_hedayat_
کاربر سایت
خير! توي همين صفحه بار ها گفته شده براي PC , PS3 , X360 مياد. باز شما ميگي انحصاري؟!؟!؟فکر کنم برای only 360 باشه مثل NGS2 که ONLY PS3 شد
خير! توي همين صفحه بار ها گفته شده براي PC , PS3 , X360 مياد. باز شما ميگي انحصاري؟!؟!؟فکر کنم برای only 360 باشه مثل NGS2 که ONLY PS3 شد
ببین همه که نمی خوان الکی پست بدن و اسپم بزنند. تا خبری نشه خوب بیایم تو تاپیک چی بگیم؟این همه حرص MGS می خوردید که تاپیک بیاد صفحه ی 3 ؟
البته برهان جان اگه این بازی هم مثه یه بازیه دیگه اطلاعاتی مختصر ازش بیرون بیاد و تغییراتی توش داده باشن تاپیک به یکباره بیدار میشه!ببین همه که نمی خوان الکی پست بدن و اسپم بزنند. تا خبری نشه خوب بیایم تو تاپیک چی بگیم؟
خوب آرش جان من هم منظورم از خبر همین بود دیگه:biggrin1: تا چیزی نیادش که نه می تونیم حدس بزنیم و نه می تونیم بحث کینمالبته برهان جان اگه این بازی هم مثه یه بازیه دیگه اطلاعاتی مختصر ازش بیرون بیاد و تغییراتی توش داده باشن تاپیک به یکباره بیدار میشه!
ولی در کل حالا حالاها باید وایسیم.
شما باز می خوای آشوب درست کنی؟ ول کنید بابا این بحث ها رو. به بازی کردنمون بچسبیم بهتر از همه چی هستهه هه هه ........
metal gear solid for xbox360
ps3داران توجه کنن
چی؟شما باز می خوای آشوب درست کنی؟ ول کنید بابا این بحث ها رو. به بازی کردنمون بچسبیم بهتر از همه چی هست
با با شما ناراحت نباش . یکمی هم خوب شد واسه 360 اومد . به جای 60000 تومن 4000 تومن میدیم . بده ؟؟؟ 360 دوستان هم ببینن بازی یعنی چی . (البته قصد منحرف کردن تاپیکو ندارم هااا )شما باز می خوای آشوب درست کنی؟ ول کنید بابا این بحث ها رو. به بازی کردنمون بچسبیم بهتر از همه چی هست
منم از اسنیک بیشتر خوشم میاد اما مطمئن باشید رایدن هم خیلی طرفدار دارهآقا شايد دير باشه واسه گفتنش كه حتما هست شرمنده عضو جديدم الان تاپيك خوندم گفتم نظرمو بدم من مثل خيلي هاي ديگه اين بازي از شماره يكش بازي كردم و از اين بازي خيلي خوشم اومده و باهاش خاطره ها دارم اما من متال گير به چشم اسنيك ميديدم با صداي ديويد هيتر كه از همون اول عاشق صدا اسنيك شدم و شخصيت اسنيك شماره دو كه رايدن از مرحله دوم شد حالم گرفته شد نه اينكه از رايدن بدم بياد اما رايدن كركتر مالي به نظرم نبود مخصوصا حالا كه زير ابرو برداشته و سايه چشم زده ديگه خر بيار باقالي بار كن به نظر من متال گير همه چيزش اسنيك بود اسنيك بود كه متال گير متال گير كرد البته كوجيما جاي خود اما شخصيت اسنيك يك چيز ديگس ميبخشيد دوباره تاپيك بيخود بالا آوردم.