Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مپ های جدید اومده ولی برای دانلودش باید پول بدید دیشب وارد بازی خواستم بشم گفت شما این مپ رو ندارید نمیتونید وارد بشید

آقا فکر کنم MGO هم Free Region شده !!! من الان داشتم با یکی از بچه هایی که J داشت بازی میکردم !

بچه ها Clan bazicenter فراموش نشه ! یه جورایی مطمئنم Free شده. :دی

من و دو تا دیگه از بچه ها کلی بازی کردیم. :دی خارجی ها رو له کردیم. :دی
Free Region بودن رو هم مطمئن شدم، چون با یکی از بچه هایی که J داشت بازی کردم.
خلاصه که MGO عالی شده از همه نظر.

این هم Frag ـه نهاییمون، فقط یکی از بچه ها نیست اینجا ( ظاهراً برقشون قطع شد و رفت. :دی ):

3354186.jpg

اول من هستم و سوم هم یکی دیگه از بچه ها. :دی (به تعداد کشته ها نگاه کنید. :دی)

--------------------

بچه ها همتون عضو Clan ـه BaziCenter بشید. ( با هر ریجنی که هستین، الان 4،5 تا عضو داره )

خب بچه ها خوب این مطلب رو بخونید به یه جورایی اطلاعات کلی از GENE Expansion هست:
این پک اولین اپدیت بازی هست که یک هفته است عرضه شده و قیمتش 11.99 دلار هست که باید از MGO Shop بخرید که با VISA card و MASTER card میشه تهیه کرد.اولین چیزی که تو پک خودش رو نشون میده اضافه شدن دو کاراکتر یعنی جانی (آکیبا ) و مریل هست.مریل همون لباس Rat Patrol Team 01 بر تن داره و کدک های جالبی داره.جانی هم کدک های خنده داری داره و با زدن مثلث ادا های جالبی در میاره البته میتونید شما ماسک صورتش رو بردارید یا بزارید جالبته موقع بازی برای رد گم کنی باید جالب باشه.البته هر دو کاراکتر دارای مهارت های خاصی میباشند. البته امکان ساخت کاراکتر مونث نیز به بازی اضافه شده.
و 3 مپ جدید وارد بازی شده اند که اولیش اسمش Tomb of Tubes که یه جورایی شبیه معبده و تقریبا از نوع ساختار برای مسابقات همانند مپ های قبلیه .مپ بعدی Coppertown Conflict که شبیه فاضلابه و پر از محیط های تاریک و بسته هست و در قسمت هایی از مپ جاهایی برای شنا وجود داره تازه میشه زیر آب پنهان شد و یا زیر آب رفت و تیر اندازی کرد و یا زیر آب جنگید.
مپ سوم Virtuous Vista که به نظر من سالاره همه ی مپ هاس جایی شبیه Act 2 هست و پر از تپه ها و پوشش گیاهی برای قایم شدن و خوراکه اسنایپ بازیه و تازه نکته جالب این که در جاهایی تیر بار و .... وجود داره که میشه ازشون استفاده کرد واقعا باید جالب باشه:love:
یک حالت جدید نیز به اسم Survival اضافه شده که با توجه به اسمش باید به این گونه باشه مثل DM در یک زمین باید بجنگید و اخرین نفر که زنده بمونه برنده است.
دو تا اسکیل جدید نیز اضافه شده که Box Move اولیشه که باعث میشه در Cardbox با سرعته بیشتری حرکت کنید.و دومیش Quick Recovery هست که باعث میشه تا سرعت بیدار کردن هم تیمی ها از Knouck Out شدن افزایش پیدا کنه برای TSM طراحی شده که واقعا خیلی به درد بخوره.
new reward system:با Reward که از بازی کردن بدست میاد میتونید کاراکتر خودتون رو مجهز به آیتم و لباس و ... بکنید.

واقعا اپدیته جالبیه مخصوصا مپ هاش ما که فعلا نخریدم هر چه زودتر باید خریداری بشه.:love:

چطوری باید عضو کلن بازی سنتر بشیم؟
صفحه چندمه چه جور باید پیداش کنیم؟

تو PM بهت گفتم ولی برای همه اینجا هم میگم و خواهش میکنم همه توش عضو بشن که راحت تر هم دیگه رو پیدا کنیم، چون همونطور که میدونید اگر طرف آفلاین باشه تو MGO، نمیشه Addـش کرد ولی اونجوری حداقل میفهمی کی ON هست کی نیست. ( من خودم امروز یکی رو از همین جا پیدا کردم که اتفاقاً J هم داشت و فهمیدم که Free Region شده، پس خواهشاً هر کسی که ON شد عضو بشه، در ضمن من این Clan رو به وجود آوردم چون کسه دیگه ای فکر نمیکنم تو این سایت باشه که بالای 20 ساعت بازی کرده باشه تا امکان ایجاد کلن رو داشته باشه. )

برای عضویت تو کلن پس از انتخاب کردن کارکتری که ساختید، به Main Menu میرید و اونجا یک گزینه به نام Clan هست، توی اونجا Clan Search هست، Clan ـه BaziCenter رو Search میکنید و بعد هم Join میشین.

یکبار دیگه هم میگم، این قضیه ی Region Lock به کلی منتفی شده، پس فرقی نمیکنه که J داشته باشید یا PAL یا UC یا هر کوفت دیگه ای، همه با هم میتونیم بازی کنیم، هر کی هم پایه هست امشب ON شه که لهش کنم. :دی

سلام دوسته عزيز من كلان رو سرچ مي كنم پيدا نمي كنه يعني مي گه unable .... بقيش يادم نيست!!! اما mgs سرچ مي كنم پيدا مي كنه!! اگه مي شه منو اينويت كنيد ايديم تو بازي REZA.MGS4 هست!!!

نمیدونم شما ها چرا مشکل دارید ! شاید مثل Add کردن Friend من باید ON باشم، دعوت نامه فرستادن من جاییش ندیدم که داشته باشه.
درضمن لطفاً تمام کسانی که PSN میان اون پایین PSN ID ـشون رو بنویسن. ( یعنی تو پروفایلشون بنویسن که اون پایین نمایش داده بشه. :دی )

در ضمن limited upload رو رويه چند بزارم من؟ من از شاتل گرفتم upload 192 هست!!!

منظورت هنگام بازی کردنِ یا دانلود آپدیت جدید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or