Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این تریلر آخری اذیتم کرد
چیه باو همش شمشیر بازی
کجاست شکار مار و استتار و اوج مخفی کاری این نینجا بود تا این که یه تک آور حرفه ای باش
یادش بخیر اون متال گیر های قبلیا
اینقد تخیلی نبودن

این تریلر آخری اذیتم کرد
چیه باو همش شمشیر بازی
کجاست شکار مار و استتار و اوج مخفی کاری این نینجا بود تا این که یه تک آور حرفه ای باش
یادش بخیر اون متال گیر های قبلیا
اینقد تخیلی نبودن
خب نکتش اینجاست که این MGS نیست MGR هستش !

اون S رو میشه تو اسم بازی به ما هم نشون بدید ؟

اِسِِش لباس نامرئی پوشیده
haha.png

نه جدی اس از کجا اوردی /؟

Attachments

• 2086245-metal_gear_solid_rising_artwork.jpg
    2086245-metal_gear_solid_rising_artwork.jpg
    113.2 KB · مشاهده: 21
اون S رو میشه تو اسم بازی به ما هم نشون بدید ؟

اسمش اینجوریه:
Metal Gear Solid:Rising

---------- نوشته در 04:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:55 AM ارسال شده بود ----------

مسخره نکنید
در واقع این دوستمون یکم اطلاعاتش قدیمیه ولی درست میگه
بازی بعدا اسمش تغییر کرده:

مرسی بابت حمایت :d
همین عکسی که شما attach کردی من پوسترشو تو اتاقم دارم که همینو روش نوشته...نمیدونستم تغییر کرده ;)

یعنی این تاپیک باید اینطوری سقوط می کرد؟! این بود اون آرمان های ما ؟! :دی می دونین این تاپیک رو از زیر چندین متر خاک من بیرون کشیدم؟! :دی
دوتا عکس جدید توی توئیتر کوجیما منتشر شده اینجا می ذارم که هم تاپیک زنده بشه هم بحث ها ادامه پیدا کنه! :دی

247ca-600x423.jpg

247c9-600x393.jpg

خبر جدید:

هیدئو کوجیما سازنده سری بازی های MGS، به تازگی گفته است که جدیدترین عنوان این سری به نام Metal Gear Solid: Ground Zeroes شامل چرخه شبانه روز خواهد بود.

Snake.jpg

با نشان دادن قسمتی از بازی برای سایت Eurogamer، کوجیما وجود چرخه شبانه روز را تایید کرد و افزود که این مورد، الگوی گشت و گذار نگهبانان را تغییر خواهد داد و همچنین دنیای بازی را به شیوه های دیگر نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.
علاوه بر این، Eurogamer گزارش داد که تریلر گیم پلی که کوجیما به این سایت نشان داده است، Big Boss را در حال نفوذ به پادگان نشان می دهد که پیش از این در دموی این بازی دیده شده است.
در پایان دمو نیز، Snake در حال مذاکره با مرد صورت زخمی برای آزادی Chico - پسر بچه ای که در قفس بود - مشاهده شده است.

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or