Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من همین الان بازی کردم. Hail to PG Baby :دی

گیم پلی در عین سادگی بسیار زیبا و خفن و سریعه. اصلا نمیتونم توصیف کنم. آدرنالین خونتون یه لحظه هم پایین نمیاد :دی گرافیک هم 60 فریم ثابته و به هیچ عنوان من افت فریم مشاهده نکردم. با اینکه 60فریمه با خیلی از بازی های الانی میتونه رقابت کنه. یعنی سنگ تموم گذاشتن سر گرافیک این بازی. تمامی بریدگی ها بصورت ریل تایم هستن نه اینکه مثلا الکی بصورت پیش فرض یا اسکریپت شده بریده بشن. خلاصه خیلی خفن بود. دیگه هر چی مد نظر دارید بپرسید جواب بدم :دی

مخفی کار هم داره ؟
مونده منظورت از مخفی کاری چی باشه. والا تو دمو چیز خاصی نبود از مخفی کاری فقط یه مکان بود که یه گروگان گرفته بودن، اگه بدون اینکه کسی بدونه تک تک نگهبان ها رو از پا دربیاری اون گروگانه زنده میمونه.

منم دمو رو دانلود کردم نمیدونم دوستان درباره بازی بزرگ نمای می کنند 60فریم گرافیک معمولی هستش بازی برای کسی خوبه که در طول سال 80بازی میات همرو بازی میکنن خودتون دانلود کنین میفهمین

منم دمو رو دانلود کردم نمیدونم دوستان درباره بازی بزرگ نمای می کنند 60فریم گرافیک معمولی هستش بازی برای کسی خوبه که در طول سال 80بازی میات همرو بازی میکنن خودتون دانلود کنین میفهمین
من جدا درک نمیکنم این جمله هایی که نوشتین رو :دی یعنی چی 60 فریم گرافیک معمولی هست؟ :دی
فردین جان دمو چند دقیقس؟!
کمبو ها مثل Bayo زیاده؟! (نصف اون هم باشه من راضیم:دی)
برای بار اول حدود 15 دقیقه وقتتون رو میگیره. البته مونده به مهارت طرف که چطوری بره. از نظر کمبو هم والا از من نپرسید :دی من اصلا از بیونتا خوشم نمیاد و اصلا هم کمبو هاشو درک نمیکنم :دی
منم شاهدم فردین دیشب خیلی جوگیر شده بود . SC بازی کنه اینقدر هیجان زده نمیشه :d
نوید امروز بازی میکنی خودت میبینی :دی بعد از Vanquish شاید دومین بازی ای بود که اینطوری هیجان ایجاد کرد برام :دی

پس فردین از کجا آورده ؟ :-/

منظورتش این هست که لینک دمو تو اینترنت پخش نشده !
همه که مثل شما لایو ندارن نوید :d

---------- نوشته در 12:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 PM ارسال شده بود ----------

metal-gear-rising-limited-edition-600x428.jpg

یک سوال حالا تا قبل انتشار رسمی بازی :دی منی که از Vanquish خیلی خوشم اومده بود و از بهترین و هیجان انگیز ترین عناوین نسل برای من بود ولی خب از متال گیر اصولا خوشم نمیاد :دی این خوبه برم سراغش :-/ :دی
ای بابا ناامید شدم که :| :biggrin1:
Hater Gona Hate :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or