دمو رو بازی کردم! بسی بسیار باحال خفن،ابهت دار! (ابهت ذاتی داره رایدن هم مثل کریتوس
)
گیم پلی خدا رو صد هزار مرتبه شکر مثل H&S های غربی هست
شاید سرعت داشته باشه،ولی مبناش کومبو زنی و این چیزا نیست
اون باس آخر کار هم همش خدا خدا میکردم باهاش بجنگیم و دمو تموم نشه! که دمشون گرم و توی دمو گذاشته بودن!
روح و روانم شاد شد!
البته 2 بار توی دمو باختم! یکبار وقتی 2-3تا از اون گکو ها میان،یکبار هم سر باس! البته Parry کردن رو بلد نبودم! ولی بار دوم که با باس جنگیدم،شاید فقط یک ضربه از خودش و یک ضربه از اون گکو نامرد خوردم!
اما آخر کار چون توی گوشه بودم زاویه دوربین هم چندان خوب نبود، وقتی پرید هوا بعد از کشتنش مثل اینکه میتونست تیکه تیکه ـش کنه! ولی نفهمیدم و از کفم پرید
در کل بسیار لذت بخش بود!
در مورد گرافیک هم،گرافیکش خیلی هم خوب بود!
(حالا نه اینکه غولیه و اینا! ولی قابل قبوله :d ) اما هنوز اعلام میکنم اون مرحله ای که توی تریلر 2 هفته پیش نشون دادن خیلی داغون بود!(7 دقیقه بود اون تریلر) چه توی CSـش چه گیم پلی! ولی الان به همون حرف اولم که گفتم احتمالا به خاطر همون محیط شهری و اینکه اینجور محیط ها هم کلا داغونند و هیچی توی محیط نیست اینطوریه!
اون بچه های پشت پرده هم زیاد باهاشون حال نکردم! من انتظار داشتم سانی باشه! ولی اینا بودن
پس دقیقا نقش اون چیه ؟
اون دختره هم با اون عینکش من رو یاد بایونتا انداخت! (تنها نکته منفی دمو!!! )
کلا خیلی عالی بود دیگه...یک ماه دیگه باید صبر کنیم یعنی؟ نمیشه زودتر لیک بشه؟
و در آخر هم همینطور که برای GOW A دعا میکنم که توی خود بازی چندین لباس و خرت و پرت باشه،توی MGR هم اینجور چیزا باشن! آخه برای پیش خرید تا الان 5تا لباس مختلف معرفی کردن!!! میترسم همون بلایی که سر GOW III اومد، سر اینم بیاد