Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1_نمیدونم
2_بکش و بمیر
3_با بالا رفتن لول برای کاراکترت لباسو اینای جدید میاد
4_عزیزم صد هزار بار گفتم این که یه تیر میزنن میمیری به خاطر لول پایینت هست
5_من که رجین 2 دارم حال میکنم باهاش
6_سرعت نت(اون نه ساعتش به خاطر خود شرکتت هستش که اون 9 ساعت کم تر کسی تو نت بوده)
7_من که دارم 512 با سرعت دانلود 50 کیفمو میکنم
8_نه عزیزم کلی دنگو فنگ داره سرور زدن:دی

ببخشيد چند تا سوال:
1_اگه من ريجن بازيم 1 باشه براي كسي ديگه 2 باشه نميتونيم با هم بازي كنيم؟
2_چه جوري لول داخل انلاين ميره بالا؟
3_براي بازي متال گير انلاين لباسي و يا مساكي چيزي نيست كه بشه دانلود كرد و پولي نباشه؟
4_به نظرتون من با 128 ميتونم راحت بازي مكنم؟البته راحت بازي ميكنم ولي با 1 تير بنده خلاص ميشم
5_ريجن 2 بهتره براي انلاين يا ريجن 1؟
6_براي انلاين زدن ريجن بستي داره يا سرعت اينترنت منظورم براي بهتر بازي كردن هست راحت بازي كردن
چوم من ريجن 1 و 2 رو دارم و اپديت ريجن 1 رو توي 1 روز دانلود كردم و اپديت ريجن 2 رو توي 9 ساعت.حالا نميدونم چي بگم؟
7_چه سرعتي اينترنتي رو پيشنهاد ميكنيد؟نگيد هر چه بيشتر بهتر يه سرعتي كه گير بياد و خوب باشه.ممنون
8_راستي يه سرور ايراني نميشناسيد كه ايراني باشه و بريم توش بازي كنيم لا اقل يه ذره پينگمون بياد پاينن و راحت بازي كنيم؟
ممنون ميشم بقيه ي دوستان هم نظر بدن

ببخشيد چند تا سوال:
1_اگه من ريجن بازيم 1 باشه براي كسي ديگه 2 باشه نميتونيم با هم بازي كنيم؟
2_چه جوري لول داخل انلاين ميره بالا؟
3_براي بازي متال گير انلاين لباسي و يا مساكي چيزي نيست كه بشه دانلود كرد و پولي نباشه؟
4_به نظرتون من با 128 ميتونم راحت بازي مكنم؟البته راحت بازي ميكنم ولي با 1 تير بنده خلاص ميشم
5_ريجن 2 بهتره براي انلاين يا ريجن 1؟
6_براي انلاين زدن ريجن بستي داره يا سرعت اينترنت منظورم براي بهتر بازي كردن هست راحت بازي كردن
چوم من ريجن 1 و 2 رو دارم و اپديت ريجن 1 رو توي 1 روز دانلود كردم و اپديت ريجن 2 رو توي 9 ساعت.حالا نميدونم چي بگم؟
7_چه سرعتي اينترنتي رو پيشنهاد ميكنيد؟نگيد هر چه بيشتر بهتر يه سرعتي كه گير بياد و خوب باشه.ممنون
8_راستي يه سرور ايراني نميشناسيد كه ايراني باشه و بريم توش بازي كنيم لا اقل يه ذره پينگمون بياد پاينن و راحت بازي كنيم؟
1-بله نمیشه باید 1 با 1 2 با 2 این طوریه :-"
2- هر چی کمتر بمیری سریعتر لوانت میره بالا که واقعا هم سخته:((:-"
3- اون هم که دوستمان جواب داد
4- که جواب داد
5-اقا 1 را بگیر چون من یک دارم تو هم یک بگیر و هم برای خرید خوبه و هم که منم یکم :biggrin1::love:
6-اونم که دوستمان جواب داد
7- اقا اگر 384 بگیری بهتر چون به اون صورت گیر نمیده و میتوانی راحت بازی کنی :-":biggrin1:
8- اره اونم هم منم میشناسم بعدم که وصل شدم اسمشان را میارم و مینویس اینجا و شماها و هر کی که خواست ادد کنه :love:

بنده اسم پروفایلم EMIPRE-DARTH-SNAKE هست،اما اسم کاراکترم :
L J A
هستش...
راستی تو MGO shop برید،ماسک جوکر اضافه شده...من لول میخوام این ماسکو بخرم:(
من تو کلن IRANIAN ARMY عضوم...یعنی ریکویست دادم

بنده اسم پروفایلم EMIPRE-DARTH-SNAKE هست،اما اسم کاراکترم :
L J A
هستش...
راستی تو MGO shop برید،ماسک جوکر اضافه شده...من لول میخوام این ماسکو بخرم:(
من تو کلن IRANIAN ARMY عضوم...یعنی ریکویست دادم
اخه این کلن ها الکی من هی غضو میشم ولی کسی نمیاد بازی کنه اخه چه فایدای داره وقتی کسی نیست
حالا بذار منم اینترنت بگیرم و بیام تا با هم بازی کنیم ای خدا:biggrin1:

سلام ببخشيد من يك سوال مبهمي داشتم كه كسي درست جواب نميده توي اين بازي mgs4 ريجن بازي من 1 هست ايا ميتونم با شما كه ريجن بازيتون 2 هست يا 3 هست بازي كنم به صورت انلاين؟
از چند نفر پرسيدم گفتند كه توي بازي هاي ديگه ميشه همچين كاري كرد بدين صورت كه شما با سرور هاي امريكا به بازي وصل ميشيد و كسي كه ريجن بازيش 2 بشاه با سرور هاي اروپا به بازي وصل ميشه و ميشه با هم باز كرد.درسته؟

سلام ببخشيد من يك سوال مبهمي داشتم كه كسي درست جواب نميده توي اين بازي mgs4 ريجن بازي من 1 هست ايا ميتونم با شما كه ريجن بازيتون 2 هست يا 3 هست بازي كنم به صورت انلاين؟
از چند نفر پرسيدم گفتند كه توي بازي هاي ديگه ميشه همچين كاري كرد بدين صورت كه شما با سرور هاي امريكا به بازي وصل ميشيد و كسي كه ريجن بازيش 2 بشاه با سرور هاي اروپا به بازي وصل ميشه و ميشه با هم باز كرد.درسته؟
نه نمیشه شما باید هم ریجن باشند یعنی 1 با 1 و 2 با 2
من خودم هم قبلا امتحان کردم متاسفانه توی متال گیر باید همه با هم ریجن مساوی داشته باشند تا بتوانند بازی کنند
البته خوبه که یک داری چون من هم یک دارم بعد با هم بازی میکنیم
دمت گرم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

اقا سلام
من یه مشکلی دارم وقتی به لول 13 میرسم دیگه نمیزاره بازی کنم . هی error میده لطفا راهنمایی کنید plz:praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or