Metal Gear Rising: Revengeance | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هفته ی دیگه بالاخره دموی بازی میاد! :x از یک ماه پیش که اعلام کرده بودن دمو توی ژانویه میاد منتظرش بودم! و بالاخره انتظارها به پایان رسید(برای دمو البته، خود بازی هنوز یک ماه دیگه مونده! :(( )
هفته ی دیگه چقدر هفته ی نازنینیه :d

هفته ی دیگه بالاخره دموی بازی میاد! :x از یک ماه پیش که اعلام کرده بودن دمو توی ژانویه میاد منتظرش بودم! و بالاخره انتظارها به پایان رسید(برای دمو البته، خود بازی هنوز یک ماه دیگه مونده! :(( )
هفته ی دیگه چقدر هفته ی نازنینیه :d
کلا امسال، ساله نازیه برای H&S باز ها هرچند خیلی خودم به این بازی امید ندارم یه جورایی زیادی برای یک عنوان H&S الد اسکول میزنه:d

خوب بالاخره دمو اومد و الان گذاشتم دانلود بشه، 3.4GB هم حجمشه:-s
کاش یکهویی سرعت دانلود نجومی میشد و سریع تموم میشد دانلودش :-"

دمو رو بازی کردم! بسی بسیار باحال خفن،ابهت دار! (ابهت ذاتی داره رایدن هم مثل کریتوس
65.gif
)
گیم پلی خدا رو صد هزار مرتبه شکر مثل H&S های غربی هست
19.gif
شاید سرعت داشته باشه،ولی مبناش کومبو زنی و این چیزا نیست
4.gif

اون باس آخر کار هم همش خدا خدا میکردم باهاش بجنگیم و دمو تموم نشه! که دمشون گرم و توی دمو گذاشته بودن!
19.gif
روح و روانم شاد شد!
4.gif

البته 2 بار توی دمو باختم! یکبار وقتی 2-3تا از اون گکو ها میان،یکبار هم سر باس! البته Parry کردن رو بلد نبودم! ولی بار دوم که با باس جنگیدم،شاید فقط یک ضربه از خودش و یک ضربه از اون گکو نامرد خوردم!
4.gif
اما آخر کار چون توی گوشه بودم زاویه دوربین هم چندان خوب نبود، وقتی پرید هوا بعد از کشتنش مثل اینکه میتونست تیکه تیکه ـش کنه! ولی نفهمیدم و از کفم پرید
20.gif
20.gif
20.gif

در کل بسیار لذت بخش بود!
4.gif

در مورد گرافیک هم،گرافیکش خیلی هم خوب بود!
4.gif
(حالا نه اینکه غولیه و اینا! ولی قابل قبوله :d ) اما هنوز اعلام میکنم اون مرحله ای که توی تریلر 2 هفته پیش نشون دادن خیلی داغون بود!(7 دقیقه بود اون تریلر) چه توی CSـش چه گیم پلی! ولی الان به همون حرف اولم که گفتم احتمالا به خاطر همون محیط شهری و اینکه اینجور محیط ها هم کلا داغونند و هیچی توی محیط نیست اینطوریه!
4.gif

اون بچه های پشت پرده هم زیاد باهاشون حال نکردم! من انتظار داشتم سانی باشه! ولی اینا بودن
20.gif
پس دقیقا نقش اون چیه ؟
20.gif
اون دختره هم با اون عینکش من رو یاد بایونتا انداخت! (تنها نکته منفی دمو!!! )
کلا خیلی عالی بود دیگه...یک ماه دیگه باید صبر کنیم یعنی؟ نمیشه زودتر لیک بشه؟
20.gif

و در آخر هم همینطور که برای GOW A دعا میکنم که توی خود بازی چندین لباس و خرت و پرت باشه،توی MGR هم اینجور چیزا باشن! آخه برای پیش خرید تا الان 5تا لباس مختلف معرفی کردن!!! میترسم همون بلایی که سر GOW III اومد، سر اینم بیاد :-s

دموی بازی عالی بود حتی یک لحظه هم آدرنالین خونمان افت نکرد اون حرکتی که روی گکو ها انجام میده خیلی باحاله غول آخرش هم 2 بار مردم تا بالاخره دفاع کردن رو یاد گرفتم.
اما آخر کار چون توی گوشه بودم زاویه دوربین هم چندان خوب نبود، وقتی پرید هوا بعد از کشتنش مثل اینکه میتونست تیکه تیکه ـش کنه! ولی نفهمیدم و از کفم پرید
داداش من امتحان کردم تکه تکه اش نکرد فقط به صورت صحنه آهسته رفت روی هوا و اومد پایین همین.

دموی بازی عالی بود حتی یک لحظه هم آدرنالین خونمان افت نکرد اون حرکتی که روی گکو ها انجام میده خیلی باحاله غول آخرش هم 2 بار مردم تا بالاخره دفاع کردن رو یاد گرفتم.

داداش من امتحان کردم تکه تکه اش نکرد فقط به صورت صحنه آهسته رفت روی هوا و اومد پایین همین.
مثل اینکه همه با دفاع کردن مشکل داشتیم و سر اون باس یاد گرفتیمش! :d
---
اِ ! تیکه تیکه نمیکرد؟ آخه صحنه آهسته شد فکر کردم قرار بوده تیکه تیکه کنه! :d پس خیلی هم خوب! چیزی رو از دست ندادم :d عذاب وجدان گرفته بودم که چرا نصفش نکردم:-s

---
این Gifـی هم که مرتضی گذاشت بسیار خفن میباشد و هایپ مینماید! :d و به نظر میرسه مراحل متنوعی خواهیم داشت و در سفریم توی بازی ! :d

حیف که دموش تروفی نداشت :(
با توجه به حجم بالاش ( 3.521.411kb ) امیدوار بودم براش تروفی بذارن.بازی حسابی ما رو تو کف گذاشت تاریخ دقیق انتشار بازی کی هست؟

دیروز دموی اینو dead space 3 رو دیدم نشستم حساب کتاب کردم گفتم اگه جفتش رو هم بشه 3 گیگ همین الان دانلود میکنم.
رفتم تو mgr دیدم زده 3.5 گیگ اومدم بیرون رفتم mgs1 رو خریدمو 1 ساعته دانلود کردم :|
بابا یکی منو روشن کنه یه جا میگن بازی بهمن میاد یه جا ( اینجا ) میگن ماه دیگه.
پس چیشد!

PLATINUMGAMES ; بوی خوش دیوانگی...

دوستان ما که قاتی کردیم! سیستم دفاع کردن رو یکی بیاد تفسیر کنه ! گاهی می گیره گاهی نمی گیره که ! خیلی آماتور شدم حس می کنم !

دقیقا همون لحظه ای که احساس میکنی میخواد بزنه باید جلو و مربع رو بزنی! کلا من بعد از اینکه فهمیدم (و البته 2 ثانیه بعدش مردم) ، دور بعدی فقط یک ضربه از باس خوردم! :d راحته دفاع کردن! :d همزمان با دشمن باید حمله کنی! :d

دمو همه چیش خوب بود غیر از دفاع کردنش ... بنظر من کلا یک دکمه جدا برای دفاع کردن باید میذاشتن و یه دکمه هم برای جاخالی دادن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or