TCSCELL 8 کاربر سایت Jun 15, 2010 #92 نوشته شده توسط silent_hill54: دوستان یکی لینک این تریلر رو بی ضحمت بزاره. بیشتر... "زحمت" باو!!!:biggrin1: بفرمائید...(کلیک راست و سیو)
نوشته شده توسط silent_hill54: دوستان یکی لینک این تریلر رو بی ضحمت بزاره. بیشتر... "زحمت" باو!!!:biggrin1: بفرمائید...(کلیک راست و سیو)
go to hell کاربر سایت Jun 15, 2010 #93 در بازی امکان میوه خوردن هم هست از جمله هندونه که میتونین خودتون قاچ کنین
Empty Box کاربر سایت Jun 16, 2010 #94 واسم خيلي جالب بود ! متال گير اين مدليشون نديده بوديم كه ... البته من با كاتينگ ها خيلي حال كردم !... فكر كنيد هرچي رو كه حال ميكني يا حال نميكني باهاش ميتوني از وسط و بقل و پايين و بالا 2شقش كني ...:biggrin1: اسم بازي رو بايد ميزاشتن : Metal gear solid Butcher نه Rising ...:biggrin1:
واسم خيلي جالب بود ! متال گير اين مدليشون نديده بوديم كه ... البته من با كاتينگ ها خيلي حال كردم !... فكر كنيد هرچي رو كه حال ميكني يا حال نميكني باهاش ميتوني از وسط و بقل و پايين و بالا 2شقش كني ...:biggrin1: اسم بازي رو بايد ميزاشتن : Metal gear solid Butcher نه Rising ...:biggrin1:
numberXIII کاربر سایت Jun 17, 2010 #97 امیدوارم فقط متال گیرو تو مایهای دویل می کرای نبرن دوزار مخفیکاریم نداشت! کوجیما به دادمون برس# من اسنیک می خوام !!!!
امیدوارم فقط متال گیرو تو مایهای دویل می کرای نبرن دوزار مخفیکاریم نداشت! کوجیما به دادمون برس# من اسنیک می خوام !!!!
Agent کاربر سایت Jun 17, 2010 #98 یه عکس جدید: لینکت خرابه عزیز! بیشتر... ببین حالا درست شد عزیز.... آخرین ویرایش: Jun 17, 2010
Agent کاربر سایت Jun 17, 2010 #100 نوشته شده توسط F.A7: این که اولین عکسی بود که منتشر شد بیشتر... نه اولین عکس این بود: http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/6/0/4/2/1/2/ss_preview_E32009_MGSR_art_Render.jpg.jpg اون عکس هم که من گذاشتم عکس روی باکس شات بازی هست که قبلا در اندازه کوچیک پخش شده بود ولی این بزرگشه
نوشته شده توسط F.A7: این که اولین عکسی بود که منتشر شد بیشتر... نه اولین عکس این بود: http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/6/0/4/2/1/2/ss_preview_E32009_MGSR_art_Render.jpg.jpg اون عکس هم که من گذاشتم عکس روی باکس شات بازی هست که قبلا در اندازه کوچیک پخش شده بود ولی این بزرگشه
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Jun 17, 2010 #101 تا حالا با دقت به اين عكس توجه كردين؟ داره داد ميزنه روي حركات رايدن خيلي كار كردن . الان كه داره ميچرخه رو ببينيد.
تا حالا با دقت به اين عكس توجه كردين؟ داره داد ميزنه روي حركات رايدن خيلي كار كردن . الان كه داره ميچرخه رو ببينيد.
go to hell کاربر سایت Jun 17, 2010 #104 نوشته شده توسط m360x: تا حالا با دقت به اين عكس توجه كردين؟ داره داد ميزنه روي حركات رايدن خيلي كار كردن . الان كه داره ميچرخه رو ببينيد. بیشتر... پس شما حتما ویدئوش رو هم ببین این عکس ها رو از روی فیلمش برداشتن با یک سرچ کوچولو در گوگل ویدئو (توی e3 پخش شد) آخرین ویرایش: Jun 17, 2010
نوشته شده توسط m360x: تا حالا با دقت به اين عكس توجه كردين؟ داره داد ميزنه روي حركات رايدن خيلي كار كردن . الان كه داره ميچرخه رو ببينيد. بیشتر... پس شما حتما ویدئوش رو هم ببین این عکس ها رو از روی فیلمش برداشتن با یک سرچ کوچولو در گوگل ویدئو (توی e3 پخش شد)
<{ALTAIR}> کاربر سایت Jun 17, 2010 #105 دوستان یکی می شه یه لینک بده داستان همه ی MGS های قبلی را داشته باشه؟البته فارسی...