Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا مشکل داره با این سرعت اصلا بیخیال بشی بهتر حداقل سرعته مناسب 256 هست
اگر میخواهی ابدیت کنی باید 2652 مگ با ابدیت کنی که اونم خیلی طول میکشه :-"
یکی بیاد درستی یا نادرستی این پست رو تایید کنه:((واقعا 2652 مگابایت باید دانلود کنم؟
با سرعت دانلود 16 کیلوبایت در ثانیه ،یه چیزی در حدود 48 ساعت باید کنسول رو روشن نگه دارم.

آخرین ویرایش:
من mgo رو بازی نکردم.... هنوزم بازی رونق داره؟؟؟؟؟ خیلیا توش بازی میکنن؟؟؟
بله هنوز رونق داره بلخصوص شب ها که اصلا این قدر شلوع میشه که نمی توانی بری بازی کنی روزی یک میلیون نفر بازی می کنند روزی:biggrin1::love::love::love::love:

بچه ها ، چرا وقتی میرم به قسمت آنلاین Server Eror میده !!!
وقتی Start Game میزنم یه صفحه باز میشه که Accept میکنم بعدش هم یه خورده میمونه و اروره Server Eror میده
باید چی کار کنم ؟؟؟

بچه ها ، چرا وقتی میرم به قسمت آنلاین Server Eror میده !!!
وقتی Start Game میزنم یه صفحه باز میشه که Accept میکنم بعدش هم یه خورده میمونه و اروره Server Eror میده
باید چی کار کنم ؟؟؟
عجیبه منم همین مشکل رو پیدا کردم:confused:نکنه مشکل از اینترنت ایران باشه،منظورم هیتلرینگه.

آخرین ویرایش:
به به :دی
2 گیگ تا جایی که دیدم حجمش بیشتر نبود:دی
چه حااااااااالی میده بچه ها!!!!
راستی اون هایی که میترسن پی اس 3 رو روشن بزارن زیاد بدونن تا 1 هفته هم روشن باشه عین خیالش نیست(فقط دسته رو بزارن تو شارژرش) :دی
اسم یوزر mgo :
emipre_darth_snake
یوزر کوجیما:
emipre_snake
کاراکتر:
L J A
راستی دوستان سرور های knife only :دی به نظرم خیلی باحالن...با L1 و R2 میتونید مثل لیکویید با چاقو برق بزنید که تمام انرژی طرفو میگیره و طرف بیهوش میشه تا بیاد L 3 رو این ور اون ور کنه شما 1 ظربه چاقو حرومش کردید :دی

راستی لابی فری بدل(free battle) روم اوتاکون(otacon) همیشه شلوغه از 500 میره تا 1000 اکثر اوقات

آخرین ویرایش:
ای بابا نمیشه آپدیت کرد:((و گرنه میخوام بیام :love:پایه آنلاین هستم
تو اینترنت سرچ کردم هر کسی یه چیزی میگه 500 تا 1500MB
گیج شدم
من دیشب دان کردم 2 گیگ بود حدودا
در ضمن دوست عزیز،اگه نمیتونی دانلود کنی هی پست اضافی نزن حجم انجمن بالا میره.
متشکرم.
منتظر این بودم که بالاخره یکی بیاد بگه که تونسته دانلود کنه.حداقل خیالم راحت بشه که ایراد از سرویس اینترنتیه که دارم استفاده میکنم

آخرین ویرایش:
من دیشب دان کردم 2 گیگ بود حدودا
در ضمن دوست عزیز،اگه نمیتونی دانلود کنی هی پست اضافی نزن حجم انجمن بالا میره.
متشکرم.

آخرین ویرایش:
up
یه سوال
کجا میشه با رایدنو ومپو اینا منظورم نینجا بازیه تو متال گیر آنلاین بازی کرد؟مرسی
یا کلا تو بخش معمولی هم اگه میشه جای رایدن بازی کرد بگین(اون ماسکشو میدونم)

up
یه سوال
کجا میشه با رایدنو ومپو اینا منظورم نینجا بازیه تو متال گیر آنلاین بازی کرد؟مرسی
یا کلا تو بخش معمولی هم اگه میشه جای رایدن بازی کرد بگین(اون ماسکشو میدونم)
حال کن حال کن و جای ما را هم خالی کن خوشبحالت
نه اون ها ماله قسمته پولی هست اگر میخواهیش باید پول بدی:biggrin1:
خوده من هم در اینده همین تصمیم را دارم که چیزهاش را بخرم یعنی همشه بخرم:love::biggrin1:
اخ دوست عزیز یادم رفتم من ماله قسمت اکسترا هم حساب کردم ماله همون قسمت که چی گذاشته مجانی دانلود کنی من با اون این قدر شد اگر هم باور نداری تا یک عکس ازش بگیرم و ببینی :-"

ما عکس کره ی زمینمون 2 اش هست روش هم عکس نقاشی اسنیک هست که سالید آی رو داره و قرمزه رنگ چشمش...
کاراکتر اولیمو خوشم نیومد پاکش میکنم...اسم کاراکتر بعدیمو میگذارم:
**ST4R KILL3R**
با تشکر :دی

اون موقعه که من بازی میکردم هیچ کس نبود حالا بیا شانس را ببین حالا که من نیستم شماها امدیدی ای خدا شانس را مبینی:(
فرقی نمی کنه با کدام ریجن باشه با همه شوم راحت میشه بازی کرد البته بستگی داره به سرعتان که چه قدر خوب باشه:-"

سلام

ببخشيد چند تا سوال:
1_اگه من ريجن بازيم 1 باشه براي كسي ديگه 2 باشه نميتونيم با هم بازي كنيم؟
2_چه جوري لول داخل انلاين ميره بالا؟
3_براي بازي متال گير انلاين لباسي و يا مساكي چيزي نيست كه بشه دانلود كرد و پولي نباشه؟
4_به نظرتون من با 128 ميتونم راحت بازي مكنم؟البته راحت بازي ميكنم ولي با 1 تير بنده خلاص ميشم
5_ريجن 2 بهتره براي انلاين يا ريجن 1؟
6_براي انلاين زدن ريجن بستي داره يا سرعت اينترنت منظورم براي بهتر بازي كردن هست راحت بازي كردن
چوم من ريجن 1 و 2 رو دارم و اپديت ريجن 1 رو توي 1 روز دانلود كردم و اپديت ريجن 2 رو توي 9 ساعت.حالا نميدونم چي بگم؟
7_چه سرعتي اينترنتي رو پيشنهاد ميكنيد؟نگيد هر چه بيشتر بهتر يه سرعتي كه گير بياد و خوب باشه.ممنون
8_راستي يه سرور ايراني نميشناسيد كه ايراني باشه و بريم توش بازي كنيم لا اقل يه ذره پينگمون بياد پاينن و راحت بازي كنيم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or