Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان دارم update رو دان میکنم...به 40 در صد نرسیده چه خبره همش 2 گیگ محدودیت ترانسفر دارم...
میگم اگه قطع کنم یعنی بازی رو در بیارم میشه ادامه داد؟چون من حاموش میکنم میزاره ادامه بدم!!!!!
ببین وقتی شما دانلود میکنید میتوانید قطع کنید چون مشکلی نداره بعد دوباره میتوانید ادامه بدهید از همون جا که دانلود کردید :biggrin1:

نخیرم:دی
اگه بازی رو در بیاری بعد یه مدت مثلا یه ساعت دو ساعت یه بازیه دیگه بازی کنی ادامه نمیده...
از 0% میاد
منم بی خیالش شدم:biggrin1:
تا یه وقتی که اینترنت درست درمون بیاد زیر دستم
موندم کجای ایران 256 اش سرعت دانلودی بین 13 تا 14 داره:mad:

نخیرم:دی
اگه بازی رو در بیاری بعد یه مدت مثلا یه ساعت دو ساعت یه بازیه دیگه بازی کنی ادامه نمیده...
از 0% میاد
منم بی خیالش شدم:biggrin1:
تا یه وقتی که اینترنت درست درمون بیاد زیر دستم
موندم کجای ایران 256 اش سرعت دانلودی بین 13 تا 14 داره:mad:
مگر میشه شما با کدام گزینه دانلود میکنید
میشه اونجا که میرد دو تا گزینه برای دانلود هست یکیش برای ادامه هست و اونکی نه اگر قطع بکنی هم دیگه نمی توانی ادامه بدی
بدبختی اینه من اسمشه یادم رفته مگر نه بهت میگفتم حالا اگر شما بنویسید تا من بهتان بگم با کدام دانلود کنی
تازه با سرعته 256 هم میشه بازی کرد:biggrin1:

مگر میشه شما با کدام گزینه دانلود میکنید
میشه اونجا که میرد دو تا گزینه برای دانلود هست یکیش برای ادامه هست و اونکی نه اگر قطع بکنی هم دیگه نمی توانی ادامه بدی
بدبختی اینه من اسمشه یادم رفته مگر نه بهت میگفتم حالا اگر شما بنویسید تا من بهتان بگم با کدام دانلود کنی
تازه با سرعته 256 هم میشه بازی کرد:biggrin1:
سلام هم استانی جان:دی یه دو ساعتی کمتر با هم فاصله داریم
گزینه اول bit torent هستش به صورت sharing و دومی از سرور اولی رو میشه ادامه داد ولی اگه دیسک رو در بیاری دیگه نمیشه...من امتحان کردم

سلام هم استانی جان:دی یه دو ساعتی کمتر با هم فاصله داریم
گزینه اول bit torent هستش به صورت sharing و دومی از سرور اولی رو میشه ادامه داد ولی اگه دیسک رو در بیاری دیگه نمیشه...من امتحان کردم
واسا ببینم شما مگر اهوازی عجیب پس تا حالا کجا بودی:biggrin1:
اره اگر بلوری را دربیاری کنسل میشه باید حتما با بلوری باشه
حالا شما هم مثله من بزارید شبها ابدیت کن بهتر هم سرعتش خوبه و هم همین:biggrin1:

دوستان من واسه اولين ار ميخوام MGO بازي كنم و بايد هم آپديت كنم،فكر كنم به ورژن 1.34
به نظرتون حجم كلي آپديت چقدره؟
1گيگابايت؟

دوستان من واسه اولين ار ميخوام MGO بازي كنم و بايد هم آپديت كنم،فكر كنم به ورژن 1.34
به نظرتون حجم كلي آپديت چقدره؟
1گيگابايت؟
خوب تقریبا 2800گیگ هست البته اگر جای شما بودم حتما اپدیت میکردم واقعا بازی بینظری هست :love::biggrin1:

دارم گيج ميشم!!!700 مگ يا 3 گيك؟
رفقا من اصلا تا حالا آپديت نكردم.يهو از ورژن 1 بايد به 1.37 آپ كنم.شايد واسه كسايي كه قبلا يكي دوبار آپديت كردن 700 تا باشه.

ممنون دوست عزیز
آخه اون بالا نوشته بود2800گیگ
700 باشه میشخ بگیری
Resume نداره؟
دو نوع دانلود داره...گزینه اول bit torent هستش به صورت sharing
در ضمن اگه 700 مگ باشه و گزینه اول رو انتخاب بکنی...به اندازه دانلود،آپلود هم میکنه...یعنی 1400...ولی ادامه داره...فقط بلو ری بازی رو نباید در بیاری

اشتباه نگفتی؟
نخیر درست گفتم:-"

3گیگ خیلی زیاده
حتمآ Resume هم نداره
چرا ادامه دانلود هم داره :love:

:(3 گيگ؟
چرا اينقدر زياد!
خوب بخاطه اینه که اولین ابدیت نیست شما باید چندبار ابدیت کنید یعنی اگر شما تازه شروع به ابدیت کردی باید از اول ابدیت کنی تا برسی به اخرین ورژنش که اونم خیلی طول میکشه متاسفانه:(

700 مگ بود....!!!!!!!!
کی شد 3 گیگ!!!
من با اینکه عاشق آنلاینشم ولی به خاطر محدودیت اینترنت فعلا گذاشتمش کنار!:دی
تازگی ها که نیست خیلی وقت هم که نیست
دارم گيج ميشم!!!700 مگ يا 3 گيك؟
رفقا من اصلا تا حالا آپديت نكردم.يهو از ورژن 1 بايد به 1.37 آپ كنم.شايد واسه كسايي كه قبلا يكي دوبار آپديت كردن 700 تا باشه.
ببین دوست عزیز گیجی نداره اولین بار 700 مگه دومی بار 400 مگه سومی بار 600 مگه و غیره تا اونجایی که یاد دارم:-"

دو نوع دانلود داره...گزینه اول bit torent هستش به صورت sharing
در ضمن اگه 700 مگ باشه و گزینه اول رو انتخاب بکنی...به اندازه دانلود،آپلود هم میکنه...یعنی 1400...ولی ادامه داره...فقط بلو ری بازی رو نباید در بیاری
شما همیشه وقتی میخواهی ابدیت کنی همیشه از گزینه دومی استفاده کنید چون گزینه دومی ادامه دانلود هم داره فقط فقط بالا سرش باشید چون لامصب حساسه اگر یک دفعه سیکنالش کم بشه قطع میکنه البته خوبیش اینه که از اول نمیره بلکه از ادامه میره :love:
خوب اینکاری ابدیته جدید هم اماده خدا میدونه این یکی دیگه چه قدر :confused:
اگر خواستید خودتان قطع کنید کافی دایره یا ضربدر (بستگی به کنسولتان داره که قدیمی باشه یا جدید)بزنید تا قطع بشه فقط یادتان باشه زمانی که داره ابدیت میکنه هیچ وقت بازی را در نیارید چون قطع میشه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or