Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اره حاجي 20 كه سحله من 32 هم رد كردم با Lv6 :cheesygri
هر چي رو كلن مرم ميگه:اطلاعات ذخيره نشده صبر كنيد:confused:
اونارم خريدم هم جملات جديد داد هم لباسهاي جديد:blushing:
يكي كمك كنه اين كلن ما پوكيد:((

اقا ما میخوایم id بسازیم این اخطار ها رو میده
Your Password must be a combination of alphanumeric characters of 8-32 characters in length.
Incorrect Postal Code. Please check your Postal Code.
postal code چی بزارم ؟

سلام ...
من نمیدونم کجا باید GAMER ID و konami ID بسازم
اگه میشه راهنمایی کنید
وقتی که میخوای برای اولین بار بری تو بازی خودش از تو اینترنت Browser میره تو سایت مخصوصش و میتونی Konami ID و Game ID بسازی، این کار رو با PC هم میتونی بکنی...
از اینجا باید رجیستر کنی برای Konami ID و Game ID تو PC.

خیلی خیلی ممنونم!!!
میخواستم ببینم بچه های بازی سنتر قرار نمیذارند با هم بازی کنیم؟
بازی سنتر کلن داره؟
پشت جلد بازی من عدد 3 هست (بغل اون کره هه) ... این یعنی چه رجیونیه؟

خیلی خیلی ممنونم!!!
میخواستم ببینم بچه های بازی سنتر قرار نمیذارند با هم بازی کنیم؟
بازی سنتر کلن داره؟
پشت جلد بازی من عدد 3 هست (بغل اون کره هه) ... این یعنی چه رجیونیه؟
برای قرار ها قرار بود تو کلوپ The Patriots قرار بذاریم که هیچ کس اونجا هیچی نمیگه... :دی
بازی ـه شما Aisa هست و کمتر کسی تو این Forum ریجن بازی ـه شما رو داره ! شما باید با یکی که ریجنش Asia هست قرار بذاری و بازی کنی.
Clan ـه بازیسنتر برای UC تا امشب به احتمال زیاد به دست بنده آماده میشه. :دی

برای قرار ها قرار بود تو کلوپ The Patriots قرار بذاریم که هیچ کس اونجا هیچی نمیگه... :دی
بازی ـه شما Aisa هست و کمتر کسی تو این Forum ریجن بازی ـه شما رو داره ! شما باید با یکی که ریجنش Asia هست قرار بذاری و بازی کنی.
Clan ـه بازیسنتر برای UC تا امشب به احتمال زیاد به دست بنده آماده میشه. :دی
بازم ممنون

پس من نمیتونم بیام توی کلن شما؟؟؟؟ (اگه رام بدین:cheesygri)

شما old_snake یک کلن ساختی اگر ساختی برای من هم یک دعودت نامه بفرست مال من uc واسم sephiroth85 هستم خوشحال میشوم اددم کنی:love::biggrin1::cool::cheesygri

ببخشید من یه مشکل اساسی دارم....
از دیشب که خواستم بازی کنم گیر داده که آپدیت VERSION1.10 رو باید بریزی!!! این آپدیت کوفتی هم نمیدونم چیه که اینقدر طول میکشه!!! غیر عادیه! کسه دیگه ای این مشکل رو داره؟؟؟!! باید چه کار کنم؟
----------------
من یه سر رفتم YAHOO answers دیدم این فقط مشکل من نیست بلکه چند نفر دیگه (خارجی) هم همچین مشکلی دارند ... پس اشکال از اینترنت من نمیتونه باشه! میگفتند احتمالا" اشکال از سرور هست و به زودی درست میشه!

ببخشید من یه مشکل اساسی دارم....
از دیشب که خواستم بازی کنم گیر داده که آپدیت VERSION1.10 رو باید بریزی!!! این آپدیت کوفتی هم نمیدونم چیه که اینقدر طول میکشه!!! غیر عادیه! کسه دیگه ای این مشکل رو داره؟؟؟!! باید چه کار کنم؟
----------------
من یه سر رفتم YAHOO answers دیدم این فقط مشکل من نیست بلکه چند نفر دیگه (خارجی) هم همچین مشکلی دارند ... پس اشکال از اینترنت من نمیتونه باشه! میگفتند احتمالا" اشکال از سرور هست و به زودی درست میشه!
بعضی ها میگفتن 6 ساعت براشون طول کشیده،بالاخره باید اپدیت اش کنی
شکیبا باش :laughing:

غیر ممکنه!!!
اصلا نمیشه!!!!!!!!
چند گیگ هست اصلا"؟؟؟ ... من محدودیت دانلود 5 گیگ دارم!!!!!!!
خیلی خیلی طولانیه! همش هم آدم باید پاش وایسه ..... نمیشه ولش کنی بری 5 ساعت دیگه بیای ببینی دانلود شده ..... چون هر چند ثانیه یه بار ارور میده باید دوباره ادامه بدی
آخه مگه چیه که اینقدر طولانیه!؟؟! یارو تو یاهو answers گفته بود من 4 ساعت صبر کردم تازه تا 54% رفته! آدم پیر میشه!

حتما" مشکل از سرور هست و به زودی بر طرف میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or