربع قرمز میاد رو دشمن، باید همون جایی که مربع قرمز اومده رو ببری تا ستون فقراتش در بیاد :دی

پ.ن: میگم دموی بازی اومد همچین شوری برپا شد، خود بازی بیاد فروم منهدم میشه :دی :دی :دی

آخرین ویرایش:
منم صبح از خواب بیدار شدم قبل اینکه برم سر کار دمو رو بازی کردم >:d< نمیدونم چی بگم >:d< یکی منو بگیره وگرنه میگم بهترین HnS امسال >:d<
خیلی عالیه لعنتی . سرعت و خشونت گیم پلی واقعا بالاست . اون نیمچه Stealth هم که داره خیلی عالیه . با شمشیرش میپره رو سر یارو از یه جا دیگش در میاد :d این Blade Mode هم شدیدا حال میده . قشنگ میتونی خودتو تخلیه کنی
گرافیک هم خیلی عالیه به نظرم . 60 فریم هم که هست بدون کوچکترین افتی

خلاصه اینکه اول صبحی کلی سر حال شدیم . متوجه شدیم که بیخودی منتظر این بازی نبودیم

23 روز مونده تا بازی بیاد:x
با تعریفاتی که از شما شنیدم واقعا دیوونه‌ی بازی شدم:دی
فکر کردن در مورد در آوردن ستون فقرات دشمن یا تیکه تیکه کردنش هم لذت بخش ـه:x :دی

میگم این 30 دقیقه دمو اینطوریه، بازی اصلی با تمام آپگرید ها + اسلحه های جدید + دشمن های جدید + و.... چی میشه؟! :-o :دی In P✦ We Trust :worthy: :d
دیگه تا عرضه بازی دمو رو بازی نمی کنم (کار سختیه :(( :دی)

دوستاني كه سامورايي چامپلو بازي كردن ميدونن بليد مود دقيقن چيه ،اما با اين تفاوت كه اونجا فقط يه نقطه افقي و يه نقطه عمودي ميبريد اما اينجا نقات و زوايا معنايي ندارن ،دوستاني كه بازي كردن دمو رو ميدونن سالاد هندونه چيه :دي ،واقعا تك تك هندونه ها رو به برش هاي مختلف امتحان كردم و كوچكترين باگي نديدم.

بريدن متال گيرهايي كه اسنيك از دستشون در ميرفت هم يه لذتي داشت كه كلا تجربش واجبه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or