Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان ببخشيد اگه سوالم ضايعس! اگه mgs4 رو بگيرم mgo هم داره؟ سرعت اينترنتم 128ه چند ساعت طول ميكشه اپديت كنه؟ و بازي با سرعتاي پايين مشكلي نداره؟
ممنون

دوستان ببخشيد اگه سوالم ضايعس! اگه mgs4 رو بگيرم mgo هم داره؟ سرعت اينترنتم 128ه چند ساعت طول ميكشه اپديت كنه؟ و بازي با سرعتاي پايين مشكلي نداره؟
ممنون
چرا مشکل داره با این سرعت اصلا بیخیال بشی بهتر حداقل سرعته مناسب 256 هست
اگر میخواهی ابدیت کنی باید 2652 مگ با ابدیت کنی که اونم خیلی طول میکشه :-"

سلام ببخشيد من چند تا راهنمايي ميخواستم:
1_من با ADSL 128 بازي ميكنم و خيلي راحت ميتونم توي بازي به هر طرف كه ميخوام برم و اصلا گير هم نداره ولي يه مشكلي كه دارم اين هست كه توي بازي خيلي زود به من تير ميزنند يعني تا 2 تا تير ميزنند من زود ميميرم ولي من يه خشاب هم روي سرشون خالي ميكنم نميميرند اونا تا ميزنند من زود ميمرم ولي اونا نه .من اين مشكل رو توي هر 2تا ريجن 1 و 2 هم داشتم ولي خوبي ريجن 2 اين بود كه اپديت بازي رو توي 9 ساعت تونستم دانلود كنم ولي اپديت ريجن 1 رو توي 1 روز دانلود كردم و اينكه به نظرتون كدوم ريجن رو نگه دارم چون بايد يكيش رو بفرشوم ميخوام اوني رو نگه دارم كه به درد انلاين ميخوره يعني به نظرتون 1 رو نگه دارم يا 2رو؟
ممنون
2_به نظرتون چه aDSL و با چه سرعتي بگيرم كه توي انلاين زدن بازي هاي PS3 ديگه هيچ مشكلي نداشته باشم؟
3_ترانسفر چيه؟

1_اکانتت باید مثل cod 4 رشد کنه مثلا من الان تو call of duty 4 لول55 هستم به یک لول 13 شلیک کنم خیلی راحت تر میمیره تا این که اون به من تیر بزنه چهار ساعت طول داره تا بمیره...
2_ من با 512 تو نه کیلزون 2 نه تو سئول کلیبور اون موقع مشکل داشتم ولی متال رو نمیدونم
3_ جواب بده یه نفر دعاش میکنم :دی

دوستان نمیشه بیرون از کنسول یعنی از طریق pc آپدیت کرد و بعد به کنسول نصبش کرد ؟
نه نمیشه :-"

همین سوالو من کرده بودما:دی
میشه ولی فرقی به حال حجمش نداره پس با کنسول راحت تری
دوستان خواهشا تاپیک های قبلی را بخونی 100 بار گفتنه که نمیشه

سلام ببخشيد من چند تا راهنمايي ميخواستم:
1_من با ADSL 128 بازي ميكنم و خيلي راحت ميتونم توي بازي به هر طرف كه ميخوام برم و اصلا گير هم نداره ولي يه مشكلي كه دارم اين هست كه توي بازي خيلي زود به من تير ميزنند يعني تا 2 تا تير ميزنند من زود ميميرم ولي من يه خشاب هم روي سرشون خالي ميكنم نميميرند اونا تا ميزنند من زود ميمرم ولي اونا نه .من اين مشكل رو توي هر 2تا ريجن 1 و 2 هم داشتم ولي خوبي ريجن 2 اين بود كه اپديت بازي رو توي 9 ساعت تونستم دانلود كنم ولي اپديت ريجن 1 رو توي 1 روز دانلود كردم و اينكه به نظرتون كدوم ريجن رو نگه دارم چون بايد يكيش رو بفرشوم ميخوام اوني رو نگه دارم كه به درد انلاين ميخوره يعني به نظرتون 1 رو نگه دارم يا 2رو؟
ممنون
2_به نظرتون چه aDSL و با چه سرعتي بگيرم كه توي انلاين زدن بازي هاي PS3 ديگه هيچ مشكلي نداشته باشم؟
3_ترانسفر چيه؟
1- اولا که بستگی به پیگنت داره و بهترین سرعت برای این بازی هم با سرعته 256 خوبه نه با 128 بعد ریجنت اگر یک باشه بهتر فرقی نداره
چون خودم هم یک دارم بعد بیا با هم بازی کنیم دوت گرم :biggrin1:
2- اونم که جوابته دادم
3- اونم هم یادت ندارم اگر صحفات قبلی را بخونی حتما به جوابت میرسی:smile:

از لحاظ اپدیت هیچ مشکلی نیست چون اگه هنگام اپدیت گزینه HTTP رو انتخاب کنید قابلیت Resume داره! در مورد رونق بازی هم باید بگم بله !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or