Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اخر هم نفهمیدم چه جوری لونه اسلحه میره بالا کسی میدونه یا نه:confused:
کلاً Skill ها 3 تا LVL بیشتر ندارند که طبیعتاً سخت LVL UP میشن، هر چی بیشتر استفاده کنی لولش میره بالا ! من الان Assult Rifle و Runnerـم فکر کنم LVL 2 ـه ! :دی ( CQC که کمتر استفاده میشه، همون LVL 1 مونده ! )

راستی، Metal Gear Online یک آپدیت جدید داده که حجمش هم فکر کنم زیاد باشه ! تو این آپدیت خیلی چیزها اضافه میشه که از جمله میشه به، Skill های جدید، Mail Box ـه بهتر، امکان ساختن Clan Rooms و از بین رفتن باگها اشاره کرد.
همچنین یک Expansion Pack هم تو MGO Shop اومده که اون هم یه چیزایی اضافه میکنه. ( البته برای این باید پول بدید. :دی )

:cool:
کلاً Skill ها 3 تا LVL بیشتر ندارند که طبیعتاً سخت LVL UP میشن، هر چی بیشتر استفاده کنی لولش میره بالا ! من الان Assult Rifle و Runnerـم فکر کنم LVL 2 ـه ! :دی ( CQC که کمتر استفاده میشه، همون LVL 1 مونده ! )

راستی، Metal Gear Online یک آپدیت جدید داده که حجمش هم فکر کنم زیاد باشه ! تو این آپدیت خیلی چیزها اضافه میشه که از جمله میشه به، Skill های جدید، Mail Box ـه بهتر، امکان ساختن Clan Rooms و از بین رفتن باگها اشاره کرد.
همچنین یک Expansion Pack هم تو MGO Shop اومده که اون هم یه چیزایی اضافه میکنه. ( البته برای این باید پول بدید. :دی )
متشکرم از توضیحت روشن شدم:love::cool:

فعلاً که سرور UC ( جاهای دیگه رو نمیدونم ) تعطیل شده !
کسانی که J,PAL دارند؛ اون آپدیت برای شما ها هم اومد و این که سرور ها برای شما درست هستن ؟

کلیه دوستانی که MGS4 ریجن 3 دارند!
همین جمعه ساعت 14 به بعد بیان تا صفا کنیم!
.......................
برای بقیه اطلاعات به من پیغام خصوصی بدید!

آخرین ویرایش:
از وقتی که این آپدیت جدید اومده چقدر سرعت رفته بالا ! نمیدونم چرا ؟! ولی خیلی بهتر از قبل شده، اینطور نیست ؟ ( اصلاً قابل مقایسه نیست با قبل ! )

من Clan سایت BaziCenter رو به همین نام ( BaziCenter ) ساختم و هر کس که دوست داشت بیاد توش عضو شه. ( البته فکر کنم فقط ریجن UC دار ها بتونن به ما بپیوندند. :دی )

Levelـم هم 5 شد که فعلاً فکر کنم رکرددار باشم تو BC. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or