Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
konami.jpg

شایعات اخیر هم خبر از این میده که Metal Gear Solid: Rising در انحصار 360 نیست و برای PS3 و PC هم منتشر خواهد شد.

البته برای PS3 چندان جای تعجب نیست ولی PC !:دی

Source

دورد
یه چند تا مسله رو شن کنم.

• اول اینکه این شخصت زن هست. دلیل دارم. و از همه مهمتر رایدن نیست اقا.
  • دوم اینکه MGS4, MGS4 کردن بسه. هرکی دوست داره، بفرما ps بخر. درضمن بجای یک مهره سوخته بفکر تکنولوژی ایده های جدید Kojima Pro باشید.
  • سوم اینکه دوستان فن بوی که الان فشاری زیادی رو متحمل میشن، حداقل اینقدر وجود و وجدان داشته باشید به کسی که چهار بازی رویائی برای کنسولتون درست کرده و شما با اون بازی ها زندگی کردید، فحش ندید!. چیزی ازتون کم نمیشه. تازه اونه که باید شما رو فحش بده واسه پایرت خور کردن بازی هاش قبل از MGS4 :biggrin1:. الان دقیقا منظورم با تو هاشم.
شایعات اخیر هم خبر از این میده که Metal Gear Solid: Rising در انحصار 360 نیست و برای PS3 و PC هم منتشر خواهد شد.
شایعه بود که انحصاری ست ولی شایعه شده که نیست :biggrin1:. کلا شایعه تو شایعه ست فعلا.

فری دمت گرم که اینقدر سریع کار می کنی:biggrin1: واقعا در پوست خود نمی گنجم:biggrin1: باز بگید مایکروسافت در این دوره E3 چیزی برای نمایش نداره و این حرف ها. قبل از کنفرانس گفتم که میترکونه

دوستان یه عنوان MGS برای 360 اومده حالا هر چی هست نمیدونم اسنیک نیست MGS نیست اینا همش حرفه! پس لطفا پستهای شهادت طلبانه ندین برخورد میشه...

داستانش معلوم نیست ؟ یعنی میشه یه Remake باشه ؟

دقت کردم توی همه ی فروم های خارجی هم مثل اینجا جامعه PS3 fan ها از یک سری جملات مشخص و تکراری استفاده می کنن :

وقتی Metal Gear Solid 4:Guns of The Patriots اومد اونوقت خوشحال باشید که تو خواب ام نمیاد

در کل مبارکتون نباشه

مردک کوجیما

البته نه اینکه شما Fan هستینا ولی این جملات در Forum های خارجی هم زیاد دیده شد در این شب سخت !

لبته نه اینکه شما Fan هستینا ولی این جملات در Forum های خارجی هم زیاد دیده شد در این شب سخت !
درک میکنم. اگر پخش مستقیم ظهور Jesus رو نشون میدادن هیچ کس اینقدری که از دیدن کوجیما تعجب کرد، متحیر نمیشد.

درک میکنم. اگر پخش مستقیم ظهور Jesus رو نشون میدادن هیچ کس اینقدری که از دیدن کوجیما تعجب کرد، متحیر نمیشد.
شما دیگه خیلی گندش کردید . البته خبر بزرگی هست نه دیگه Jesus بیاد و اینا ... :دی
مگه کوجیما اجیر شده ی Sony ه که بیاد و شما تعجب کنید . کوجیما نه IP بازیاش دست سونی نه ناشر بازیاش سونیه . فقط یه بازی ساخت در انحصار PS3 اونم MGS 4 .
حالا هم یه بازی معرفی کرد واسه 360 . حالا یا احتمالا انحصاریه 360 یا اینکه شاید مولتی بشه که واسه این باید صبر کرد .

دوستان هر صحبتی ( بحث ) دارید لطفاً در پروفایل یکدیگر ادامه بدید، اینجا جاش نیست.

Xavi جان، بهتره قوانین سایت رو بخوانید، الان شما در همین سه پست ارسالی سه تخلف رو انجام دادید.

قطعاً پست های قبلی هم دارای تخلف هایی بوده که پاک شده، پستی بیمورد پاک نمیشه.

اول اینکه این شخصت زن هست. دلیل دارم. و از همه مهمتر رایدن نیست اقا.

از کجا به این نتیجه رسیدی و دلیلت رو هم لطفاً بگو ... به وضوح گفت Raiden is Back ... اون موقع میگی رایدن نیست ؟!

از کجا به این نتیجه رسیدی و دلیلت رو هم لطفاً بگو ... به وضوح گفت Raiden is Back ... اون موقع میگی رایدن نیست ؟!
علی جان Raiden در واقع Code Name شه. دقیقا مثل Snake که Code Name ـه Big Boss و Clone هاش بود.
رایدن سُرمه به چشم نمیکشید.
رایدن زیر ابرو بر نمیداشت.
رنگ چشمهاش قهوه ی نبود.
حالت صورتش فرق میکرد و گرد تر از این بود.
چین و چروکی در صورتش نداره، برعکس رایدن.
سوئیتش با رایدن تفاوت های داره.

خلاصه اینقدر دلایل واضح و روشن داره که یک ضرب میشه گفت اون نیست.

ویرایش:
خودت بهتر از من رایدن رو تو MGS4 و 2 دیدی، درست؟ حالا از اون زمان بری جلو بازم صورت رایدن اینطوری نمیشه، عقبتر از MGS4 هم بریم بازم اینطوری نمیشه. زمان MGS2 هم که کلا خوشگل بود ولی اینطوری نبود دیگه.
RISING هم داستانی داره برای خودش؟ Rising چی؟ چیا؟ کیا؟. این خانوم هم اگر سانی نباشه جای تعجب داره.

آخرین ویرایش:
علی جان Raiden در واقع Code Name شه. دقیقا مثل Snake که Code Name ـه Big Boss و Clone هاش بود.
رایدن سُرمه به چشم نمیکشید.
رایدن زیر ابرو بر نمیداشت.
رنگ چشمهاش قهوه ی نبود.
حالت صورتش فرق میکرد و گرد تر از این بود.
چین و چروکی در صورتش نداره، برعکس رایدن.
سوئیتش با رایدن تفاوت های داره.

خلاصه اینقدر دلایل واضح و روشن داره که یک ضرب میشه گفت اون نیست.

ویرایش:
خودت بهتر از من رایدن رو تو MGS4 و 2 دیدی، درست؟ حالا از اون زمان بری جلو بازم صورت رایدن اینطوری نمیشه، عقبتر از MGS4 هم بریم بازم اینطوری نمیشه. زمان MGS2 هم که کلا خوشگل بود ولی اینطوری نبود دیگه.
RISING هم داستانی داره برای خودش؟ Rising چی؟ چیا؟ کیا؟. این خانوم هم اگر سانی نباشه جای تعجب داره.
نمیدونم واللا ... راست میگی ... اون کد نیم هست ... !؟! ولی آخه میگه رایدن برگشت !

نمیدونم واللا ... راست میگی ... اون کد نیم هست ... !؟! ولی آخه میگه رایدن برگشت !
کوجیما خوشش میاد اذیت کنه و مسئله و معما برای مخاطببنش بسازه.
فکر کردی بدم میاد رایدن ه MGS 2 & 4 باشه؟ ول نیست!. این نشانه ها ثابت میکنه که نیست.
با کیفیترین عکسهای رایدن رو در همه حالت چک کن و بزار بقل این، درنگاه اول یکی هستن ولی یواش یواش فرقشون تابلو میشه و داد و هوار میکنه.

تا TGS 09 سرکاریم، شایدم بره تا E3 10 :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or